🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 324
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Ооо , романтизма на Ешреф е още в началото те първа ще има да разбираме още от това гарнирано с екшън. Наистина цифрите са забележителни.

Зад кулисите мисля, че не е ново съдейки по костюма.

Ново от Деметка сред природата

# 556
Феми, писали сме едновременно HugHeart Поправям се. Снимката на Демет и Вейсел е от оператора Волкан.

Тук май сме на дискотечка в "Белия лилиум". Сакото е същото, като това с което е в сиропиталището https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1908180625858633923/video/2. Положението ще е "сръбска музика и бой Misc Gun" Предполагам, че първо ще е с Нисан при децата, а после ще отскочи да дави мъката си по Рюя в кръчмата. Като гледам обаче певицата е на пода. Ще има отново екшън.

Тези блогъри или там каквито се водят пак чуруликат. Положителното е, че 3-ти епизод е готов и се работи по 4+ епизод Movie Camera

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 19:20 от super_katia

# 557
Да идва да ни взима и назе на дискотечкааааа всичко ще преживеем нема страшнУ и ще се бием, като се наложи.  
Костюма е същият ,като от сиропиталището и после отива да дави мъката и няма да се размине без екшън.  Ама  се кефим на това , особено като толкова му приляга.  А , как обичам сръбскоооо и с удоволствие ще му изпея нещо тъжно или весело.  

Тези блогъри или каквито са там не писаха ли онзи ден че ще посетят сета на Ешрефа? Сериала е вълнуващ и качествен само турците не го разбират но още се надявам да оценят високо труда и качеството и таланта на екипа.Hands Pray

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 20:22 от femmi2

# 558
Сега отново изгледах втория фрагман и ме осени идеята дали хората на Нусрет бей не отиват да се разправят с певицата в кръчмата, където Ешреф ходи, мислейки че е Нисан... все пак от сватбата и отказа да изсвирят Лорке, лорке тръгна проблемът Thinking

Иначе Гюрдал и Ърмак доста задушевно си говорят с Чийдем. Братът направо се е нахилил Grinning Май само с Ешреф е на нож комисарката... по други причини:

# 559
Може и да си права Кате
Тая стрелба не е без причина и Ешреф няма да стреля  ей така.
От тая племенна сватба тръгна всичко и тогава им се пресякоха пътищата.  Ешреф подходи нормално, като истински мъж не я изплаши напротив предпази я закара я до домът й и тогава я попита за името й даде и визитна картичка и той се представи й каза да му звънне, като е в опасност ,защото тия хора не се шегуват. И в стрелбата в гората в автомобила  също се опита да я предпази, като и наведе главата.Тя не е свикнала на тия неща и се уплаши.  Вкарват и нотки на хумор и балансират.  Браво дотук сме доволни.

Аз си мисля друго дали Кадир и Чийдем няма да се сдушат против Ешреф.  Той харесва Нисан наблюдава я. Вие какво ще кажете?

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 21:48 от femmi2

# 560
Кадир засега действа, воден от желанието му да оцелее. Знае, че е нарушил много от правилата на Сираците и ако Ешреф седне на председателското място, няма да може да продължава така. Хитър и подмолен е, по това си прилича с Чийдем.

Комисарката обаче е водена от някаква обсебеност спрямо Ешреф. Предполагаме, че е любов преминала в омраза, но още нямаме досатъчно детайли за пълна диагноза Nerd Всъщност има още една обща черта между Кадир и Чийдем - и двамата познават Ешреф много добре. И той ги познава, така че разчитам на неговата проницателност Sunglasses

Дали Кадир знае за Рюя, дали наистина хареса Нисан, или я вижда като потенциално слабо място на Ешреф - всичко това предстои да видим. Хващам се, че нямам търпение и ми се иска по-бързо да се развива действието, но реално сме съвсем в началото на историята и е въпрос на много тънък баланс какво и колко да ни покажат Misc Carousel Horse

# 561
Според мен ще е по-драматично ако Кадир се влюби в Нисан.

"Красива, талантлива и мистериозна двойка!"
https://www.instagram.com/reel/DIB3U5yvIgy/?hl=bg

# 562
Добро утро от Сейхан (сирачето Йомер):

И още една хубава новина:

# 563
EsSan: "Някой точно като теб" Smiley
https://www.instagram.com/p/DH9Y4lzhqK7/?hl=bg

За съжаление, събитието на 4-ти май за подписването на книгите от Енгин е отложено. Мислех да се разходя до Истанбул специално заради него.

# 564
Flo, ако събитието се организира от веригата книжарници, които и предния път бяха организатори, мога да предположа какви са истинските причини... някъде ми се беше мернало логото им в списъка с бизнеси, които да се бойкотират като приближени до режима... знаем какви са убежденията на Енгин. С по-големи значки на Ататюрк не можаха да идат с Демет, когато се включиха в помощта след земетресението 2023 г.:

И малко творчество в азиатски стил:

# 565
Здравейте, момичета!

Чета ви редовно, но рядко се включвам, защото просто нямам какво ново да споделя. Вие отразявате всичко скорострелно.
Обаче видеото, което Фло е постнала ме провокира.
Страхотно е!
Много ми е драго, че Чачо и Демет са главните герои в „Eşref Rüya”. Химичат си и с хъс се впуснаха в това приключение.
Приятно ми е, че в двете теми не си играем на кой е по-по-най, а с еднаква любов и уважение се отнасяме към любимците и много трезво анализираме видяното. Тази тенденция наблюдавам и в Х

# 566
Еми, благодаря ти за гифчетата HugHeart Чаатай и Демет тепърва ще си разгръщат арсенала. До тук много добре си изграждат ролите и е удоволствие да ги гледаме Heart Eyes

Иначе няма нищо ново за нашите хора към момента, само арабите твърдят, че гласът зад кадър от първи епизод, който разказваше историята на Ешреф е на актьора Онур Йозер
https://www.instagram.com/reel/DC6yiygIYs6

Той наистина е част от екипа, но още не сме го видели в действие. Не мога да преценя дали гласовете съвпадат на 100%, но според мен приликата е ужасно голяма Hands Plus1

# 567
Еми, благодаря! Heart
Ние сме тук, за да забавляваме, а не да се състезаваме. Всеки актьор си има собствена кариера и това е един от проектите в нея.
Вярвам, че всички искаме успешен и интересен сериал. Hug Няма какво да делим, даже сме супер доволни, когато има огън на екрана и не можем да се отлепим от него. Smiley Подкрепяме с две ръце всичко готино!

.

# 568
Така е на същото мнение съм.  Не сме на състезание , тук сме да се радваме на проектите на любимците си и забавляваме. То е ясно че всеки гледа заради тях и ако бяха други в тези роли в екшъна нямаше да е същото и да е успешен и задържи на екран. Сценариста има необичаен похват. Режисура , стайлинг всичко си заслужава. Когато избираха на Чаатай партньорка имаше много слухове и гадаене и изтръпвахме каква ще е. Нямаме нищо против да е трамплин и да се дава шанс на по неопитни и неизвестни млади колежки  и да се учат. Всеки е тръгнал от някъде и е важно да нацелиш момента и с кого ще си партнираш.  То си е и до потенциал и талант това или го имаш или Йок и от теб зависи как ще го развиеш занапред. И до късмет е и това да си обичаш професията да си постоянен и не се отказваш пред трудностите. Славата да не те главозамая и парите.  Друго си е когато до теб стои опитен професионалист и затова се зарадвахме, когато разбрахме официално, че Демет Йоздемир ще ни е партньорката. Ентусиазма си личи и от соц мрежите народа им е кеф и творят и си гледат сериала. Има и такива на които няма да се харесат и сериала и двойката или по отделно.   Нормално е няма как да сме еднакви вкусове всякакви, но важното е да се спазва добрия и да се критикува градивно.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 22:45 от femmi2

# 569
Феми, Heart 
Ние тук следим кариерата на Демет отдавна, гледаме проектите й, вълнуваме се за всяка нейна нова героиня.
За тези роли е подписала договор, не е като да е отишла на сета и да се е присламчила небрежно в навалицата пред камерата. Smile 
Доверяваме се на избора й, щом е решила да приеме да участва, сигурно има защо, продуцентите пък си знаят защо са я поканили /не е голяма тайна, де/.

Аз сега друго се чудя - как Нисан ще разбере, че е Рюя и как Ешреф ще разбере, че Нисан е Рюя. Понеже почти всички други знаем, само те не. Така е трудно да се постигне уау ефекта при нас.
Във Фара имахме така двама братя, когато те го разбраха не беше кой знае колко емоционално, поне за мен. Цял сериал се очакваше това е някаква кулминация, пък не беше.

Общи условия

Активация на акаунт