🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 334
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Ох, не знам какво да ви кажа, момичета... ако много разсъждаваме, май-май една логична постъпка няма да остане Nerd  Ще си затворим едното оче, за да не виждаме кусурите Wink

Блогърът Уур е споделил тези снимки вчера. Не е ясно кога са направени:

# 511
Ние можем и със суперлативи да пълним темата, но кой ли ще ги чете? Stuck Out Tongue Winking Eye

Вече са 9.3 млн.гледания за:
"Тя: Çalmirem! / Няма да свирим!
Той: Çalarsin, çalarsin! / Ще свириш, ще свириш!"

"Служи за диктофон" Леделче, Hands Clap

# 512
Тези попревъртат играта вече с второ творение Joy

Видео 1 https://x.com/i/status/1906686562005324111

Видео 2 https://x.com/i/status/1906303858915017036

И радост за очите ми Heart Eyes

# 513
Задобряват. Smile

Много хубави снимки си донесла, Кате, като семейство са, много хрисим Кадир.

# 514
Клипчетата с фризурите малко в обратен хронологичен ред ги сложих, ама карай Kissing Face

Снимката е зад кадър, струва ми се, че моят човек си държи тютюна в ръка Misc Smoking Тази конфигурация обаче малко ме озадачава. Да не би Йонджа да е от новото поколение сирачета, което Якуп баба раздаде на софрата и да се е паднала на Кадир Thinking Какво прави Нисан там обаче?

# 515
Благодаря ви за всичко споделено Flowers Cherry Blossom

И аз идвам с  готини  нещаааа Heart Eyes

Цитат

Най-обсъжданият сериал в света:clap:

Епизод 2 вече е наличен в Прайм видео . Странно, че е само за Турция .  Нужно е време  да се разпространи навън .

Интервю на Джерен - Ърмак . Дългичко е и го слагам, като линк с автоматичен превод . Има и за сериала .
https://www.posta.com.tr/galeri/unlu-oyuncudan-samimi-itiraflar- … degerli-2844500/2

Цитат
Според Caddet Milliyet главните актьори в амбициозния проект на Kanal D "Мечтата на Ешреф" Чаатай Улусой и Демет Йоздемир бяха признати от феновете за "най-хармоничната двойка в света на телевизионните сериали".  

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 18:59 от femmi2

# 516
Може да им пее на училищното тържество. Smile
Сценаристите в какви ли не ситуации я поставиха вече - пя, срита един сватбар и даде старт на мафиотска война, опита се да прикрие сестра си, стана полицейски шпионин, за малко да я застрелят, кара ретро кадилак, спаси живота на мафиотски бос.........направо не се спря. Smile

За 2 дни видеото "Няма да свирим" достигна 10 млн. и стана най-гледаното в инстаграма на сериала ER:

# 517
Кой артист изпълнява роляа на Кадир?

# 518

Беше бившия съпруг на Бюшра /комисарката/ в "Ако един мъж обича", само там съм го гледала.

# 519
И в "Рамо" е играл, но още не съм гледала този сериал.

# 520
Гьоркем Севиндик, демек Кадир, съм го гледала в РАМО и ЖАР ПТИЦИ. В РАМО нещо не си хареса ролята, щото нямала развитие или поне така писаха медиите и напусна сериала, но в ЖАР ПТИЦИ беше много добър. По принцип играе всеотдайно,  такива са моите впечатления... Вярно,  Демет/Нисан какво ли не направи в тези две серии и пак има претенции към нея или се явява бяло петно...Но в такива случаи  обичам да се успокоявам  с думите на Мопасан: " Не съм чак такъв мръсник, че да ме харесват всички"!... Wink Purple Heart

# 521
Кой Кадир обсъждаме и кой Кадир получаваме Joy

Поне разбираме, че почиват за празника Candy

# 522
Дълго време ни отне, но напредваме! Smile
Първата им обща снимка, която двамата са решили да ни покажат. Може би ще има новини.

# 523
Фло, точно това си помислих и аз, още когато Мерт Видинли написа след рождения ѝ ден, че бил пълен с изненади...

# 524
Но снимката не е нова, близо до иглуто от миналата година е според мен. Smile

Ако е истинска.

Общи условия

Активация на акаунт