🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 285
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Оффф ептен се ошашавих и обърках и шокирах от тоя откъс.😮 Ешреф мъртъв разкъсан от куршуми и после му дават живота ли преди това или нещо ни будалкат тука да ни показват финала на сериала.  Трагично и епично. Знае за клопката но се оставя на смъртта.  Ех тая любов трагично невъзможна. Вай бе наследство от милиард 🤑🤑🤑

# 301
Това е към втория откъс:

Ърмак: - Малко бързо се случи, извинявайте.
Нисан - Няма нищо, моля ви се. Каква точно е концепцията?
Ърмак: - Нормална, сватба.
Нисан: - Да, но в какъв стил? Това ме интересува.
Ърмак: - Младоженецът е от кюрдско племе.
Нисан: - Истинско племе?
Ърмак: - Кима.
Нисан: - Добре, няма проблем.
Ърмак: - Вечерта на сцената ще излезе Ебру Гюндеш, вие ще сте преди нея.
Нисан: - Ебру Гюндеш ли? Не може да бъде! Ще свирим преди Ебру Гюндеш!
Ърмак: - Да, тя малко ще закъснее.
Нисан: - Страхотно! Много хубаво!
Ърмак: - Вижте, от вас ще искам малко турска поп-музика, малко кючеци, смесен репертоар.
Нисан: - Всички да са с вдигнати ръце.
Ърмак: - Точно.
Нисан:- Г-жо Ърмак, всъщност имам и свои песни.
Ърмак: - Чух ги. Наистина са много добри. Можеше да ги пеете, ако сватбата беше моя.
Нисан: - Да не ги пея тогава.
Ърмак: - Няма нужда да сме толкова алтернативни.
Нисан: - Всъщност поне едно парче... добре. Заплащането как ще стане, да пуснем ли фактура?
Ърмак: - Работим в брой.
Нисан: - Добре, става.
Ърмак: - Около 5 часа да сте тук за проба на звука.
Нисан: - Да тръгвам тогава.
Ърмак: - Г-жо Нисан, наистина харесах песните ви. Ако искате да продължите тук, имаме едно място, търсим си човек.
Нисан: - Защо не.

Направо ми стана кофти за Нисан Pensive

# 302
И на мен, но пък браво, пробва. Даже работа си намери!
Яд ме е, че не ми харесаха откъсите. Чакам серията.

==============
"Колко бързо загина героят от сериала, преди дори да започне сериалът."

Дали Нисан го е предала и са му устроили клопката?
Както е натиснал клаксона, ще дойде помощ. Първо изглеждаше, че е умрял, но после си затвори очите. Интересно, че при толкова стрелба още няма полиция.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 00:06 от Florale

# 303
Охоо още един откъс с Нисан и Джерен. Значи тя й казва за свободното място в хотела и тогава Нисан ще се яви за интервю за работа и ще се сблъскат с Ешреф.  Тук се споменава за тая племенна сватба за която вече знаем че там ще пее и ще им се пресекат пътищата.  

Щом се започва с финала значи са сигурни че сериала ще издържи и ще си имаме епизоди до края на сезона.Турската медицина и лекари са факири така че умиращия Ешреф ще възкръсне, като Феникс от пепелта още повече, като решат да снимат втори сезон. Сценариста по тоя начин ни предупреждава да не се надяваме много на захаросан финал. Той си пада по обратното.
Така беше и с Пойраз и други.
Така не постъпват умно, защото ще откажат зрители, като се разочароват или ще гледат въпреки това.  Аз не съм от тия, които им пречи това още повече че имам стимул.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 00:46 от femmi2

# 304
От продуцента Burak Sağyaşar - обща публикация в неговия и на Демет инстаграм:

Демет е харесала публикуваните днес снимки от Енгин Heart

# 305
Визуализирам заради кучето и котката Animal Kissing Cat Animal Dog2

След вчерашните откъси, ще ни трябва оркестър за сватби и погребения май - тотално различни настроения:

Обещаха ни плавни преходи между сцените, важно е да са такива, за да се възприеме добре видяното.

