🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Кате, истината е някъде там. Smile
Като каза по-младите години, на колко ли години са музикантите според сценаристите? Питам заради Гюрдал.
В турските сериали понятието време е пълна мъгла, 20-30 години изобщо не се броят.
Във филма на Керем Бюрсин /ако съм разбрала, защото не го гледах целия/ Ахмет Мюмтаз е гадже с Еджем Йозкая, а в Песента на живота по едно време май й беше свекър.

# 601

''Ешреф често се губеше, но винаги намираше пътя до Руя''.

''Мерките срещу нас трябва да се вземат с нужното внимание''!

Eşref Rüya ще бъде с вас утре вечер от 20:00 часа по Kanal D с новия си епизод.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 19:13 от femmi2

# 602
# 603
Аааааа, ще я изям People Angel

И сега:

От надписа разбираме, че е имала почивен ден днес и се е опитала да свърши доста други неща Animal See No Evil

Зад кадър:

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 13:11 от super_katia

# 604
Това значи ли че всички почиват днес ? Иначе тая новата щерката на дъртия мафиот няма да си поплюва... Ама пред убийствения  поглед и красотата на големия млад шеф няма гаранции JoyStuck Out TongueNature FireNature Boom
Той има очи само за една жена неговата голяма мечта и любов.
Ще спасява и Афра ще има отмъщения.  Не е страхливец интелигентен е обработва врага и дразни с думи и спокойствие. 
Като се наложи вади пАтлакаааа

# 605
Тези от постпродукцията може и нощна смяна да работят, сигурно в кофа им е кафето. В AF малко им куцаше монтажа, и за ER Катето сподели, че не са й съвсем плавни преходите. 
Да видим трета серия, очакваме повече от режисьора, вече сме поразглезени. Smile

EsSan Cupid

С много обич за Демет от Рут, доста си е поиграла да го направи:
https://www.instagram.com/p/DHibuLQSZes/?hl=bg

# 606
Не знам за вас, но покрай тези снимки вече си представям Нисан, Ешреф и бебето им. 🤣 Ще си играе с пистолет или микрофон, според пола Stuck Out Tongue

# 607
Flo, разкошно е клипчето на Рут Heart Eyes Някои от сегментите ги помня отлично, други ги виждам за първи път Hug

По-рано повдигна въпроса за възрастта на героите в Ешреф Рюя. За Ешреф имаше една промо снимка на крайбрежната алея (която аз си кръстих Джони Уокър) с надпис, че са минали 20 г., но не е забравил Рюя. В първоначалните подсказки пишеха, че той е бил 15-годишен, когато е влезнал в изправителния дом, затвор или там каквото се води - следователно сега трябва да е около 35-годишен. От досието на Нисан знаем, че е родена на 11 март 1992 г., значи е на 33 г. Направили са ги съвсем да са на реалната възраст на актьорите. За другите не знам. Нямаме толкова точни ориентири Nerd

За почивните дни - работят по график 6 дни в седмицата и имат само един свободен. Обикновенно на терен са по два екипа, за да могат да смогнат всяка седмица да произведат 2+ часа чисто екранно време. Тук говорим за адски много хора, които трябва да се координират. Затова и работната етика е много важна и през годините е имало доста скандални случаи на актьори, които карат 100 човека да ги чакат с часове...

Нинче, ето ти ги и в движение https://x.com/i/status/1905368744471207967. На мен ми е малко раничко така да си ги представям, защото филмите, в които главаните герои веднага се чифтосват, без значение от сюжета, са един малко по-различен жанр, ама явно някой още преди 2 седмици е направил това видео и е на друго мнение Animal See No Evil

Виж, от снимките при сирачетата съм убедена, че децата пак ще поискат да ги навестят двамата и ще ги набедят за гаджета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
Кате, забрави май Стая 309? Laughing

Впрочем португалките се хвалят: "От 5 май AXN White @axnwhitept в Португалия ще излъчва едновременно четири сериала с Демет Йоздемир. Премиерата на "Казвам се Фара" ще бъде придружена ежедневно от нови епизоди на "Стая 309", както и повторения на "С аромат на ягоди" и "Ранобудна птичка".

Фара:

# 609
Точно, като го пишех си помислих за 309, ама викам - карай Joy Браво на Португалия Hands Clap

Задава се още един нов герой в Ешреф Рюя - Слепият Сейфо, изпълнен от актьора Сефа Зенгин (играл е в "Долината на вълците"):

# 610
Добре, ако са се оженили - не броим. Joy
Взе да става голяма навалица в ER, даже цели фамилии пристигнаха. Дано да е интересен новият герой!

Стана време за ЕsSan Cupid

Музикалният редактор на радиото, което слушам в колата, чете темата.Laughing  Изведнъж започна да пуска парчето от рекордното видео, а аз като го чуя, се озъртам за Изет бей.
15.2 млн. https://www.instagram.com/p/DHyFXsSvvrt/?hl=bg

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 01:11 от Florale

# 611
  • София
Добро утро.Слънчев и усмихнат ден в очакване на 3 епизод.Филма е много динамичен ,но и много нови герои  се появяват.А ако майката на Нимет ,се окаже /не нейна майка,а майка на Ешреф./.На снимката виждам как Ешреф е застанал между комисарката и Нисан и я е хванал за ръката.Тази сцена  на покровителство ще хвърли Чийдем отново в ярост- един важен въпрос-Защо тя,а не аз.
   С удовилствие чета всичко ,което споделяте и така уж се настройвам предварително,но е хубаво,че  винаги ме изненадват с нещо неочаквано.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 17:05 от Leddel

# 612
Има-няма 9 часа до епизода Kissing Face

Фло, аз съм така като чуя Another Love Cupid Получавам директен факс от Илкин Calling

# 613
Кате,! Hug

Илкин:
"Как да разбереш, че една любов е свършила? Как да си сигурен, че е време да си тръгнеш?
Аз го научих по най-трудния начин.
Бях сигурна, че това е точно той - любовта на живота ми.
Днес бих казала на себе си:
Илкин, всичко се забравя. Да забравяш е благословия. Не знаех."

Мен малко ме натъжава "Между света и мен", но е много емоционално преживяване.

# 614
Е, да, не е комедия. Накрая всички пострадаха емоционално, но жените се взеха в ръце и продължиха напред People Dancers Жалко, че така и не разбрахме какво ни бяха приготвили като второ действие на историята... Целият екип бяха страхотни Hands Clap

Да си лансирам моя човек и да напомня, че вече нямаме часова разлика с Турция, така че след 20 ч. да се зареждаме пред екраните Tv

+ + + + + + допълвам + + + + + + +

Кьоравият Сейфо ще го видим още тази вечер. Той ще бъде дясната ръка на Нусрет ага:

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 13:39 от super_katia

Общи условия

Активация на акаунт