🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 274
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Наздраве, Феми Beers

Не всяка анимация е за деца Joy https://x.com/i/status/1911408464863052116

Подарък от гримьорката Нихал:

# 691
# 692
Втори фрагман за еп. 4

Нисан: - Аз например не мога да убия никого. Не мога да го направя.
Ешреф: - Прочувствена реч.
Нисан: - Много съм безпомощна. - Вие май сте приятел на г-н Ешреф.
Кадир: - Като братя сме.
Нисан: - Може да ме оставите, където Ви е удобно.
Кадир: - Не мога да оставя сама жена. Още по-малко жена като Вас.
Якуп баба: - Ти ни нарече сираци, Нусрет. Ако падне косъм от главата на Ешреф, ще те ...
Ешреф: - Някой обаждал ли се е? Дай ми телефона.

И последните истории, споделение от Демет https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1911508796867833918

П.С. Добавих превод. Не се чува всичко добре, но да се надяваме, че съм нацелила Animal Hear No Evil

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 23:17 от super_katia

# 693
Ехааа , благодаря Кате Flowers Bouquet Още по напечено и мафиотско. 💥Тука ни оставиха тръпката и да гадаем ШЕФА ще разконспирира ли Нисан и Чийдем. Макар че той не е глупав и наивен и усеща нещата или не иска да повярва и го потиска това чувство че жената, в която се влюби от толкова време насам може да го предаде или убие.
За сефте Нисан го прегръща искрено много и се насъбра и вече опознава Ешреф и знае и вижда че е самотен , добросърдечен, суров но справедлив и наказва тези, които го заслужават.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 23:24 от femmi2

# 694
Добавих превод, не обичам да се редактирам, а напоследък често ми се случва Animal See No Evil

Комбинирано от видяното от двата фрага, мисля, че след като Нусрет прати снимката на Ешреф с отвлечените Нисан и Афра, нашият човек ще впрегне всички сили, за да ги намери и освободи. Няма да се случи веднага обаче. В операцията ще участват неговите си хора. Виждаме Мюслюм като снайперист. Злата Шлиферка ака Нимет ще избяга от бараката с част от свитата си и най-важното с Афра. Ешреф ще спаси Нисан, но от удъра, който ѝ нанасят ще е в несвяст, за да може Ешреф да я пренесе на ръце и да я положи на диванчето в офиса му в хотела. Там вероятно ще видим сцената с бълнуването. Нисан ще се събуди, държейки Ешреф за ръка, ще скочи с въпроса какво се е случило и къде е Афра. Ще хукне да я търси. Ешреф ще я спре, защото е опасно. През това време Ч. ще се включи с нейните си игрички. Явно ще поиска от Нисан да убие Ешреф, тя няма да може да го направи (не отива да го прегръща, а да го бутне от терасата). Кадир ще се пусне и той в играта с неговите си задачки да отстрани Ешреф и евентуално лекичко да се примъкне към Нисан. А може и само да я ползва за примамка, след като видя, че Ешреф се сближава с нея и да подмами Ешреф в някакъв капан. От друга страна Нусрет ага идва с хората си в имението на Ешреф, а той е сам - с една дума - екшън! Sunglasses

Кога беше сряда Kissing Face

# 695
Кате Kissing Heart видях превода мерсаж. Сега като го гледах отново наистина замисъла е да го бутне и убие, но няма да го направи няма тая смелост и не е такъв човек и ще го прегърне.  Още преди го казах и писах не мога да го повярвам дори и заради Афра. Якуп баба не дава да падне и косъм от Ешреф. Злата шлиферка ще си намери майстораааа усещам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 696
Нимет баща ѝ ще я спре можеби, обаче Кадир няма да изпусне лесно възможността да увеличи силата си чрез племето. Много е зъл и подмолен Smiling Imp

Вероятно в момента снимат в апартамента на сестричките. Помощник оператора, който отговаря всичко да е на фокус, Бурак Йълдъръм споделя:

# 697
Кадир ще се възползва , но Ешреф му позволява и го прикрива пред Якуп баба  и ще си пати от това. Плюс това е фърлил око и на Нисан.

Какво ще се случи със записа ? Нисан няма да го предаде след отвличането и спасяването.
Какво мислите затова ? Тая комисарка ме дразни хем така ,хем иначе сметки, игрички , отмъщения , ревност  и накрая тя ще пострада. Сердар началника е най на място засега. Ама и той не е цвете и си има слаби места.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 00:27 от femmi2

# 698
С фраговете доста ни подсказват и за разлика от други сериали, тук не ни подвеждат целенасочено Nerd Чийдем беше записана в телефона на Нисан само с буквата Ч. А номерът, който ѝ звъни във фрага не е записан. Може комисарката да е взела някакви предпазни мерки и да звъни от различни номера, обаче дори и тя да се обажда на Нисан, няма да издаде и звук, така че Ешреф пак нищо няма да заподозре. Той най-вероятно чака обаждане от племето, за да разбере какво искат в замяна на Афра. Иначе защо джентълмен като него би искал да ѝ вземе телефона?!

