🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Я кой още присъства в сцената с крушето Hands Facepunch

Певицата е в десния ъгъл Joy

Певицата в десния ъгъл колко още такива крошета ще види и ще е в опасност. Тя няма по собствено желание да сътрудничи , комисарката ще я принуди чрез сестра й. Ешреф има  нейна картина в къщата си - палат точно като на афиша. Wink  но разликата е че в домът му картината има дупка от куршум.
Кой ли е го е направил може би самият той, когато е бил гневен и слаб или по време на някоя престрелка. Сцената с падащите снежинки , като както го писа сценариста е толкова трогателна и красива. 

Гюрдал му казва че са изминали толкова години и може Рюя да е мъртва щом нищо не знае за нея и не може да я открие. Ешреф му отговаря с жест и поглед обича " "Сърцето обича само веднъж"!

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 03:14 от femmi2

# 136
Първо да се извиня, че много неграмотно написах 2 пъти крУше, а думата идвала от френски и правилното ѝ изписване е крОше Animal See No Evil

Феновете са забелязали, че срядата е наша съдба https://x.com/i/status/1897884258871480692

"С аромат на ягоди", "No. 309", DEK, "Казвам се Фара" и сега "Ешреф Рюя"...дори рожденната дата на Демет се е падала в сряда Nerd

Хубави думи на подкрепа от приятеля и колега Енгин Коджагьоз:

Остана малко до големия ден. Нека пътят ти е чист, енергията висока, много успехи и висок рейтинг, приятелко моя. Ще се говори много за този сериал. На теб и на целия екип - браво, добра работа сте свършили. 

# 137
Кате Hug споко всеки може да сгреши не сме в час по правопис ...

Още нови снимки кадри Heart EyesHeart EyesHands Ok Hand

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 12:39 от femmi2

# 138
Феми HugHeart

Още малко снимки има:

# 139

Имало е разговор все пак  това е след сцената и погледите в асансьора ли ? Той е наема  на работа в хотела на бара и я посещава да я слуша , защото нещо в нея му напомня на любовта му от  миналото.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 19:01 от femmi2

# 140
Въпреки че следим цялата информация за ER,  аз още не съм разбрала коя е оригиналната идея на сценария и затова чакам с много голямо нетърпение първа серия. Heart
Ние ще гледаме заради Демет, феновете на Чачо - заради него, интересно ми е обаче драгите турски зрители с рейтинга заради какво, какъв коз държи екипа и как ще бръкне в душата им?

# 141
В процеса на гледане ще разберем, като се разгърне историята какво е посланието и идеята .  От това , което излиза е за голямата , неосъществима  любов неподвластна на времето и препядствията. Ще е много емоционално и красиво .  Живота на Ешреф от миналото и сегашният му като лидер на мафията с отговорност към ''Сираците'' .  Този новият актьор , който ще влиза ще е враг на Ешреф и ще му създава проблеми .Много се набляга на думата ''Предателство''  и това също е в основата .

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 21:46 от femmi2

# 142
Има 12 дена до премиерата. Сега не ми се размишлява много задълбочено върху сюжета. Със сигурност совите няма да са това, което са Kissing Face Ще е голям майтап, ако и комисар Чийдем е сираче (като нищо, да знаете). Както фенове написаха в Х - от с две майки в DEK, сега на Демет ѝ се пада да играе героиня без родители Nerd Всъщност, според мен точно една от драмите ще е свързана със смъртта на семейството ѝ. Като нищо Ешреф ще е набеден нещо... Да видим, наистина ми е интересно Sunglasses

# 143
Хъмммм... Не съм се замисляла дали и комисарката ще е сираче.  
Но за сефте нашите хора ще са такива и няма да има много семейни връзки. Абе.. не се знае дали няма да изникне някой роднина. Rolling Eyes

Кате , какво мислиш за куршума от картината защо е там? С ретроспекциите ще разберем повече за историята на Ешреф и Нисан.

# 144
Куршумът сигурно е в изблик на гняв, защото Нисан отнема мислите на Ешреф от Рюя. Ако усети зараждащите се у себе си чувства, е съвсем нормално първоначално да бъде объркан и да сметне това за вид "предателство". От думите на Гюрдал във фрага разбираме, че Ешреф дори не знае дали Рюя е жива изобщо. Т.е. говорим не просто за любов, а направо за фикс-идея, която вероятно е била спасителният му пояс в бурните води на организираната престъпност... За мен по-интересното е обаче как аджеба този портрет се е озовал на стената. Надявам се Етем да го е измислил правдоподобно, че хич не обичам скалъпени неща и винаги си го казвам, когато ни се сервират Hands V

Иначе Демет си е, както си я знаем https://x.com/iyiki_demetzdmr/status/1898089988564111468 Joy

Този път се е въобразила на асистентката по организацията на терен. Вика "звездата" да излезе, защото всички са готови и я чакат. "Звездата" казва, че си рови в телефона, още 5 мин. да я изчакат. Демет настоява дали "звездата" иска да се облече, или да си мине отново репликите, че навън е много студено и я чакат. Накрая през смях казва, че ще "изкаже" "звездата" на продуцента и тръшка вратата Animal Speak No Evil

Още един рожденик в екипа Birthday Така, като го гледам, има всички данни да е от лошите Smiling Imp

# 145
Значи и ти мислиш, като мен че е в изблик на гняв. Но аз си мислех че дупката е защото вече не издържа и не знае нищо за нея и че не е до него.  Но може и да си права че вини себе си и го счита за предателство, като почне да мисли за друга. Всъщност ми мина и това през акъла ,но не го споделих. Това е чок любопитно как е попаднал портрета в къщата му.  Дано има разумно обяснение.

# 146
Добро утро, дами!
Честит 8-ми март!
Жената е като пролетния вятър лек, свободен и носещ свежест.
Жената е покана за щастие! ♥️

На нашата нова партньорка, Демет-
Kadınlar gününüz kutlu olsun!

Очакваме я с интерес и без предразсъдъци!
Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 09:17 от NeZ_9

# 147
Честит празник и от мен, момичета Flowers Tulip

Нези, страхотно пожелание HugHeart

Нисан се зарежда Nature Dizzy

Феновете честитят празника на Демет с дарения на нейно име Hands Raised Hands

Вчера забравих да споделя благопожеланията на мама Айшен Flowers Four Leaf Clover

Харесване и от Демет за празничната публикация на Неджип Hands Plus1

# 148
Честит 8-ми март! Честит Тодоровден! Flowers Hibiscus

От чилийките:
„Чрез героините ми - като Зейнеп в сериала "Домът, в който си роден е роден, е твоята съдба", мога да донеса красиво послание и да покажа на жените колко са силни. Една от причините да приема ролята, е да показвам моментите, в които жените се съпротивляват на слабостите си. ”

# 149
Честит 8 - ми март мили дами ! ❤️
🌹🌹🌹🌷🌷🌷🪻🪻🪻🪻
На Демет също честит празник да е обичана здрава и щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт