🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 875
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
"Злата Шлиферка" оххх, обожавам тази тема! SatisfiedSatisfied
Цялата горска флора и фауна са събрани в този сериал!

Цитат
Тази жена няма ли някакъв предварителен план? Ако е искала да залови или да убие Ешреф, вероятно за толкова години е имала многобройни възможности, ама очевидно не се е възползвала от тях.
Единственото, което ми хрумва относно това е, че е истерясала ако е забелязала колко бързо и двамата хлътват един по друг. Ирационалните решения са плод най-често на силна емоция - тя много иска да бъде хладнокръвна и самодоволна в отмъщението си, но бързо започна да ѝ се срива почвата под краката, защото на теория е едно..но на практика да виждаш този, в който си вманиачена, да намира истинската си любов в лицето на друга... Олеле.
И в други теми съм го цитирала сър Уилям Конгрейв, защото винаги е приложим: "Hell hath no fury like a woman scorned". И в ада няма толкова силна ярост, колкото на презряната, отхвърлена жена".

Кума Лиска видя разговора в управлението, но засега може да бъде извинено под претекст, че знаят колко е вманиачена да ги разследва, а Нисан е просто поредната маша, която се опитва да използва, за да се добере до информация.

Оххх, защо не дават по 2 епизода на седмица бееее!

# 706
Жирафа - Чийдем е объркващ персонаж , но и загадъчен . Имала е много възможности да съсипе Ешреф още повече, че е била внедрена нищо, че  я разкриват , но се е влюбила в ''грешният човек'' до обсебване. Сега и се отдава възможност да нарани и удари Ешреф по слабото му място .

Публиката хареса „Deli Gürdal“!
Вълнуващият, напрегнат и емоционален сериал на  Канал D Eşref Rüya си създава име със своя завладяващ сценарий, както и с колоритните си герои, всеки от които кара публиката да изживява различни емоции. Един от тези герои е Гюрдал Бозок, изигран от Неджип Мемили.

https://www.kanald.com.tr/esref-ruya/haber/izleyici-deli-gurdali-cok-sevdi?p=1

GÜRDAL Е НА ПЪТ  ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ  ФЕНОМЕН

Гюрдал, дясната ръка и най-довереният приятел на Ешреф Тек, изигран от Чаатай Улусой, също е непокорният член на отбора на сираците. Гюрдал, който е харизматичен, флиртуващ и също безразсъден човек, оправдава прякора си „Лудия Гюрдал“.  

ПЪЛНИ ОЦЕНКИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА NECİP MEMİLİ

Гюрдал, чието изпълнение на Неджип Мемили спечели одобрението на публиката, привлича вниманието с нестандартните си сцени, както и се отличава като герой, който не може да седи мирен. Гюрдал, който е на път да се превърне в един от феноменалните герои в историята на сериала, се превръща в пълен Казанова в романтични моменти, а в бойните сцени еволюира в герой направо от филм на Тарантино с необикновения си стил. След всеки епизод видеата, подготвени специално за Гюрдал от последователите на сериала, чупят рекорди по споделяне и харесване.

Продуциран от Tims&B, продуциран от  Тимур Савджъ и Бурак Саяшар  и режисиран от Улуч Байрактар . Сценарият  е написан от Ехтем  Йозашък  и Локман Марал .  Актьорският състав на сериала включва Чаатай Улусой, Демет Йоздемир, Неджип Мемили, Бюшра Девели, Ахмет Ръфат Шунгар, Толга Текин, Гьоркем Севиндик, Джерен Бендерлиоглу, Ебрар Карабакан, Умут Карадаг, Каан Тургут, Ашкън Шенол, Шенер Саваш, Ахмет Йълдъръм, Керем Алп Кабул, Барту Зейтинчи, Гьокчем Чобан, Волкан Уйгун, Тайлан Гюлдере, Фериха Еюбоглу и Маджит Копер.

Eşref Rüya е по Kanal D с новите си епизоди всяка сряда от 20.00 часа.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 17:00 от femmi2

# 707
Феми, благодаря ти за статията Flowers Hibiscus

Беа, знаеш от времето на DEK колко допълващи са коментарите ни за цялостното възприятие на сериала Kissing Heart

Черпя те тук един инспектор Гаджето, преди една друга приятелка да е наминала Stuck Out Tongue Winking Eye За нея оставям друга примамка Kissing Face

От рубриката - Всички обичат Демет:

Стилистката Илкнур е написала, че Демет вдъхновява. А фотографът Ариф:
Най-хубавата снимка, излизала от обектива ми.

