🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Локацията мисля, че е Büyük Yeni Han, писахме преди за него - той е едно от местата за снимки, шефът е там.

Ирем нали е играла в сериал на Демет - в "Стая 309" беше някаква годеница на Furkan Palalı.

# 586
Благодаря ти много, Фло, знам на кого мога да разчитам HugHeart

Днес/ утре чакаме резюмето и официалните снимки към 3 еп. Тези 2 седмици чакане ми се виждат много дълги вече Unamused

Операторът Уур Кул продължава да е на вълна "Между мен и света" Heart Eyes

https://www.instagram.com/reel/DIHlnNDoOmk

https://www.instagram.com/reel/DIHlBhngcy2

# 587
Да е жив и здрав Uğur Kul, още много материали да публикува! Smiley

Наши хора:

Горе-долу е сряда:

Сетих се, че и Санем издирваше един албатрос по обувките и брадата, а пък беше влюбена и в шефа, ама и го шпионираше. Smiley

=================

И още нещо се сетих. Smile Някой гледа ли новия El Turco, и той е от режисьора на Eşref Rüya?

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 09:50 от Florale

# 588
Здравейтеее , още малко и ще си гледаме сериалчето ..  Bowling
Трябва да ни пуснат резюме и снимки .. Въртят слухове че ще вкарват братя и сестри , но засега не е потвърдено .  Може един герой, ама всичко накуп да наблъскат не ми се нрави и ще е грешка .

Фото зад кадър с Чаго и Улуч:movie_camera:SunglassesSunglasses

Най - новата мода

Статистика за брой гледания на дизита в ютуб . Ние сме първенцииии:muscle:
https://x.com/muratogucoglu19/status/1908965755627913330

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 12:57 от femmi2

# 589
Тази седмица е много важно турският зрител с измерващи устройства да предпочете да гледа нашия сериал на живо Tv В дигиталната среда стоим доста добре. Хубаво е, когато резултатите са консистентни.

За El Turco - не съм го гледала още. В социалните мрежи постоянно ми излизат откъси и промо активностите на Джан. Продукцията изглежда на много високо ниво. Дано да получат и желания прием от публиката Flowers Four Leaf Clover Много усилия и средства се вложиха. Можеби след филма за Ататюрк с Арас, това е най-амбициозният турски проект през последните доста години.

# 590
El Turco...след филма за Ататюрк с Арас, това е най-амбициозният турски проект през последните доста години.
Значи трябва да погледна какви са амбициите на турците. 
Но гледах малко от новия филм на Керем Бюрсин и резултатът е, че искам Evliya Aykan в комедия с Демет!!!  Joy  Направо не знам какъв съпруг ще й е в Сватбата на джиновете.

# 591
Flo, много е смешен Евлия Joy Постоянно ми излизат негови скечове от Çok Güzel Hareketler Bunlar. Жалко, че когато Демет им гостува игра с другите момчета, а него само го коментира като жури:https://x.com/i/status/1908592519845470360

Точно сега ми попадна и този откъс от негово интервю https://x.com/i/status/1909274747877081237, в което казва, че сценарият на "Джиновете" е произведение на изкуството - когато го е прочел, все едно е чел роман. Нямало нужда нищо да се добавя, а само да се следва написаното. Ако намеря цялото видео, ще погледна контекста, в който го коментира.

Иначе нямам търпение да ги видя като Джерен и Орхан:

Това е от снимките на Джиновете - на задното стъкло има сърчица с инициалите им, вероятно е от сватбата People Bride With Veil People Boy

Да се върнем на Ешреф Рюя. Пуснаха ни снимки:

От Канал D:

От продукцията:

На Ърмак бива вече да ѝ сменят костюмчето Hands Nail Care

Тук съм убедена, че Ешреф си хапва халвата на Изет бей (еквивалент на нашето жито за Бог да прости). Усещам, че ще е силна сцена Sunglasses

Все пак тази тортичка повече ще му се услади си мисля Kissing Face Birthday

От оператора Волкан:

И работата продължава:

# 592
Да излиза вече! Misc Bomb
"Силната история на „Cinlerin Düğünü“ се очаква да окаже значително влияние при премиерата си през 2025 г. Феновете на турското кино могат да очакват смесица от завладяващ разказ, красива кинематография и дълбоки теми, които със сигурност ще останат дълго след като се завъртят надписите.
Филмите на Ферит Карахан имат репутация за изследване на дълбоки и често предизвикателни теми с чувствителност и дълбочина. Въпросът дали можем да избягаме от съдбата си е универсален, а артистичното докосване на Карахан обещава кинематографично изживяване, което ще бъде колкото провокиращо размисъл, толкова и визуално зашеметяващо.
Сюжетът изплита богат разказ, изследвайки дали хората могат да избягат от хватката на съдбата или са обвързани от сили извън техния контрол. Това е силен въпрос, който добавя едновременно мистерия и дълбочина, обещавайки натрапчиво и провокиращо размисъл изследване на семейството и себе си.
Водещият актьорски състав е не кой да е, а Демет Йоздемир, този път тя внася своята емоционална мощ в история, която не прилича на никоя друга, ровейки се в сенките на съдбата. Заедно с нея е İlhan Şen , чиито силни изпълнения му спечелиха лоялна фенбаза. Заедно те формират емоционалното ядро ​​на филма."

Тази снимка е направо хипнотизираща.

Португалките са разследвали:
Името "Nisan" произхожда от няколко култури:
• На турски и арабски "Nisan" е името на месец април в григорианския календар, произлизащо от името на месец "Nisan" в еврейския календар.
В контекста на иврит „Nisan“ означава „чудо“ тъй като това е месецът, в който се случва Пасха, празнувайки освобождението на евреите от Египет.
• На персийски "Nisan" може да се свърже и с новата година, Nowruz, която традиционно се пада на 21 март, отбелязвайки началото на пролетта.
"Rüya" означава "сън" на турски. Това е женско име, което предизвиква идеята за стремежи, въображение и мечтателното измерение на живота.
И двете имена носят значително символно натоварване, отразявайки културни, времеви и емоционални аспекти.

# 593
Фло HugHeart

Демет, както си я знаем Animal Heart Eyes Cat

# 594
Нашите момичета Heart

Joy
https://www.instagram.com/p/DIKM7o0uHjC/?hl=bg

Мисля, че до 10-ти април ще излезе селекцията за Кан, тази година е от 13-ти до 24-ти май.

# 595
Стискаме палци за добри новини Flowers Four Leaf Clover

Резюме на 3 еп. на Епреф Рюя:

След смъртта на Изет, Ешреф ще се изправи пред още по-голям враг. Нисан, ужасена от случилото се, се готви да направи големи ходове, за да сложи край на тази игра. Междувременно Кадир, чиито планове се развиват в желаната от него посока, е готов да забие нож в гърба на Сираците, за да елиминира Ешреф. От страна на полицията, Сердар се сблъсква с Ешреф и племето, докато разследва убийството в хотела. Тази среща, в която струните могат да се скъсат всеки момент, подготвя почвата за предстоящия голям конфликт.

Въпреки че Нисан планира да хвърли Ешреф в огъня, за да се спаси, вижда другата му страна и ще се изправи пред неочаквана дилема. Близостта ѝ с Ешреф ще ѝ създаде големи проблеми.

П.С. Някои от снимките ги повтарям, защото са в по-добро качество Nerd Допълних и с няколко нови Sunglasses

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 11:08 от super_katia

# 596
Интересно, в полицията през деня Нисан е със същата прическа и дрехи от предишната фатална вечер. Може да са били задържани да не напускат хотела, все някой гост се е обадил в полицията.
Какви ли ходове срещу мафията и полицията е измислила Нисан?
"Оцеляването е моя професия."

Рекордното видео достигна 15 млн. гледания само в инстаграма на сериала:
https://www.instagram.com/reel/DHyFXsSvvrt/?hl=bg

# 597
Права си, Фло Hands Plus1 Утре ще ни се изяснят някои неща, други ще се забъркат Kissing Face

Айде, добре дошла на Шлиферка (официално Нимет) Sunglasses

Тази със сигурност е по-опасна от брата си и баща си. Да видим майка ѝ като се появи дали няма да я надмине Smiling Imp

# 598
Враговете прииждат, а Нисан искаше само да пее с Blue Rev. Smile

Може някой от сценаристите да е фен /разбира се, ако името има нещо общо/:
"Blue Rev е третият студиен албум на канадската група Alvvays от 2022 г. Blue Rev е кръстен на Rev, канадска алкохолна напитка. Rev има неописуем вкус, който ви кара да гадаете. Той е уникално ароматен, леко газиран и добре балансиран, с прозрачен син цвят. Алкохолно съдържание: Vodka & Guarana, 6,9%."

# 599
Фло, добре че ти ги проучваш нещата, аз реших, че името идва от "рейв" или, че самите музиканти са били някакви диви рейвъри в по-младите си години Joy

"Само Рюя можеше да го измъкне от калния му свят" (буквално - калта, която наричаха свят).

Общи условия

Активация на акаунт