🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 348
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Привет.

Заради  задължения, пътувания и задачи нямах време да гредам в сряда онлайна. Ще гледам  2 епизод с бг субтитри. Радвам се,че рейтинга се е покачил, а и на поузата за да успея да наваксвам пропуснатото.

Хубава събота и неделя.

# 496
Ще изкарат някой хит май. Grinning  Кате, стана ли добро утро при теб, как се казваше групата?

Не била виждала ранен. Smile Доктор Нисан:
https://www.instagram.com/p/DHwH8xqISrr/?hl=bg

От Calinos:

# 497
Фло, добър ден ми е вече Kissing Heart Blue Rev се казва групата, според досието на Нисан, което дадоха на Ч. Обаче като знам вниманието към детайла в турските сериали, съвсем спокойно може да ги прекръстят на нещо друго Animal See No Evil

Нинче, тъкмо за теб и Пепелчето другата седмица няма да имаме нов епизод, за да може да ни изравните Hug

Да видим какво се случи междувременно Hands Nail Care

Пожелавам на нашите млади хора красив и свободен празник, който да прекарат със семействата си... Нашите млади хора са бъдещето ни, най-голямата сила и символ на нашата свобода!

Това не знам как да го коментирам SatisfiedScissors

Имаме ново момиченце на сета на Ешрефа - Ебрар е доста известна. Да видим в кожата на коя героиня ще я видим Kissing Face

# 498
Ако е била на снимки и това е момчето, на което Ешреф подари игрището, по-вероятно няма да играе нечие детство.  Щом ще има толкова много деца в сериала, искам и Растин, той ми е фаворитът! С Демет имаха изключителна връзка майка-син, в сериалите не съм виждала нещо по-добро.

Тези думи май ще важат и за Ешреф?

# 499
Снимките продължават ако е наистина е ново от тая вечер.
Все още не са в почивка заради Байрама.

Демет , Чаатай и още народ зад кадър празнуват РД на оператора Вейсел заедно с Улуч. Birthday
Да е жив и здрав рожденика и още много хубави и успешни проекти да заснеме заедно с "Ешреф Рюя".   Усмихнати и весели радвам се че отново екипът е сплотен и работят в страхотна приятелска атмосфера.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 23:41 от femmi2

# 500
Жив и здрав да е рожденикът и да снима много още EsSan!

От вчера в Х:

# 501
Ето и цялото видео зад кадър с честитките за рождения ден на оператора Вейсел Movie Camera https://x.com/i/status/1906068521349509179

Много е симпатично, като Демет му казва да си намисли хубаво желания преди да духне свещичките и снимащият видеото му подсказва - гарантиран сезон-мезон! Всички се разсмяха Joy

Иначе локацията е крайбрежната алея. Има нещо като детска площадка на заден фон Mag

Първи резултати от наличието на сериала по Prime Video. Засега изглежда достъпен само в Турция:

Нови снимки от актрисата Джерен Бендерлиолу, която гледаме в ролята на Ърмак:

Дала е и инретвю, я което казва, че и тя и колегите ѝ са получили много хубави отзиви за Ешреф Рюя. Излъчването на сериала е започнало съвсем скоро. Полека се наместват нещата. Всички са големи професионалисти. Актьорският състав е първокласен - буквално казва "Лигата на великаните". Много се радва и гледа на тази работа като голяма възможност. https://x.com/i/status/1905946474896080984

# 502
От @kanald: Laughing
"Точно каквото ми каза лекарят."

https://www.instagram.com/reel/DH1FYP0s5XP/?hl=bg

А това вчерашно видео от @esrefruyadizitv /demetamalfa•Original audio/ стана голям хит с 6.2 млн. гледания досега:
"Разбирането на Eşref за романтизма!"

https://www.instagram.com/reel/DHyFXsSvvrt/?hl=bg

Седмична класация:

=====================================================================

Два часа по-късно - видеото за вдъхновяващата жена е с 800 хил.гледания повече, ще строши някой рекорд - станаха 7 млн.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 22:05 от Florale

# 503
Фло, видео с Изет ага ме подсеща, че при превода се губи как Нисан му отговори, че отново няма да му изсвирят песента с çalmirem вместо с çalmayacağım, т.е. влезе в изказа на племето. На турскоговорящия зрител това звучи смешно Kissing Face

Ето го и моичкия Sunglasses

Честитки за Байряма от продуцентите и канала

# 504
Благодаря, Кате, сега разбрах защо в коментарите турците толкова се кефят на диалога им: Smile
Тя: Çalmirem!
Той: Çalmayacağıim, çalmayacağıiim...

https://www.instagram.com/esrefruyadizitv/reel/DHyFXsSvvrt/?hl=bg

Демет и някакво произношение докарва.
7.1 млн., публикувано е вчера.