# 708
Според мен не комисарката звъни на Нисан , а тази която ги отвлече с Афра.
Ако предположим , че когато я спасява Ешреф , тя е със сиво яке. Когато му дава телефона е с тъмно елече, което да речем е от същия ден. А едва ли комисарката ще ѝ звъни, да я пита какво се случва.. По вероятно е или тази , която ги отвлече или някой от хората ѝ, за да си уговорят среща .
Срещата на Нисан и Кадир е от деня , в който Ешреф спасява Афра (от снимките зад кадър). Спасяването е от през деня, защото в първия фраг я дават с бялата блуза и коженото яке, същото облекло е и при срещата , както и когато седи на дивана в къщата си късно.
Или двамата с Ешреф ще се скарат и ще прехвърчат искри или няма друг вариант Joy  

А това , което Нисан казва , че не е убивала - или го казва на Ешреф след като се уговорят за Афра или на комисарката, което ми се струва абсурдно тя да иска от Нисан да убие Ешреф , та тя полудя като разбра , че е ранен.
Нисан иска да бутне Ешреф, защото всичките проблеми , които и дойдоха на главата са след срещата с него и като го няма и проблемите изчезват. Но добре го замаскира с прегръдка, поне Ешреф бе прегърнат от неговата мечта.

Иии накрая нищо от това няма да се случи и ще е друго Joy

Като гледам как страниците летат се надявам до края на темата да кача нещо, което го правя от доста време и все не успявам да го завърша.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 19:45 от ۵ Blue. ۵

# 709
Flowers HibiscusAnimal Heart Eyes Cat Мерси Кате, Шукито с радост го отстъпвам на онази алчната госпожа, тя да му се радва. Stuck Out Tongue Closed EyesWink На мен ми стига моя очилатко тук, пък старите любови да не се сърдят - като не правят нови сериали, аз не съм виновна! Сал една "Невинност" ми даде и край.

Animal Bee Дели Гюрдал и на мен ми е любимец, много е чаровен! Интересно е, че актьорът не е красавец, но дори когато играе роли на злодеи (например в Dolunay), пак си личи, че е добряк. Майка ми нарича този типаж "кадифени мъже". Grin
Аз всъщност не разбрах съвсем точно - тази жена, която опита да се самоубие, тя съпруга ли му е или една от "приятелките"? А другата с театъра е любовницата, която не му е съвсем по сърце, ама пък пусто, не може да отказва..? Ех, завалията! Two HeartsKiss

Animal Wolf На мен ми е интересно Кума Лиса няма ли някой любим и тя. Надявам се, че няма и тя да е на опашката за Ежко, че много станаха. Flowers Cherries

# 710
Цитат
Animal Wolf На мен ми е интересно Кума Лиса няма ли някой любим и тя. Надявам се, че няма и тя да е на опашката за Ежко, че много станаха. Flowers Cherries
Кума Лиса я заподозрях още в началото къв поглед хвърли на шефаааа гледайки вдъхновяващата певица и тогава си помислих същото ,че и тя е на клона с влюбените и откачените Joy Но не вярвам да забият в тая посока ще е прекалено . Тя е като сестра на всички в семейството на ''Сираците'' контролираща, работеща  и грижовна .  

Цитат
Зъболекарят забрави за пациента и се включи в историята 😭😭 Мечтата на Ешреф открадна умовете на всички #EşrefRüya
#DemetÖzdemir #CağatayUIusoy

Ей, това е дори и зъболекаря се заплесна по Ешрефа и историята. Определено сериала е качествен ,класен , актьорите също и предизвиква бум и интерес. Не слизаме от социалните медии и класации. Пише се шуми се. Нашите хора определено знаят какво правят и кога и с кого. Изграждат незабравими и перфектни образи. 

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 20:09 от femmi2

# 711
  • Плевен / София
В ДЕК си ги разпределихте и тук стана същото. Stuck Out Tongue Winking Eye
Актрисата, която играе сестрата  на кастрирания  съм я гледала в съвсем различна роля в Истанбулска невеста и там беше певица … сега е взела на мушка друга певица…. Как се завърта колелото на професионалния живот.

