Бързи здравословни въпроси и отговори – 51

• 22 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Аз правя боза. Не ме разкарва до тоалетната 😁 Само дебелея.

# 676
Шанън, да кажеш кой е този доктор УНГ, че с моето гърло вече не знам къде да отида...
От Стара Загора д-р Бачовска, страхотна е, много внимателно ме изслуша, много подробно обяснява всичко от А до Я, всичко което изписа ми го обясни кое за какво е, много много съм доволна, надявам се и резултата да е такъв какъвто ми го описа, но съм очарована от нея.

# 677
Здравейте! Отивам за кръвни изследвания сега (9:00 ч.), снощи спрях да ям малко късно заради семеен празник, към 21:50. Това достатъчно време ли е? Дали ще се компрометират резултатите?

# 678
Трябва ми добър невролог, ако е възможно да работи по НЗОК. В София.
Имам брутална мигрена, а съм бременна и не мога да направя много по въпроса. Не знам и той дали ще може, де.
Но съм в отчаяние вече.

За кръвните изследвания е напълно достатъчно времето. Зависи и какви точно, де?

# 679
Здравейте! Отивам за кръвни изследвания сега (9:00 ч.), снощи спрях да ям малко късно заради семеен празник, към 21:50. Това достатъчно време ли е? Дали ще се компрометират резултатите?
Не, достатъчно време е.

# 680
Шанън, да кажеш кой е този доктор УНГ, че с моето гърло вече не знам къде да отида...
От Стара Загора д-р Бачовска,...
Еее, до там няма да ида. Благодаря ти!

# 681
Здравейте, пъпа ми зачервен и леко лепкав. (няма гной) с какво да мажа Клотримазол или Гентамицин ?

# 682
Имам брутална мигрена, а съм бременна и не мога да направя много по въпроса. Не знам и той дали ще може, де.
Но съм в отчаяние вече.

Аз ходя при този лекар, ако искате вижте дали ще Ви помогне:
https://superdoc.bg/lekar/miroslav-aleksovski

# 683
Но съм в отчаяние вече.

Скрит текст:
Има център по главоболие
https://www.glavobolieto.bg/

# 684
Здравейте, пъпа ми зачервен и леко лепкав. (няма гной) с какво да мажа Клотримазол или Гентамицин ?
Обтриване със спирт и антибиотична пудра за подсушаване. С кремове ще стане по-зле.

# 685
Обтриване със спирт и антибиотична пудра за подсушаване. С кремове ще стане по-зле.
благодаря, ще купя Банеоцин прах за кожа х10 г Sandoz

С крем ще стане по зле, там вмомента е лепкав
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030005408

# 686
Банеоцин е идеален и 70 градусов спирт.

# 687
с кислородна вода става ли
промивах с кислородна вода (сипвах директно на пъпа)

# 688
И аз от магнезивия цитрат имах разстройство. Не можех да изляза от вкъщи. Тогава не знаех, че има различни видове магнезий.
То на пазара какво има истинско вече.
А кое според теб да не му е "истинско"?
На повечето хора така действа магнезиевият цитрат. Пиеш разхлабително - действа ти разхлабително, какво друго да стане?
При мен няма такова действие и си го приемам спокойно, а на когото му създава проблеми ще си избере друга форма.

# 689
с кислородна вода става ли
промивах с кислородна вода (сипвах директно на пъпа)
Ми не. Става за промивка, но си трябва спирт. Той подсушава влажната повърхност. Понеже ми се е случвало, затова го казвам. Със спирт и аб пудра за ден се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт