🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
От снимката на Ебрар до Галата и аз започвам да си мисля, че Афра и/или Нисан живеят някъде в района. А и това видео от Истиклял затвърждава подозренията https://x.com/i/status/1896892511077196010 Musical Note Започнахме със серенадите Kissing Face

Според мен първата среща на Ешреф и Нисан си е в асансьора. Иначе защо ще се гледат така скришом, ако вече са имали някакъв контакт? Знаем и какво е отношението към певиците в Турция... едва ли, ако Ешреф я е виждал вече на сватбата, ще се смути така Hands V

# 106
Прясно , прясно ... тоя народ статисти ли са от сериала  или просто са се събрали да се позабавляват с Демет . Със същия червен шлифер кожен е или подебен има и украса на прозорците .  
https://x.com/izasyah_feb92/status/1896931138415014097

До района на Галата живеят сестричките или едната от тях .
Благодаря за видеото . Няма още такива сцени все още от сватбата иначе щеше да изтече нещо от там.
Ешреф смутено извъртя глава с поглед , голям мъж е улегнал, но живота те изправя пред неочквани моменти и ситуации .

# 107
Песента, която Демет пее на Истиклял е на Сертаб Еренер и се казва тематично - Rüya Kissing Face

Не докосвай виковете ми,
Не се занимавай с плача ми
Ако това означава любов
аз се отказах
не ме обичай

Странността ми не е съдба
Не се смейте мимолетно
Тъжна съм тази зима
Бог да благослови пролетта

Хайде сърце, постарай се
Дръж се здраво и бъди търпеливо.
Главата горе
Преструвай се, че това е било сън
Хайде, хайде, сърце мое, постарай се...

# 108
Много красива песен. Браво на Демет, винаги е интересно около нея. Има микрофони и камери, може би ще видим сцената в сериала.
Сградата, от втория етаж на която маха Ебрар, е на №7, отдолу е Petek Büfe, в този район има доста апартаменти под наем за туристи. Нисан обаче излизаше от №18 от друга сграда  /във фрага/, а двете бяха с домашни дрехи на нещо като тераса на първи етаж /на една снимка/. Хотелът е близо до Таксим.
Ама засега само си бистрим картинките, скоро ще разберем.

В коя ли серия ще имаме целувка? В Ранобудна птичка видяхме още в първа серия, макар и поради грешка, да не говорим, че и бременност е имало /Стая 309/.Laughing
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/CsE03GLNLIV/?hl=bg
Тази целувка в Adim Farah си остана само за интернет, май естествено им се получи зачервяването и на двамата. Laughing

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 22:49 от Florale

# 109

И аз тръпна в коя серия ще имаме целувка в Ешрефа .. но няма да я бавят биг бос няма да издържи дълго . Може Нисан първа да го целуне . Kissing Heart В птичката дори по погрешка беше готино замислено и заснето . До хамиле нема да стигаме  веднага . Може, ако има втори сезон или края на първи .

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 11:03 от femmi2

# 110
Flo, за пореден път ме изумяваш с детективските ти умения MagAnimal Squirrel

Мисля си, че и днес няма да ни пуснат втория фраг, докато не се видят резултатите на "Майка ми Анкара"... При всички положения, вторник се очертава кошмарен ден. Кралят точно набра скорост и би било голяма глупост да метнат Ешрефа срещу него... Струва ми се, че нещо не нацелиха правилното разпределение на времето Rolling Eyes Дано хубаво са си направили сметката.

И нещо от архива на Мерт Видинли, споделено вчера:

# 111
В ММА ще влиза нов актьор и персонаж та не се чува засега да го финализират. Мисля че имат договорени брой епизоди с канала и продажби вероятно и затова още не са му дръпнали шалтера. Може и да грешим и да окапе. Няма голям избор за дни така че сме готови за битка. Чаатай си пада по предизвикателствата и трудностите.  "Кралят" набира скорост но там аудиторията е друга и се гледа заради Халит.
И ние ще имаме своя публика.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 15:45 от femmi2

# 112
Да видим... То от нас така или иначе нищо не зависи Kissing Smiling Eyes

Включвания от Демет и колеги:

Втори опит:

# 113
Кате, MIT работи за мен. Smile
И аз нося нещо:

# 114
Здравейте, момичета!

Цял ден чакам новини за „Eşref Rüya” и витая из облаците. Размечтах се и за първата целувка на нашите герои.
Ще има огън и страст...
Целувката в Adim Farah доста ме изненада, но определено ми хареса. Много напорист Енгин. За първи път го виждам толкова разкрепостен и естествен в по-интимни сцени.
Какво огромно значение има, когато партньорите си химичат!
Надявам се Чачо и Демет да ни доставят и това удоволствие.
В коя ли серия ще имаме целувка? В Ранобудна птичка видяхме още в първа серия, макар и поради грешка, да не говорим, че и бременност е имало /Стая 309/.Laughing
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/CsE03GLNLIV/?hl=bg
Тази целувка в Adim Farah си остана само за интернет, май естествено им се получи зачервяването и на двамата. Laughing

# 115
Еми, благодаря ти много Heart Eyes

Гримьорката Нихал Динч споделя https://www.instagram.com/p/DG02rnfIYQL/ Nature Sparkles

Реклами:

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 20:34 от super_katia

# 116
Еми, Heart  Чакаме с нетърпение и EsSan.
Скрит текст:
Чудя се им се на Kanal D - нарочно ли го правят? Инстаграма им:

Има ли шанс мафията срещу Нисан? Laughing

# 117
Добро утро дами.

Малко остава до началото на един от най-чаканите сериали.  За мен това партньорство е сбъдната мечта и ще е запомнящо  се.

Еми. 🧡 Благодаря  за хубавите  думи за Енгин. Доста добре им се получи тази сцена, както и останалите.  В тази двойка имаше доста голям положителен  заряд и видяхме съвсем различно партньорство до сега. Другите момичета предполагам, ще се съгласят. Просто Демет  е по разчупен,усмихнат и динамичен  партньор.
Извади на яве и показ Енгин, добрите им взаимоотношения  и забавата зад кадър,нещо което да сега  не бяхме виждали в такива мащаби-снимки и селфита. А със сигурност и с другите си е разбирал, но все пак Демет е друг пилотаж и темперамент. 

Мисля,че Нисан ще е най-готиния мафиот  на екрана.

Усмихнат и спорен ден.

# 118
Демет Йоздемир отпразнува незабравим рожден ден с междуконтинентална изненада от своите фенове. Специалният празник, който се проведе на снимачната площадка на сериала Nature Boom Eşref Rüya беше организиран от американските фенове на Йоздемир в сътрудничество с фенове ѝ в Турция и включваше цветни моменти:

Феновете на Йоздемир, с помощта на екипа на снимачната площадка, донесоха подвижна количка за кафе и сервираха топли напитки на целия екип. Неспособна да скрие изненадата си, Йоздемир разряза тортата за рождения ден, докато разговаряше с феновете си по телефона.

Партньорството на Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir за сериала „Eşref Rüya“ и началото на съвместните снимки предизвикаха вълнение. В платформите на социалните медии има прояви на привързаност към двамата актьори, които имат фенове от много различни страни. Наскоро група италиански фенове посетиха Демет Йоздемир в Истанбул и ѝ казаха с какво вълнение очакват новия проект.

# 119
Ооо , имало е изненада за РД на Демет на снимачната площадка от феновете.

Не зависи от нас за рейтинга , ако зависеше нещата щяха да са много различни с международната публика.  Това е нещо върху, което трябва да се помисли.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 14:39 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт