🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 309
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Фло Hug така е продуцентите си знаят работата и защо са поканили Демет и респективно събраха двамата.Като говорих за партньорки си признавам че сме капризни ( тук отварям скоба не всички ,защото вкусове всякакви и виждания .) След като някоя ни дразни и визуално и като качества го казваме и не мълчим и не ни е лесно. Аз съм си и емоционална. По тая причина не съм гледала докрай  само един Чачов проект.   

Тоя въпрос кога и как ще разберат кой , кой е в действителност буди любопитство. Загадка е засега. Но ще се разгадае.  Ешреф не е спирал да търси Рюя през годините. Тая среща с комисарката, когато ги видя на улицата не може да не се е замислил. Може би не иска да вярва че за пръв път проявява интерес към жена и тя да се окаже информатор.

Модерното творчество в момента

Сръбските фенове са чок добри:clap:  

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 22:39 от femmi2

# 571
С една дума аз съм си най-добре,  харесвам  двамата и бях супер доволна от  обявяването на сериала.
Харесва ми резултата, има химия, има хармония помежду  им, добра история, невероятна игра... Само турците да усещат така нещата и да оценят подобаващо този стойностен проект.
Интересно ми е как биха разбрали истината. Комисарката цели да нарани Ешреф чрез любовта му, на този етап това е най-лесният начин да разберат. Дано не успее разбира се, Ешреф изглежда доста умен и обигран. Един път да научи,че Нисан е използвана, после другото ще се нареди.

# 572
Феми, е какво не им харесвате, нали са професионални актриси, трябва да могат всичко да изграят без проблем?!

==============================================================

Нинка, много хубаво видео си ни донесла! Heart Ще чакаме и други!

https://www.instagram.com/p/DHszNMuIuJR/?hl=bg

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 23:29 от Florale

# 573
Подсказки Camera:

Скрит текст:

Връщам се да ви чета Kissing Heart

# 574
Фло тая тема е дълга и широка дори и да си опитен или не толкова комплексно е всичко. Ролята трябва да ти лепне и почувстваш да убедиш и зрителя. Когато има химия , хармония и енергия между колегите още по - добре.   

Видеото е страхотно. Heart Eyes

Охоо ... Само какви подсказки... Ешреф бей отново в действие... 💥

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 00:10 от femmi2

# 575
Кате, нависоко си се качила за тези подсказки. Даваш ли да ги коментираме? Satisfied

# 576
Flo, всичко трябва да е на ниво Rocket Още 2 кадъра има:

Скрит текст:

Тази госпожа с черното шлиферче дали няма да е на Нусрет ага ханъмата? Някаква опасница ще е Smiling Imp

На мен тази сцена ми напомни за първата роля на Демет в SBSV преди 12 г., където Етем е сценарист. Явно си пада по подобни моменти:

Иначе да видиш на едно място Берк Джанкарт, Демет и Екин Коч - безценно Heart Eyes

# 577
Май и с дронове сме се снабдили вече? Laughing
Изгледах видеото - сериала не съм, този сценарист обича градацията.
Какво ли са им направили момичетата?
Казаха ли, че ще е негова тази госпожа?

# 578
Кой знае по какви криминални места снимат. На екран нещата изглеждат различно, но със сигурност нито е приятно цял ден да си на терен, нито е лесно да се концентрираш, когато някой постоянно те дебне от някъде...

Сега се върнах назад да видя какво сме писали - значи Нусрет ага ще се появи с дъщеря си Нимет, за да си отмъщават. После излезе още едно име на актрисата Аслъ Сачар, която ще бъде в ролята на госпожата на агата. Доста зла изглежда Grin Онази с шлифера е по-вероятно да е щерката Nerd

Айде, цялото семейство да ги съберем на едно място:

П.С. На тази снимка конкретно Нусрет ага е като първи братовчед на Али Галип Акънджъ Joy

# 579
Точно. Laughing Ще отмъщава за сина си.
А дъщерята прилича като да се влюби в някой. Може да залагаме.

# 580
Веднага! Аз залагам, че Нимет ще се влюби в другия шлифер - Фарук Stuck Out Tongue Winking Eye

Шегата настрана, ама да не дойде момент, в който ще симпатизираме на Чийдем и ще ревем за нея Animal See No Evil

# 581
Викаш по шлиферите ще се събират - "всяка птица лети към своя вид". Laughing Мен ме тегли към Ешреф.

# 582
Слотовете за Ешреф вече са заети Stuck Out Tongue Winking Eye Нека и за другите герои има любов - например за моя човек, Кадир Hands Nail Care Ако успее да омае дъщерята на Нусрет, ще си оправи дълговете и ще спечели силен гръб срещу Ешреф Kissing Smiling Eyes Пък нека гледа влюбено Нисан. Така съвсем ще се заплетат нещата Sunglasses

Иначе разширяваме географията със само 2 излъчени епизода Nature Earth Africa Египет и Саудитска Арабия - на борда Rocket

# 583
Кате, практични идеи му даваш, ще вземеш да му решиш проблемите на Кадир. Smile  
Нусрет, Нимет, Нисан...как ли са избирали имената?

Дали ще имаме и някоя неочаквана роднинска връзка? Деца, родители, братя и сестри...

„Eşref“ е достатъчно.
https://www.instagram.com/p/DH3qIpIBCH1/?hl=bg

# 584
Нусрет, Нимет, Нисан...как ли са избирали имената?
Отворили са телефонния указател на буква "Н" Memo Не знам дали знаете, но Симеон II и доня Маргарита са избрали имената на всичките им 5 деца да започват с първа буква "К" (Кардам, Кирил, Кубрат, Константин Асен и Калина), въпреки че в Испания, където са родени, никое име не започва с тази буква Nerd

Дали ще имаме и някоя неочаквана роднинска връзка? Деца, родители, братя и сестри...
Според този профил - да https://x.com/ceogiray/status/1908913819071504639. На мен ми звучи малко вероятно Ирем да се съгласи на подобна роля, ама после да не кажете, че не съм споделила Joy

От оператора Волкан (онзи ден го обърках с Вейсел):

Нещо зад кадър:

Фло, очаквам да кажеш кой е този пасаж - ти си по локациите Kissing Heart Иначе имаме и дрон, нали вчера пита Sunglasses

Паралели, забелязани от феновете.

И за финал домашният уют на сестри Акйол House Да видим колко дълго ще се задържат на този адрес.

Общи условия

Активация на акаунт