🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 299
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Демет развърза архива:

Явно групата си търси превозно средство:

# 166
Здравейте момичета!
Страхотни сте!Страницата носи толкова енергия и спокойствие !
Някой може ли да преведе този клип. Демет го сподели , а е изнервящо за пората като мен , които не разбират турски език.
https://www.instagram.com/reel/DG-rHYANxsm/?igsh=MWw4ZGNyMm5wenNqNg==

# 167
Написала е, че това е позицията ѝ по безсмислените въпроси. Видеото е разговор-колаж между Лейди Гага и известната певица и водеща Седа Саян.

Л.Г. - Здравейте.
С.С. - Да, слушам те. Кажете, слушаме Ви.
Л.Г. - Не ме наричайте Лейди Гага. После казва някакви неразбираеми и безсмислени неща @$#&$-$+_(_/.
С.С. - Чакай малко, какво каза?
Л.Г. - Пак някакви безсмислени неща - @-$++_(_(_(@(@$_# - колкото да се каже, че говори и да я слушат.
С.С. - Ох, момчета, вземете го този телефон. За Бога, нямам време за такива разговори - ти каза, аз казах, аааааа.

Предполагам, че видеото е в отговор на серията от нападки, които се вихрят от вчера срещу Демет...

# 168
Кате, пак ли извадиха оръжията?
От @esrefruyadizitv са споделили тази от снимките на Демет с песен на Afra:

# 169
Да, разбира се Kissing Smiling Eyes Колко лош избор била Демет, с Чаатай имали 0 химия, гласът ѝ е ужасен, защо пеела на запис, тя ще е виновна за провала на сериала и др. заклинания в този стил Hands V

По-важното е, че имаме раздвижване около Джиновете Heart Eyes

RejiCorp с гордост представя невероятния актьорски състав на “Джинова сватба”!
Като съпродуцент, дизайнер на проекта и кастинг директор, имахме удоволствието да съберем заедно този невероятен екип от актьори. Всеки от тях вдъхна живот на ролите си, превръщайки този филм в уникално преживяване. Сега пътуването на “Джинова сватба” продължава!
Огромни благодарности на нашия прекрасен актьорски състав за тяхната отдаденост, енергия и страст!
Очаквайте още новини и моменти зад кулисите
!

Целият каст е тук https://www.instagram.com/p/DG_E9umquuI Доста повече хора са от тези, за които знаехме Nature Dizzy

# 170
Е, то това е много ясно, нейните проекти са така.  Laughing
Скрит текст:

Поздрав от Илкин: https://www.instagram.com/p/DEiOQDFgnBB/?hl=bg

Браво за Джиновете, това вече е новина, чакам ги много, на мен ще ми хареса.

# 171
Дааа, аз също чакам "Джиновете" с нетърпение. Дано скоро дебютират и те Kissing Smiling Eyes До нас не знам кога и как ще достигнат, но важното е да пътят им да е хубав и успешен Flowers Four Leaf Clover

Вчера (по-точно днес) са снимали "Ешреф" до 05:30 ч. истанбулско време

Музикалната група явно се разбира много добре Kissing Face

Гьокчем Чобан е написала: "Обичам ни Heart"

Айде, нова седмица - нов късмет Coffee Аз да си лансирам новия ми човек (Хайдар да ме прощава Joy)

# 172
Здравейте, момичета!

Не можех да не споделя и аз това позитивно видео, което ме докосна.
Харесва ми Демет - създава настроение и излъчва невероятна енергия. Работата с нея ще бъде интересна, забавна и професионална.
Ще станем свидетели на една трогателна история и чудесна екранна двойка. Чачо и Демет ще ни заковат на екрана!
Остават само 9 дни... Очаквам с нетърпение и любопитство.

Цитат
Eşref Rüya
Скрити в сянката на миналото, търсенето на годините...

#EşrefRüya Започва в сряда, 19 март в 20:00 #KanalD .
@kanald @timsandb

# 173
Еми HugHeart

Демет, както си я знаем:

Мисля, че това интервю се разбира и без превод https://x.com/i/status/1899090793538740585 Joy

Още едно промо от Ешреф https://x.com/i/status/1899105763676615061. Все забравям да напиша, че ми е доста интересно какво пише на задната страна на снимките със сирачетата, които слагат върху софрата Kissing Smiling Eyes

# 174
Кате, и новият ти човек е много кръшен. Laughing
Весело е на сетовете покрай нея.

# 175
Аз такива си ги избирам, Фло Stuck Out Tongue Winking Eye И да са с готин мустак Animal Kissing Cat

Ново включване от Демет:

Хубава бележка за деня: "Не приемайте критика от някого, чийто съвет не бихте поискали".