Виж, след като вижда, че Нисан се качва в колата на Кадир, ще стане по-интересно, защото Ешреф много добре познава моя човек каква е хиена Kissing Face

Определено са на Галата:

# 699
На Галата снимат по нощите.
Абе взела е предпазни мерки жирафа ,ама няма безкрайно да трае това.  Сигурно си права че джентълмен, като него не се намесва така и гледа телефони особено на жени, ама тук нещата са различни и дълбоки. Нисан вече е с двата крака в мафията и организацията и знае твърде много и е застрашена ,както и самата организация. Самият Ешреф и го каза при разговора с  ти " вдъхновяваща жена" че не може да я пусне ,защото знае много и плюс това ако е далеч ще му разбие сърцето.
-  "Ти нямаш сърце"
 - "Имам едно ... просто не бие".
Биг бос  изревнува, като ги видя двамата с Кадир, но знае че е хиена и ще използва Нисан.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 10:29 от femmi2

# 700
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Трета серия набира скорост, броя на гледалите продължава да расте, а втория флаг на 4 серия ни обещава силна следваща…Дано расте рейтинга, защото касапницата е жестока. Не прощава…

# 701
Така е, Гости Hands Plus1 Стискаме палци всичко да върви по най-добрия начин за нашите хора Flowers Four Leaf Clover

Хубаво е, че се създаде добра фен база на сериала. Хората постоянно творят и ние се възползваме да носим работите им тук наготово Kissing Face

По всичко изглежда, че в сряда ни очаква една наситена откъм действие и емоции серия. Вижте само интензивността на погледите Sunglasses

# 702
Nature SparklesMisc Crystal BallPeople Raising Hand Аз пък не знам дали изобщо е предвидено в сюжета, ама имам едно такова подмолно предчувствие, че този Кадир ще вземе и той да лапне по Нисанчето.
В началото ѝ обръща внимание с користна цел, естествено - понеже видя, че имат някакви отношения с Ежко, което автоматично я прави интересна за експлоатация.
Къде да проучи нещо, къде да я използва или просто от чисто мъжката им конкуренция - да я преследва, за да дразни другия...
Обаче смятам, че и той ще я хареса истински и тогава ще стане още по-интересно.
Има ли някой, който да получава подобни факсове свише?
Или моето си е чиста проекция, понеже ми се гледа такова нещо?

# 703
Ще има интрига между тия тримата Кадир , Нисан и Ешреф.
Той си я фиксира още от сватбата певицата. Мисля, че харесва Нисан наистина и не е само заради това да прави номера на Ежко . Дори си мислех, че могат да се сдушат с комисарката , но той ще използва Нусрет ага и злата шлиферка. Но съм категорична че Нисан няма да обърне внимание на Кадир и няма да го погледне с тия очи с които гледа Ешреф . Heart Eyes

# 704
Беа HugPurple Heart Може и изобщо да не е проекция. При момичетата на Чаатай писах, че отношенията на Кадир и Ешреф ми напомнят на библейските братя Авел и Каин. Оказва се, че този мотив за братоубийството, породено от ревност и гняв го има и в Корана. Кадир ревнува, че благоразположението на Якуп баба е преминало към Ешреф, без да отчита, че Ежко го превъзхожда многократно като лични качества и постигнати резултати. Сега възможността Ешреф да завърти и истинска любов (въпреки че реално е далече от това), ще влуди Кадир. Според мен той ще направи всичко възможно да го прецака. Не е невъзможно Кадир наистина да се влюби в Нисан, защото я загледа още на сватбата в хотела. Да видим сценаристът Етем какво е измислил по този въпрос. Не мисля обаче, че Нисан ще даде някакви аванси на Кадир. При комплимента, който ѝ прави в колата, физиономията ѝ е красноречива:

Наблюдателни фенове отбелязват, че Ърмак е видяла Нисан и Чийдем да си говорят в полицейското управление. Както и че на Ешреф не му убягна същото. Да видим дали така предвеликденско няма да изскочи някой заек от този храст:

И с риск да досадя, наистина имам чувството, че историята е писана от края към началото, затова и много неща изглеждат абсолютно неестествени, наивни и нагласени. Много ми е интересно какво ще накара Чийдем да каже на Нисан, че трябва да убие Ешреф?! Нали Нисан трябваше само да съдейства за залавянето му. Какво ще наложи такава промяна в плана, че и Нисан да се съгласи? Ако това, че Ешреф вдига телефона на Нисан и Чийдем, чувайки гласа му, отново умира вътрешно от ревност и допира жичките... еми, благодаря, ама не е сериозно. Тази жена няма ли някакъв предварителен план? Ако е искала да залови или да убие Ешреф, вероятно за толкова години е имала многобройни възможности, ама очевидно не се е възползвала от тях. Сега знаейки, че Нисан е Рюя и играейки си с двамата, как точно очаква да се измъкне суха от кашата, която забърква? За мен нещо не са ѝ нацелили ваксата по начина, по който ни я показват като образ до тук Rolling Eyes

Феми Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт