🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 322
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Много мила изненада, има и видео https://x.com/seda_dmt/status/1897581675091054775

Да ѝ изпапкам наметалцето и кроксовете Joy Каза, че ако е знаела, е щяла по-представително да се облече Kissing Smiling Eyes Типично в нейн стил взе таблата, за да помогне на човека HugHeart Exl

# 121
А ,такааааа ММА го спират . Финали ша прай по договор на 15 - ти епизод .  Все още няма официално инфо, че ще сме в сряда и датата на премиерата.В сряда е по - добре от Вторника  и там има конкуренция. Ще се справим който и ден да сме.  Силата е с нас!

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 15:40 от femmi2

# 122
Онази, чието име не се споменава, веднага побърза да ни сложи в сряда. Денят не е никак лесен, но все пак има по-добри перспективи от вторника. Дано само не се наложи да чакаме още 2 седмици до първия ни епизод, че ни се изчака чакането Hands Nail Care

# 123
Ако ни сложат в Сряда най гледани са ''Осман'' историческия и този новия на ОГМ. "Лейля" също не е зле. Но там може да откраднем зрители.  Осман ще е последен сезон така се говори. ''Черно Сърце'' на същите продуценти и той прави финал на 26 - ти епизод и фирмата остава само с два сериала Тешкилата и Ешрефа.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 15:53 от femmi2

# 124
Горкият Бурак, ще се пенсионира в тоя Осман. Още от времето на DEK бяхме конкуренция в ден сряда Animal See No Evil

Демет наистина се е трогнала много от жеста на феновете ѝ Heart Eyes Отново на път и отново с любимите ѝ лунички Blush

# 125
Защо да е горкия никой не го кара насила да стои и снима Осман. По собствено желание е. Явно му плащат много добре. Но той се промени и физически там. Историческите сериали изобщо не са лесни за подготовка и заснемане.  Но е добре и нещо по съвременно да снима.  Семейният живот му се отразява добре. Жена му го глези и гледа.

Деметка е такава сладурана с тия лунички. Yum хареса ми и с експеримента с бретона . Ще и подхожда такъв тип прическа и дължина на косата.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 01:04 от femmi2

# 126
Тази вечер ще ни пуснат втория фрагман и съответната дата на излъчване на Ешреф Рюя Misc Bomb

Докато FOX/ NOW са се присетили за някои от знаковите двойки от последните им сезони и ни питат коя ни липсва най-много:

Стана ясно, че проектът „Цъфтят цветя“ (Шапкарките) няма да се снима за обществена телевизия. Нарастващите разходи за сериала и икономическата несигурност доведоха до неколкократното му отлагане (последно за септември месец го гласяха). Шефът на Gold Film, Фарук Тургут,  се е отказал от снимките на високобюджетния сериал и е решил отново да се преработи за дигитална платформа... Знаете си темата Kissing Face

# 127
Ухаааа най после ще разберем  кога ще е премиерата и денят . Тръпнем и за втория фрагмент , който отново ще взриви нетаааа Bowling

Цитат
Актьорът ветеран Умут Карадаг е потвърден да се присъедини към сериала Мечтата на Ешреф.

< Изглежда, че врагът ще бъде срещу сиропиталището, особено срещу Ешреф #EşrefRüya 🔥🖤  

# 128
Ето гоооо!!!!!

19 март - сряда!!!  Champagne

P.S. Веднага го свалиха, явно избързаха нещо Joy

Айде, пак може да се гледа Nerd

# 129
Датата е вярна няма за кога да го отлагат повече . 19 - ти март .

Трейлъра е бомбаааа .  Отново ще плачееееем Cold Sweat

# 130
Обратното броене може да започне - сега Misc Hourglass Flowing Sand

Много сираци - много нещо Rolling Eyes Комисар Чийдем се очертава като зла Animal Dog2-ка. Очевидно Нисан не по свое желание ще ѝ сътрудничи. Най-озадачаващ за мен е Ешреф с простреляния портрет на Нисан Flushed Много добри изпълнения от всички - Неджип такова круше с отскок нанесе, че много младоци могат да му завидят, драмата също изглежда на ниво - ще си поплачем явно с Ешреф и Нисан. Интриги също няма да липсват. Девран много подло гледа - одобрявам Stuck Out Tongue Winking Eye Накратко - да идва 19-ти Sunglasses

# 131
Обратното броене може да започне - сега Misc Hourglass Flowing Sand

Много сираци - много нещо Rolling Eyes Комисар Чийдем се очертава като зла Animal Dog2-ка. Очевидно Нисан не по свое желание ще ѝ сътрудничи. Най-озадачаващ за мен е Ешреф с простреляния портрет на Нисан Flushed Много добри изпълнения от всички - Неджип такова круше с отскок нанесе, че много младоци могат да му завидят, драмата също изглежда на ниво - ще си поплачем явно с Ешреф и Нисан. Интриги също няма да липсват. Девран много подло гледа - одобрявам Stuck Out Tongue Winking Eye Накратко - да идва 19-ти Sunglasses

Всички са на ниво каста е ТОП! Неджип съм го гледала и Толга Текин също с другите сега ще се опознаваме.

Превод от Дидето от нашата тема

- Какво стана намери ли Рюя?
Ешреф:Днес е денят на сираците.
Якуб: Недейте пренебрегвайте сираците!
Нисан: Нямам никой друг освен сестра си ние израстнахме без никой, като сираци.
- Утре други ден татко Якуб, като си отиде кой ще се грижи за толкова хора Ешреф?
Ешреф:Ако мястото, където човек мечтае да отиде и това, което е в момента има пропаст това е негова вина.
+Ще работиш за мен!
Нисан: Как? Ще ме убият ако разберат ,че работя за вас.
+ Ти и без това си мъртва.
- Аз ще го поема.
Нисан: Имам интервю за работа
Ешреф: Каква работа?
- Някой, който е близко до вас слухти на полицията.
+ Колко години изминаха? Може би е умряла...
Ешреф: Едно сърце обича един път.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 10:05 от femmi2

# 132
Благодаря ви много за превода, момичета HugHeart

Айде и едно по-точно отброяване Nerd https://www.timeanddate.com/countdown/launch?iso=20250319T20&p0= … ont=cursive&csz=1

# 133
Успех на Eşref Rüya! Heart
Ще гледаме и ще видим!
https://www.instagram.com/p/DG3v7APMzow/?hl=bg

# 134
Я кой още присъства в сцената с крушето Hands Facepunch

Певицата е в десния ъгъл Joy

Общи условия

Активация на акаунт