така е продуцентите си знаят работата и защо са поканили Демет и респективно събраха двамата.Като говорих за партньорки си признавам че сме капризни ( тук отварям скоба не всички ,защото вкусове всякакви и виждания .) След като някоя ни дразни и визуално и като качества го казваме и не мълчим и не ни е лесно. Аз съм си и емоционална. По тая причина не съм гледала докрай само един Чачов проект. Тоя въпрос кога и как ще разберат кой , кой е в действителност буди любопитство. Загадка е засега. Но ще се разгадае. Ешреф не е спирал да търси Рюя през годините. Тая среща с комисарката, когато ги видя на улицата не може да не се е замислил. Може би не иска да вярва че за пръв път проявява интерес към жена и тя да се окаже информатор.
Модерното творчество в момента

Сръбските фенове са чок добри:clap:

Ще чакаме и други!
:

Още 2 кадъра има:

Онази с шлифера е по-вероятно да е щерката 

Ако успее да омае дъщерята на Нусрет, ще си оправи дълговете и ще спечели силен гръб срещу Ешреф
Пък нека гледа влюбено Нисан. Така съвсем ще се заплетат нещата 
Египет и Саудитска Арабия - на борда

Не знам дали знаете, но Симеон II и доня Маргарита са избрали имената на всичките им 5 деца да започват с първа буква "К" (Кардам, Кирил, Кубрат, Константин Асен и Калина), въпреки че в Испания, където са родени, никое име не започва с тази буква 

Да видим колко дълго ще се задържат на този адрес.