🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 271
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
"Пияса" дръгна добре , дори мислехме че ще покачва ,защото имаше хубави отзиви. Доста е зле рейта я оцелее ,я Йок!
"ММА" също тръгна добре ,както и "Геният" с Арас, но сега цифрите са различни. Така е да нацелиш вкуса на турският зрител е като да спечелиш от тотото. Ще се молим за нашия сериал и да има много продажби в чужбина.

# 271
Любов, конфликти и семейни отношения? 
Кате, твоя човек Девран ли щеше да е? Май поне двама главни с това име има в текущите сериали, сигурно заради това го смениха.
Екипът ни е добре, но най-важно от всичко е какво е измислил сценаристът, това чакам.
Иначе тази емоционална сцена може да е визитка за работата на оператора /само дано да има други монтажисти/: https://www.instagram.com/p/CsW1yTxKHuB/?hl=bg  Heart

И нещо, което много ме впечатли като работа, истински шедьовър, плакатът на филма Диаманти, Ferzan Ozpetek, дизайнер на роклята Stefano Ciammitti, само за Демет е:

# 272
Разкошен плакат, Фло Heart Eyes Италианците са царете на дизайна Wear Crown Да видим за Джиновете дали ще измислят нещо ново, или ще си останем с мистичното дърво на живота.

Докато пиша, точно и Демет се е включила на тази вълна:

Един от най-хубавите дни в живота ми Heart

Да, Кадир (екс Девран) е моят нов човек. Хайдар да ме прощава Hands Nail Care Ето тройна доза от него Kissing Smiling Eyes

Относно клишетата - в изкуството всичко се свежда до двайсетина сюжета. Няма нищо ново под слънцето, въпросът е как ще бъдат поднесени. Аз след третия фрагман с Ешреф и Нисан съм все по-голям оптимист Kissing Heart Всички сме виждали и картинката с коня:

Големият проблем в Дизиленд е, че дори и един сериал да започне силно, рано или късно, притиснати от времето, рейтинга и/ или фенските желания нещата рязко се влошават. Дано имаме възможността да видим идеите на Етем в тяхната цялост и ентусиазмът на екипа да се запази висок до края Flowers Four Leaf Clover

# 273
Кате, днес /обаче още не е сряда/ с Демет сте в особен синхрон. Наистина е голямо раздвижването покрай филма, дано да има и някакво официално събитие! Илхан беше в Иран за премиерата на новия му турско-ирански сериал "Еднопосочен билет", 8 серии. Растин в него ли участваше?

Дано бързо да бяга твоя човек, в предишния сериал изневери на комисарката. Smile Нали той беше с бягащите пътеки?

Трети сезон на "Присъда" е такъв пример /за мен/ - не го довърших, нивото на идеите им рязко спадна.
Но първи и втори сезон са наистина добри, гледах ги с голям интерес, и награда Еми имат, горещо препоръчвам. Даже и химия аз не видях, ама с този сценарий нямаше значение.

# 274
Понякога любовта е да знаеш всеки детайл от лицето наизуст.

Не се сдържах първо да донеса тази красота, Фло Kissing Heart

Да, Расти и Еркан Петеккая участват с Илхан във филма. Имаше много хубави снимки от премиерата.

И това да донеса https://x.com/i/status/1901563231388258527

"Вече няма време за сън. Остава много малко до излъчването (на сериала). Много се вълнувам. От умора, може и да не ми личи. Благодаря ви много Hands Pray Също така, много обичам луничките".

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 13:35 от super_katia

# 275
Имало е защо! Heart Ще има огън!

# 276
Понякога любовта е да знаеш всеки детайл от лицето наизуст.

Уаууу ! Това е върховно! И текста също. Всичко ни подсказва  че ще е нещо дълбоко мечтано и красиво. Лицето на любовта. Heart Ще има ли прошка за предателството? Много се набляга и на това.

# 277
Тези снимки заслужават отделна публикация Heart Eyes

# 278
Тези снимки заслужават отделна публикация Heart Eyes

Остава малко време, докато #EşrefRüya, с участието на #DemetÖzdemir и #ÇağatayUlusoy, излезе на екран. Зрителите ще станат свидетели на пресичащите се пътища на Ешреф и Нисан, тяхното минало и невъзможна любов. Пътуването на Eşref Rüya започва в сряда вечерта.

ДВЕ СТРАНИ НА ЛЮБОВТА

Историята на Ешреф и Нисан ще докосне сърцата на публиката, от една страна Ешреф и неговия мистериозен свят, от друга страна невинността на Нисан, която внезапно се озовава в този свят, ще накара дуото да изживее трудно предсказуеми моменти.

Ешреф беше тласнат в света на престъпността поради самотата да остане сирак в млада възраст и с годините той придоби идентичност, която доминира в престъпния свят. За него сираците са неговите братя и сестри, които той заменя с изгубеното си семейство... Това семейство обаче съществува в средата на престъпния свят.

От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземните организации, а от друга, неговото търсене на мир, който винаги е искал, никога не свършва. Април, която се появява неочаквано пред него, ще го завлече в непредсказуем вихър.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 14:26 от femmi2

# 279
Много обичам нашата тема. Heart

Нисан като Демет на хоризонта:

Тази "невъзможна" любов между Ешреф и Нисан сигурно ще е трагична.

# 280
Съдбата ги изправя пред най-голямото им изпитание!

Ето и представянето на главните герои:

https://x.com/esrefruyadizitv/status/1901596891722273254

Талантливата музикантка Нисан Акйол, която се бори за живот по подлите улици на Истанбул!
Голямата мечта, от която не можеше да се откаже в борбата си да свързва двата края: Музиката.

https://x.com/i/status/1901604706637549653

Ешреф Тек, сериозният член на най-мощната престъпна организация в Истанбул "Сираците"!
Той има неограничени пари и власт, но му липсва само едно нещо: Неговата голяма любов, Рюя.

— Каква късметлийка!
— Не, любов моя.
Истината е такава, че:
- Работи много.
- По цели нощи не спа.
- Загуби някои хора по пътя.
- Заспиваше с плач.
- Затвори си очите за критиките.
- Инвестира в себе си.
- Много пъти искаше да се откаже
Но не го направи.

Скрит текст:
Намерих снимката на скъпите ни партньори Илхан и Еркан Hug

# 281

ЛИЦЕТО НА ЛЮБОВТА !

Съдбата ги изправя пред най-голямото им изпитание!

Цитат
Тази "невъзможна" любов между Ешреф и Нисан сигурно ще е трагична.

И аз така мисля и често срещам такива мнения в соц мрежите . Дано не е искаме хепи енд . Сценариста си пада по трагичното и изненадващо действие .

# 282
От @esrefruyadizitv:
"Eşref обичаше някога толкова много, че се самоунищожи!"

# 283
Отдавна не съм гледала шефа в такава роля чак да се самоунищожи от любов . Визията му е на супер тешкар и красавец . Ще е трагично и епично ...  

От снимачната площадка

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 16:58 от femmi2

# 284
От едната страна е масата на сираците, от другата страна е масата на приятелите.

#СИРАЦИ
Маса за 6 души, на която могат да членуват само сираци.
Тези хора, които не са свързани помежду си по кръвна линия, идват от различни сфери на бизнеса и седят около една и съща власт. Te са хора, които не бихте искали да срещнете в хода на живота си.

#ПРИЯТЕЛИ
Четиричленно семейство с напълно различни характери.
Те бяха наясно, че ако не се съберат, когато излязат от затвора, няма да са нищо.

Общи условия

Активация на акаунт