Не всяка анимация е за деца
https://x.com/i/status/1911408464863052116

Подарък от гримьорката Нихал:

https://x.com/i/status/1911408464863052116

Още по напечено и мафиотско. 💥Тука ни оставиха тръпката и да гадаем ШЕФА ще разконспирира ли Нисан и Чийдем. Макар че той не е глупав и наивен и усеща нещата или не иска да повярва и го потиска това чувство че жената, в която се влюби от толкова време насам може да го предаде или убие.

видях превода мерсаж. Сега като го гледах отново наистина замисъла е да го бутне и убие, но няма да го направи няма тая смелост и не е такъв човек и ще го прегърне. Още преди го казах и писах не мога да го повярвам дори и заради Афра. Якуп баба не дава да падне и косъм от Ешреф. Злата шлиферка ще си намери майстораааа усещам
Чийдем беше записана в телефона на Нисан само с буквата Ч. А номерът, който ѝ звъни във фрага не е записан. Може комисарката да е взела някакви предпазни мерки и да звъни от различни номера, обаче дори и тя да се обажда на Нисан, няма да издаде и звук, така че Ешреф пак нищо няма да заподозре. Той най-вероятно чака обаждане от племето, за да разбере какво искат в замяна на Афра. Иначе защо джентълмен като него би искал да ѝ вземе телефона?!

Стискаме палци всичко да върви по най-добрия начин за нашите хора 

Аз пък не знам дали изобщо е предвидено в сюжета, ама имам едно такова подмолно предчувствие, че този Кадир ще вземе и той да лапне по Нисанчето. 

Може и изобщо да не е проекция. При момичетата на Чаатай писах, че отношенията на Кадир и Ешреф ми напомнят на библейските братя Авел и Каин. Оказва се, че този мотив за братоубийството, породено от ревност и гняв го има и в Корана. Кадир ревнува, че благоразположението на Якуп баба е преминало към Ешреф, без да отчита, че Ежко го превъзхожда многократно като лични качества и постигнати резултати. Сега възможността Ешреф да завърти и истинска любов (въпреки че реално е далече от това), ще влуди Кадир. Според мен той ще направи всичко възможно да го прецака. Не е невъзможно Кадир наистина да се влюби в Нисан, защото я загледа още на сватбата в хотела. Да видим сценаристът Етем какво е измислил по този въпрос. Не мисля обаче, че Нисан ще даде някакви аванси на Кадир. При комплимента, който ѝ прави в колата, физиономията ѝ е красноречива:

Препоръчани теми