🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 337
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Това е хубавото да си фен на Демет, винаги има към какво да се върнеш. Satisfied
Скрит текст:
Тук сме за забавление.

# 91

Скрит текст:
Не знам в Х как е - нямам. Но в инстаграм е много забавно , едни нямат търпение, други обричат сериала на провал, други искат 4-5 сезона.  Joy
Скромна съм и искам само 2 сезона.

# 92
Блу, поне една серия да видим, тогава ще залагаме. Smile
Но може и да спечелиш - 26 серии.
Иначе одобрявам идеята ти Нисан да има гадже, интригата ще е по-голяма. Smile

# 93
Обичаме интриги Hands Nail Care 

Звездата на Eşref Rüya, Çağatay Ulusoy, се трансформира в Eşref след интензивен подготвителен период.
Най-голямата слабост на Ешреф, който променя баланса на силите в един труден свят, ще бъде любовта, която е отглеждал в себе си от години. Дълбоката рана в сърцето му ще започне да заздравява за първи път с появяването на Нисан.

# 94
  • София
Цитат на: Florale
Иначе одобрявам идеята ти Нисан да има гадже, интригата ще е по-голяма. Smile
[/quote
     А още по добре Eшреф да мисли,че Нисан е щастлива с това гадже и да крие чувствата си,а когато разбере че то само е използвало Нисан  какво възмездие бихме видели......

Но днес е празник,дори времето се е усмихнало,порадвайте се на хората около вас ,и  природата .

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 16:48 от Leddel

# 95
Честит Национален Празник на всички!

Обичаме интриги Hands Nail Care  

Звездата на Eşref Rüya, Çağatay Ulusoy, се трансформира в Eşref след интензивен подготвителен период.
Най-голямата слабост на Ешреф, който променя баланса на силите в един труден свят, ще бъде любовта, която е отглеждал в себе си от години. Дълбоката рана в сърцето му ще започне да заздравява за първи път с появяването на Нисан.

Кате Flowers Cherry Blossom Благодаря ! Подготвят ни за вълнуващо пътуване и любовна история. Ешреф иска мир и спокойствие , сърцето му да обича, но в тази престъпна среда и живот това не се постига лесно.
Нисан ще промени всичко това.  
Чаатай е постигнал чудеса след интезивната подготовка. Винаги съм вярвала и твърдяла че пожелае ли може. В екшъна  "Ичерде" беше същият и в Америка премина подготовка.  

Втори сезон е твърде възможно да има ,но да видим как ще потръгне сериала и ще си проличи.. Продажбите в чужбина също са от значение. За тая цел трябва и главните да подпишат и съгласят. Два сезона са достатъчни няма нужда от повече или един по - дълъг.

Сериал ,който е обсъждан преди началото му и се нарежда в класации няма как да не е успешен. Така си мисля и разсъждавам.. И награди ще оберем сигурна съм и то заслужено.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 14:34 от femmi2

# 96
Честит Ден на Освобождението на България!

Няколко по-активни фена и ето ви рейтинг в IMDb на сериал, който още не е започнал даже:

"Вълнението е на върха си!  🤩 Готови ли сте да се потопите в света на Esref? Дали Nisan ще бъде сън или кошмар?"

# 97
Честит Ден на Освобождението на България!

Няколко по-активни фена и ето ви рейтинг в IMDb на сериал, който още не е започнал даже:

"Вълнението е на върха си!  🤩 Готови ли сте да се потопите в света на Esref? Дали Nisan ще бъде сън или кошмар?"

Фло:hugs: много ми хареса това сън или кошмар ще се окаже Нисан за Ешреф. Колажа е трепач. 
В ИМБД не съм проверявала ,но много добре се движим и там. Благодаря че го сподели. 

Какво ще се случи ,когато очите и погледите им се срещнат отново?  Ще могат ли да устоят и ще има ли целувкаааа:kissing_face:   

# 98
Нямам търпение да започва. Изглежда  много вълнуващо и различно.  Честит трети март!🇧🇬

# 99
Честит празник и честит рожден ден на Ебрар:

Чака се датата:

# 100
Adim Farah скоро започва и в Португалия.

# 101
Много се радвам за "Фара". Между другото това е поне 4-тият сериал, с участието на Демет, който ще се излъчва в Португалия. Ето ги другите 3:

Всички я обичат HugBirthday

Ако не се страхуваш, че ще ме изгубиш - не ме заслужаваш. https://x.com/KanalD/status/1896542404179825051?

# 102
И португалките ще пишат писма до мафията. Laughing
Скрит текст:
Фенка: "Обичам Тахир Лекесиз толкова много, че изпратих автобиографията си на мафията, за да видя дали искат някой да им глади"

Сигурно вече изкараха първите пари от сериала. Laughing  Collare се похвалиха: "Публикуван е плакатът на дългоочаквания телевизионен сериал "Eşref Rüya". Изборът на красивата и успешна актриса Demet Özdemir на плаката беше Collare Note Collar".

# 103
Тази седмица ни очаква втория фраг и заветната дата на излъчване на първия епизод Sunglasses

На сета се работи усилино. Малко снимки асорти от предходните дни. Прави впечатление, че имат доста нощни снимки:

Много забавно от екипа крият мониторите, за да не се види какво снимат. Тук са се спряли на Мюге Анлъ Joy По-долу на някаква анимация Kissing Smiling Eyes

Волкан и Кайра от посещението им на сета:

Относно всички класации, знаете, че не съм им фен - нито на най-обсъжданите двойки, нито на хороскопчето на Алена - навсякъде, където има алгоритъм за измерването на нещо количествено се стига до това:

Скрит текст:
Получих го лично миналата седмица...

# 104
Няма за кога да умуват и отлагат повече до края на тая седмица или другата официално ще обявят дата за сериала и в кой ден ще пуснат и още неща.  

Доста нощни снимки има.  Нисан и Афра  - двете сестрички живеят някъде близо  до Кулата Галата и затова често да снимат там. Екипа са изобретателни не издават какво снимат на мониторите.  

Дружка ми прошепна, че снимат и в хана - дюкяна , където са снимали и Айлето с Киво и Серенай. Та се замислих дали Ешреф не вижда първо там да пее Нисан и се впечатлява и спомени изплуват.  След това отново я среща в хотела в асансьора и затова така я гледа. То погледи ли са чудо ли е.  Може и обратното да е. Ох не знам само гадаем и разсъждаваме..  Няма ли да има места в които не са снимани други дизита искаме нещо непознато . Това, че пътищата им ще се пресекат на племенна сватба ( вероятно мафиотска ) ще има ли такива сцени ,няма ли ?!

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 15:23 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт