🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 331
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
И аз мисля, че снимката е от миналата година, но изглежда истинска:

Този, който се вижда да снима в отражението на очилата ѝ е с ушанка. Вече защо сега излиза общата снимка, някакви задкулисни неща ли се вихрят, на някого се отговаря ли - нямам идея и едва ли ще разберем. Професионалният живот на Демет винаги ми е бил много по-интересен Kissing Smiling Eyes

От Бесте:

И от крайбрежната алея:

# 526
Добре, че е станала актриса! Heart

Демет: "Чрез героините си може да види света през друга перспектива, да преживее различни мечти и това не е професия, а магия."

Venice Film Festival
2023 Winner Premio Kinéo
Best International Actress: Demet Özdemir

# 527
Привет дами!
Най-после успях да видя втория епизод с бг букви и мога да се включа в темата подобаващо.
Харесвам проекта, невинната, борбена и силна Нисан ми напомня на Фара. А Ешрех става все по-интересен, доста загадъчен, проницателен, умен, чувствен и многопластов образ, точно в стила на Чаатай.
 Дразня се на ниския рейтинт, искрено се надявам турците да започнат да оценяват високо проектите, които са достойни за международния пазар.

Успешен месец !

# 528
Съгласна съм, Нинка! Напомня на Фара, защото пак се оказва в центъра между мафията и полицията, пак е притисната и трябва да води своите битки с тях. Но Демет изгражда образа на Нисан по много различен начин от Фара, това ми е интересно много.

От @esrefruyadizitv:
https://www.instagram.com/reel/DH5uiADIAQb/?hl=bg
Коментар:" Харесва ми как администраторът на този канал пуска някои наистина готини парчета 😂🔥 "

# 529
Florale  Какво точно искаш да кажеш?  Изигранането ли имаш предвид или самия образ?  Аз съм  далече от  това да съпоставям образите и играта на Демет. Просто Нисан  е също изстрадала,  обичаща, отдадена, силна, бореща се за другиго жена...А в същото време двата образа са коренно различни един от друг, както и превъплъщението от страна на Демет.

# 530
Нинка, имам предвид, че Фара и Нисан са различни жени, поставени при сходни обстоятелства.
За Нисан не знаем още колко тежък е товара на раменете й - само предполагаме какво са преживяли двете със сестра й след разрушително земетресение и осиротяването им в детска възраст. Виждаме я като много млади жени, които работят, учат, живеят под наем... Много енергия и оптимизъм - да пее, да учи сестра й.
Фара  -  иранка, избягала от страната си заради убийство, родила и отглеждаща сама детето си. Енергията й е за  живота и лечението на Керим, ежедневна борба.
И после и двете попадат между мафията и полицията. Фара е видяла убийство, Нисан го е прикрила.
Демет направи изключителна Фара. С интерес следя Нисан.

# 531
Едно и също казвате, момичета HugHeart

Ето ги сестричките Heart Eyes

И истинският брат Sunglasses

# 532
Топло им е на Нисан и Афра.

Онова видео "Няма да свирим", днес има още 1.2 млн. и е стигнало 11.2 млн. гледания, 450 хил.харесвания. Hands Clap

# 533
Това го разбирах, имах предвид ти какво имаш предвид,под това че Демет  изгражда образа по съвсем различен начин. Т.е.  това е ясно, но какво  ти е направило особено впечатление  в играта, в характера на героя или друго ?

# 534
У Нисан има една мекота и плахост, която ме изненада. Очаква се, че е по-закалена от живота им, може би и в детски дом са израснали. Видяхме я с Изет ага. И сватбаря срита без да й мигне окото и после дим да я няма. Laughing
Много се надявам всички актьори да си партнират и взаимодействат, а не всеки да се старае да си изиграе неговата си роля.

# 535
В деня на шегата да припомня нещо, което на мен поне ми е доста забавно https://x.com/i/status/1906788963102441582. Само Демет може така да се издокара Joy Animal ElephantAnimal See No Evil

За да запълнят времето, от Канал Д ни публикуват отново част от интервюто, което даде преди началото на сериала, този път само че в писмена форма. Нищо ново, освен изречението, че Нисан ще се изправи пред задънена улица както в плановете за кариерата ѝ, така и в любовта. Това са снимките към текста:

Да ги имаме за архива Kissing Face

Фло, специален поздрав за теб с Растин и малката Ебрар. По-миналото лято снимаха заедно някакъв детски скаутски филм, ако не се лъжа.

# 536
Кате, HeartHeartHeart Вярваш ли, че направо ахнах, много благодаря! Обичам Растин, обичам и теб! Smile
Аз и този танц не съм го виждала. И Демет обичам. Smile
Какво ли ще правим на тази задънена улица?

# 537
Florale Благодаря Hug
Тепърва ще се разкрие характера  и миналото й, но всичко което видях до сега ме впечатли и изненада.

# 538
Хммм Joy
https://www.instagram.com/p/DH5iRNtsfuF/?hl=bg

Видеото:

До сряда /другата/ фенове се забавляват, както могат.

# 539
Добро утро с любимеца ми Дживан Animal Heart Eyes Cat

Честита рожба на брат ни от Джиновете - Каан Йълдъръм и Пънар Дениз People Baby

Слагам шапката невидимка и изчевам по задачи Sunglasses

Довечера сме без нов епизод, ей я къде е другата сряда Stuck Out Tongue

Според блогърите днес има снимки https://x.com/TelevizyonGaze/status/1907137971272204514

Общи условия

Активация на акаунт