Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 973
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Светлин спечели, за съжаление изобщо не беше оспорвано, защото Рълев на полуфинала си съсипа ръцете на десетметровото въже. Много ме е яд, но казаха, че всички са отказали ръкавици. 😒 А повечето елементи бяха за ръце.
Батута се спука още на първата битка между Марто и Фифо, когато Фифо скочи, супер страшно беше, докато не беше спаднал изцяло Марто беше горе и се канеше да скача и това вече щеше да е фатално. Павката едвам го спря да не скача.

# 376
  • София
Екстремен спортист се нарежда до Мартин и Виктор в “Ергенът”. Васил Пенев също си тръгва с момиче от Шри Ланка... 😋

# 377
# 378
Спойлер за Hell’s Kitchen от Стара Загора.
От жените не се виждат Лидия и Елизабет, а от мъжете - Христо, Цветомир и Радослав.

# 379
Третия ерген разбива ли ядрото между Мартин и Виктор или всичко между тях си е точно ;д?

# 380
  • Варна
Третия ерген разбива ли ядрото между Мартин и Виктор или всичко между тях си е точно ;д?

Да,ако ядрото е Косара.

# 381
Тоест с Виктор се борят за Косара а Мартин си върви с неговите 3-4 любимки?

# 382
Аз я видях снощи в едно заведение Даниела, но нямаше мъж с нея (Мартин или друг).

# 383
  • Sofia
За Hell's Kitchen не знам дали някой е качил, но следващите отпадащи са:

Лидия
Радослав
Теодора

Малка редакция - пропуснала съм Елизабет.
Че тя Теодора си тръгна доста отдавна.И единият Радослав също.
Явно са ви подвели за реда.

# 384
Две седмици преди финала Мартин събира - Ана Мария, Силвия и Мартина като говори с всяка поотделно, че вече е избрал своят жена в лицето на Даниела. От там им правят с Даниела собствен дом и ги снимат в битието как живеят заедно, а накрая и предлага пръстен. Към днешна дата те все още са гаджета и отношенията им след снимките не са приключили, а се развиват с пълна сила

# 385
Малко ще го превърнат в Биг Брадър НАКРАЯ? Та ние гледаме ББ, но не в къща, а на остров 😄 Благодаря за спойлера 🙏❤

# 386
Малко ще го превърнат в Биг Брадър НАКРАЯ? Та ние гледаме ББ, но не в къща, а на остров 😄 Благодаря за спойлера 🙏❤
Да но тук става прекалено.... Какво ще им гледаме на Мартин и Даниела до финала след като той гони всичките си момичета 2 седмици преди самия финал не знам. Знам само че започват да живеят заедно, спят заедно всичко правят заедно

# 387
Ако е вярно, това на мен ще ми е топ противната двойка на века.

# 388
А какво стана със спойлерите, че Даниела е с един от шефовете на известна верига заведения и "познат" таксиметров шофьор е возило в малките часове Йоана до дома на Мартин? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 389
Въобще не вярвам на последния спойлер.
Потребителката до оня ден все нещо питаше за Даниела, все не й беше ясно. Сега изведнъж се появи със 100%-во достоверен спойлер баш за Даниела.

Общи условия

Активация на акаунт