Съвсем различно вълнение Heart

Само дишай, скъпа, ще стигнеш там.

# 176
След вторият фраг вече чакам серията да излезе. Misc Hourglass Flowing Sand
Това ще бъде огън двойка.

Мисля си , че тази седмица ще ни изненадат с трети фраг и още малко снимки.

Снимките, с които честитят празника, възрастната жена сигурно ще го играе или баба на някой от бандата или хазяйката им, ако всички живеят в един блок или сграда. А е възможно и да играе като приемна майка на Нисан и сестра ѝ.
Скрит текст:
Нещо подобно имаше и в До живот, Селви живееше с по възрастна жена, защото я беше взела от дом, въпреки че имаше жив роднина - брат.

Прави ми впечатление дрехите на Нисан . Когато пее в бара , когато е пред хотела и най-добрият приятел на Ешреф удря онзи от хотела, (сигурно се е заговорил с Нисан) , когато тича по улицата и когато е при комисарката са едни и същи. Като може и в същата последователност да са сцените. Първо пее в бара, Ешреф сяда най-отпред (кадър с насълзените му очи), след това да я закара, но нищо чудно да има погледи към Нисан и да не му понравят на Ешреф (може и да е избягала от него след това). По пътя да е научила за сестра си и да е хванала такси, и така при комисарката.  А може и нищо от това да не се случи JoyJoyJoy

Четох , че Демет се е разделила с Кадир (този с който последно се пишеше че е) Преди го следваше , а сега вече не.

# 177
Много добри предположения, BlueHands Plus1

Относно Кадир - Демет никога не го е следвала в Инстаграм и винаги след развода си е избягвала въпросите за личния ѝ живот. Всъщност за Кадир разбрахме от хейтърите на Демет, които стигнаха до там да разследват чия собственост е хотелът в Мадрид, където беше отседнала малко преди нова година '24. Това обикновени анти фенове, няма как да го достигнат като информация... Демет по никакъв начин не е афиширала връзката си, но явно и така е трън в очите на някои хора. Ако сега съдят по липсата на Кадир на рождения ѝ ден, миналата година също не беше видян на участието на Ана Виси, което не значи, че в някакъв момент не е бил. Все пак говорим за частни партита с контролиран достъп. Иначе за мен по-показателно е, че Мерт Видинли беше тази година сред гостите на Демет, а той е най-верният пудел на сестрата на Кадир, Гюлнур. Т.е. ако по тази линия имаше някаква драма, едва ли Мерт щеше да предпочете Демет... Те там са една групичка от доста известни личности, които са преплетени като свински черва.

Тяхна си работа Hands V

# 178
Тия добре ли са да си сложат очила тогава как ще имат 0 химия Демет и Чаатай и ще е провал и кви ли небивалици още... Ще им докажат обратното и сериала ще е Хит! Там се трудят много хора хич не е лесно снимат всеки ден по нощите. То не може без почивка трябва да се наспят да имат сили и енергия. Има доста въпроси на които постепенно ще получим отговор.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 22:22 от femmi2

# 179
Blue, сякаш те чуха и ни пуснаха третия фрагман Heart Eyes

Нисан: - Вие май сте мафиот? Убивали ли сте преди?
Ешреф: - Приличаш на достатъчно умна, за да предположиш и сама.
Нисан: - Благодаря Ви за открития разговор.
Ешреф: - Моля.
Нисан: - Добре, а какви хора сте убивали най-много?
Ешреф: - Предатели.
Нисан: - Чудесно! Наказанието на предателя е да бъде заличен.
Ешреф:  - Винаги!
Нисан: - Песните не Ви ли натъжават?
Ешреф: - Точно затова ги слушам.
Нисан: - Да обичаш толкова е болезнено.
Ешреф: - Ако забравиш, значи не си обичал изобщо.
Нисан: - Можеби е трябвало да забравиш.
Ешреф: - Можеби се опитваш, но не се получава.

П.С. Малка поправка. В бързината не съм чула добре какво точно казват Hands V

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 23:51 от super_katia

Общи условия

Активация на акаунт