# 505
Съвсем лека намеса:

Тя: Çalmirem! / Няма да свирим!
Той: Çalarsin, çalarsin! / Ще свириш, ще свириш!

Демет и някакво произношение докарва.
Ако изгледаш филмографията ѝ от началото до края, няма как да не забележиш, че за всяка роля променя леко гласа си. Освен това има хубава дикция.

Малката Ебрар вчера е споделила тази снимка с режисьора Улуч Байрактар. Приветства героинята си, която ще се казва Йонджа (Детелина за нас). Дано да донесе още късмет на екипа Flowers Four Leaf Clover Предполагам, че може да е съученичка на сирачето Йомер - нали Ешреф му постави условие, че трябва да учи Nerd

# 506
Поне да се забавляваме. Smile
Чудя се откъде ще дойде драмата, засега се плъзгаме по повърхността.
Мафиотите си се изтрепват без да им мигне окото, полицаите ги гонят без голям успех. Хич не могат да ме разчувстват с това, което правят, нито с личните им драми. Даже лелята погледна басейна и сви рамене.  
Афра е скучна героиня засега, изкараха я празноглава. Поне да направи опит да си признае. Нисан дали си мислеше, че няма да ги хванат, при всички камери в днешно време, че и такси ползваха.
Въпросното видео стигна 7.6 млн. гледания:

# 507
То, даже няма нужда от камери и контролирани таксита, достатъчно е да са засекли покупката на билета. Нисан може да е ползвала картата на Джерен от групата за плащането, но по името ѝ или това на Афра, Ч. веднага може да ги хване в системата.

Между другото, така на един от последните ми полети, когато пристигнахме в крайната дестинация само направиха анонс, че г-н еди си кой го чака полиция и на ръкава още си го прибраха...

От фрага за 3 еп. ми се струва, че новият началник, Седар, също ще се опита да вербува Нисан, след смъртта на Изет ага в хотела на Ешреф. Той естествено не знае, че тя вече е в ръцете на Чийдем. Ето една чудесна конфликтна точка Hands Nail Care

Този Нусрет Ага и дъщеря му също вероятно трябва да донесат конфликт, този път не вътре в организацията, а външен... Ако трябва да бъда честна - много са ми нелицеприятни подобни феодални старчета.

Изобщо линията около Сираците и софрата им за момента изобщо не ме грабва. Много народ, а половината са само фигуранти... Да видим какво развитие ще претърпят Rolling Eyes

# 508
Права си, Кате, Биг Брадър вижда всичко. Аз имах предвид когато Нисан отиде да прибере Афра след инцидента, нали до първи петли ще разберат кой е бил в къщата и ще й потропат на вратата.
Как може да се довери на думата на тази най-обикновена комисарка? Колко ще траят и дали са надеждни тези гаранции, за да стане информатор?

Войната с Изет започна заради една обидна дума /след която Гюрдал раздаде тупаника пред хотела/.  
Аз обаче чакам мотиви, които да разбера, дори и да ми се струват извън морала.
Нещо, което наистина ме впечатли - все още гледам Кралят, там има един зет, изненадващо се оказа, че:
Скрит текст:
Оженил се е и си е избрал булката /тормозена в семейството си/, само за да отгледа дъщеря му /тежко пострадала при катастрофа-той е шофирал, другите от семейството не оцеляват/, защото той е болен и дните му са преброени. И никой не знае нищо от това, случайно го разбра само балдъзата.

7.9 млн. гледания за видеото.

# 509
  • София
Интересно,мафиотите се стрелят,кръв се лее,а все говорят за правила/където има обикновенни хора не се напада/.Затова и поведението на Изет, спрямо жените , не се приемаше.Колкото до  Катиния човек ,за себе си съм го нарекла,,хлъзгав,, а неговия помощник,който за сега служи само като диктофон,да има хлъзгавия пред кого да се изказва,е ,,мазен,,-един такъв само слухти  .Но още е много рано  и  нямам идея накъде ще развият историята.

Общи условия

Активация на акаунт