🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 265
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Аз ще съм повече по песните. Smile
Кате, твоят човек май ще го тегли към Нисан, сигурно ще има интрига и по тази линия.

# 286
Видях в темата на Енгин, че си по песните Stuck Out Tongue Winking EyeWine GlassViolinTrumpetMusical Keyboard Това май ти е второ ходене в знаковата кръчма?

И мама Айшен се вълнува Revolving Hearts

Между другото, доста се колебаех кой да ми е новият човек - Фарук (Професорът) или Кадир, но съселският мустак надделя Joy

# 287
Както ги нарекоха в ютюб турските Бони и Клайд Joy . За мен са като мистър и мисис Смит.

Чуха ме предния път за трети фраг, днес предполагам че пак ще пуснат нещо като фраг съвкупност от предните три и някакви секундни сцени. Или ще пуснат откъс от сцена.
Толкова малко време остана, че вече нямам никакво търпение:heart_eyes:

Вероятно хората на Кадир ще преследват колата на Ешреф и ще има престрелка.
Когато Ешреф гледаше портрета на Нисан , нали имаше куршум , дали не е от Кадир след като ги я видял заедно.

# 288
Blue, действат светкавично по твоя поръчка https://x.com/esrefruyadizitv/status/1901661670843285601

Познато чувство, непознато лице...

# 289

Кате, Heart, с паметта си екстра. Снимки правих веднъж, но почти всеки път в Истанбул ходя до Кумкапъ заради рибата - затова разпознах и къде е снимано. Данданията е голяма - музика, танци, но и туристите го нападнаха сериозно.

# 290
Скрита лимонка си ти, Фло Kissing Heart

Илхан HugBlue Heart https://x.com/ilhansenBRA/status/1899913336893923366 Много фин човек е Hands Clap

Забравих и Ърмак да донеса:

За нея, полицаите и музикантите почти нищо не ни казаха:

# 291
Браво на Илхан, даже е споделил публикацията на Демет.
На Кадир мустаците са му нови, трудно го разпознах. Не знам пък ако пусне и брада...

Нося слънце в темата ни:

# 292
Точно вчера ми попадна тази снимка, която дори аз я бях забравила Joy И на нея има слънце - много Sunglasses

Клюкарите продължават >>>https://x.com/tv_stari/status/1901685944559784083

Сценарият на първия епизод на Eşref Rüya е великолепен Pencil Ритъмът на епизода е много бърз, много хубаво прелива действието, увлекателно е и обратите са чудесни Tv Нисан я чака изненада...

Пропуснах да спомена, че моят любимец Евлия и режисьорът Ферит Карахан споделиха публикацията на Демет за Джиновете. Даже и гримьорката Айшегюл е написала, че за нея е било голямо удоволствие, че е била част от екипа Gift Heart

От Kanal D вече отброяват последните 48 ч. до премиерата https://x.com/i/status/1901686851028631861

# 293
Енгин има изключителна харизма, направо не знам как е възможно. Такава превъзходна връзка имаше между тях двамата, че чак се чудех. Искам пак да ги видя заедно. Heart
Снимката е топ! Голяма част от селфитата с колеги всъщност ги правят готините й колеги, а не Демет.

Дати има, часове, нож, кой ли е на неясните снимки...загадки имаме да разрешаваме.

# 294
Blue, ти си направо пророк. Има още един фраг, т.е. откъс!

# 295
Сериозно ли започваме с това?

# 296
Еми, да, започваме с финала Nerd

Ешреф Тек. Можеби, защото не се страхуваше от смъртта. Можеби, за да покаже на всички, че не се страхува от нея. Или можеби, защото съзнателно искаше да умре... Въпреки, че знаеше за устроената му клопка, не повика никого. Когато беше прострелян от 3 куршума и белият му дроб и вътрешните му органи бяха разкъсани, го познавах само от 4 години и 7 месеца. Обикна ме от пръв поглед. Взе ме при себе си и никога повече не се разделихме. Докато умираше, остави зад гърба си приблизително един милиард долара, няколко мъже, които той обичаше като братя, които страдаха жестоко от загубата му и една любовна история, за която още дълго ще се говори. Мислейки за това, най-много ме натъжава, че дори когато поемаше последния си дъх, той все още беше толкова красив.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 22:30 от super_katia

# 297
Благодаря за превода, Кате. Не ми харесва да започва с финала, направо им се чудя.
Ако не ни премятат нещо, много лошо.

# 298
Е, може да извъртят нещата и да не е баш така. Пак ще кажа, че вероятно совите няма да са това, което бяха Wink Сега искат да ни шокират и да ни стреснат.

Интересно чий е гласът, който разказва. Можеби на сирачето Йомер, който ще подготвят за заместник на Ешреф Rolling Eyes

Аааа, имаме още един откъс Heart

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 22:54 от super_katia

# 299
Вероятно който е на замазаната снимка на таблото.
На кой ли ще разказват за тази любов? Туркините не ми се вярва да гледат. 
Чакаме първа серия, пък ще видим. Smile
Един милиард долара?! С какво ли се занимават? По някое време 10 процента бяха споменали.

Общи условия

Активация на акаунт