# 712
От Büşra Sanuk Jewelry:

Nisan е вдъхновяваща жена. И с характер, и със стил.. ✨

Çiçek Choker ve Y Dekolte Kolyeleriyle İkonik Nisan ⚜️

# 713
Flo, добре че се включи, че започнах да се притеснявам за теб Kissing Heart

Имаме още две странички за писане, но по-добре още отсега да се разберем - ако някой има желание да пусне новата тема, с най-голямо удоволствие ще му предам щафетата Hands Raised Hands Радвам се много, че основателката на темата, Wear Crown Bea Snow Wear Crown, си е обратно в градинката Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers TulipFlowers SunflowerFlowers Herb Разбирам, че и Blue твори нещо. Чувствайте се поканени всички, момичета Hug Темата не е "шапката" или заглавната страница, а съдържанието, което всички дружно създаваме People DancersPeople DancersPeople Dancers

Операторът Уур не спира да споделя спомени от "Между мен и света" Heart Eyes Показва ни корицата на книгата на Синем Blue Book

С Бесте си рисуват някакви меченца върху сценария на 5 еп. Joy Не е лесна и тяхната Animal See No Evil

# 714
Кате, Heart

Демет е работила с @aarriiffaassllaann и в Adim Farah

# 715
Сериала набира скорост какво се казва....
Малко ме притеснява началото и писането отзад напред. ..Защото тъжните финали  ме разстороиват. Обсебено ако обикна героя. И все пак всяка история има своя край, важен е пътя и това да сме живяли пълноценно.  
Ще видим любовта, която дава друг смисъл в живота на гг.

# 716
Значи как пък веднага надушвам примамките на Катето ❤️.
Шюки няма да го отстъпя на никого, така да знаете.😏😜

Момичета, след отсъствието ми, не мога да наваксам със сериалите, а уж не гледам толкова много, колкото преди.
Май остарявам, но не разчитайте на това , за да ми налазите подло СписъкЪ!!!😏😜

Докато притичам да ви кажа кво си мисля и вие всичко сте измислили.
Едно нещо се чудя (или пак съм придрямвала ) Чийдем уж е била внедрена при наш Ешреф, била е разкрита от него , пък никой не разбрал, така ли?
 Нито колегите й, нито неговите хора и тя необезпокоявана се връща на работа?!🤔
Странно. 🤔🤔

Всъщност аз разбирам, че тримата мускетари не са от сираците, играят само с Ешреф и само на него се подчиняват?! 🤔

Злата Шлиферка много, много не се справя с ролята си според мене , пО я биваше в Истанбулска невеста като вечната вярна приятелка.
Тук малко преиграва в старанието си да изглежда лошата жена-мафиотка .

И да не ми пипате Счетоводителчето - математик , докато се върна!  😂😂😂

# 717
Нинче HugPurple Heart Това за писането отзад - напред са си мои спекулации, може и да бъркам. Ето, например сега трябва да се извиня на комисарката, че вчера така я награчих Animal Speak No Evil Изгледах отново двата фрага един след друг и вече съм сигурна, че нареждането Нисан да убие Ешреф не идва от Чийдем, а от Нимет. На слушалките чух акцента, който при Нусрет ага е много силно изразен, при нея по-малко, но го има Hands V

Фло, права си. Съвсем го бях забравила Ариф, а беше написал много хубав текст за целия екип на Фара:

Отново зад кадър около люлките, този път през деня https://x.com/i/status/1911940114919436599. Според мен си подготвят сцената.

И докато не съм забравила, вчера много се смях с един познат турчин, роден в Швейцария, който обича да пътува. При последното му посещение в Рим, се качва в едно такси, шофьорът си е италианец и по едно време му звъни телефонът с позната мелодия. В първия момент моят приятел не се сеща коя точно е песента, но при началото на текста веднага разпознава интрото на Птичката, което Демет пее. Беше много впечатлен, че шофьорът е фен на дизитата и като нас членувал в 2 групи с по няколко хиляди души, в които си коментират Joy Колегите са навсякъде Sunglasses Pizza

Хубав ден, момичета CoffeeBalloon

Пепелче, сега виждам публикацията ти Hug Мястото ти в темата винаги се пази, за списъка - не знам Smiling Imp

# 718
Eşref Rüya Епизод 4 Резюме и кадри:

Отвличането на Нисан и Афра от Нимет е сигнал, че войната между сираците и племето ще бъде удължена. Въпреки предупрежденията на Сердар, Ешреф и Нусрет не се колебаят да направят ходове, които ще разпалят пламъците на отмъщението помежду им. Кадир опитва всички методи, за да накара Сираците да се изправят срещу Ешреф. Междувременно пресичането на пътища с Нисан предизвиква неочаквани чувства в сърцето на Кадир.

Ходът на Ешреф да спаси Афра изненадва Нисан. Нисан, която е в голяма дилема, ще рискува ли да окървави ръцете си за сметка на живота на сестра си?

# 719
Благодаря ти много, Феми, голяма красота си ни донесла Heart Eyes

Още малко снимки:

Какво ли държи Нисан в ръката си, скрита в якето Kissing Smiling Eyes

Появи се новината, че след 4 еп. вече няма да качват сериите в YouTube. https://x.com/huyde12/status/1912057579208843696

Общи условия

Активация на акаунт