Снимките продължават. Тази локация ми прилича на крепостните стени:

И кой каза - Ебру Гюндеш, джанъм Kissing Face

# 306
Ох , точно оркестър за сватби и погребения ще сме с променливи настроения. Това ли е финала не е ли ще я караме на спомени ли ще се разбере утре. Все си мисля че като по чудо ще оцелее.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 14:31 от femmi2

# 307
И аз все си мисля, че ни сложиха определена мисловна рамка - като гледаме да смятаме, че Ешреф накрая умира прострелян и сам... Може и така да се окаже, но може и да ни пързалят, за да приемаме видяното, пречупено през гореспоменатата призма... Във Фара беше така с убийството на Бехнам - цял сезон бяхме убедени, че бащата на Керимшах е мъртъв... до втория сезон Sunglasses

Пуснаха ни резюмето на епизод 1:

Докато Ешреф Тек, едно от най-могъщите имена в подземния свят, се разправя с миналото си, една неочаквана среща преобръща живота му с главата надолу. Мечтата, която преследва, откакто е излезнал на свобода, ще го отведе до опасен кръстопът.

От друга страна, младата музикантка Нисан, която се опитва да се придържа към идеалите си е принудена да плати висока цена, за да постигне мечтите си. Двамата, чиито пътища се пресичат, когато Нисан излиза на на сцената в хотела, собственост на Ешреф, несъзнателно са въвлечени във водовъртеж от който няма връщане.

Докато силите в подземния свят се променят и битките за власт се разгарят, любовта, предателството и лоялността ще бъдат изпитани в тази битка, където всеки играе своята игра.

И още снимки:

Малко остана Kissing Face

# 308
Даже не остана, утре е сряда!
Турците много се разълнуваха от името на Ебру Гюндеш /надали ще участва/, ще има зрители и заради нея.
Кой ли е отговорен  за кървавото меле? Кате, да не е твоят човек, макар да е от организацията? Полицията? Никой не видяхме.
Очаквано е да има възмездие за престъпленията в сериала и всеки да си плати цената - кой със затвор, кой със смърт, кой със свидетелски показания...

И аз заради кучето и котето: Smile

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 12:31 от Florale

# 309
Фло, няма полицейски коли и сирени. Ако е акция на отдела за борба с престъпността, щеше да има много повече народ наоколо, а и едва ли щяха да избият всички до крак и да изчезнат. Почеркът е по-скоро мафиотски, ама защо не са се уверили, че Ешреф е мъртъв, като очевидно той е бил основната мишена... Може евентуално да е било светкавична атака и нападателите да са се изпарили заради наближаващата полиция. Това ми хрумва само, но е твърде очевидно. Също версията, че едва ли не сам е търсил смъртта издиша, защото тогава нямаше да тръгне към колата, за да се откара нанякъде... Вероятно ключът се крие в гласа зад кадър, който говори. Надявам се Етем да го е измислил хитро този обрат Kissing Smiling Eyes

Остана малко до срещата ни. Пригответе се да бъдете част от историята ни!

Позициите им, неподозиращи една за друга, в различните редове на една и съща история.

# 310
Не е полицейска акция това меле те няма да действат ,като мафиоти. Комисарката иска жив Ешреф. Това е организирано от враговете му или някой го е предал. Кой ли е разказвача зад кадър? Ами те като са го надупчили с куршуми са си помисли че няма да оцелее може след това да са проверили дали е мъртъв. След като може да се движи и да стигне до колата има шанс да оживее.  Човек с няколко куршума можели да стои прав и да върви? Сега ни се изясни от нерде е дупката от портрета на любимата му. Нали се чудихме и гадаехме как и кой го е направил дали е Ешреф в изблик на гняв,  но ето че е било при престрелка в имението и тогава гледа със сълзи портрета сбогувайки си. Това е стилът на сценариста особен и любопитен. Нека има и елемент на изненада. Но сте прави, че това че искал смъртта си и знаел нещо издиша:rolling_eyes: след като е било в домът му може да е знаел затова и да е стоял и чакал или е било светкавично.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 14:22 от femmi2

# 311
От @esrefruyadizitv:
"Eşref обичаше някога толкова много, че се самоунищожи!"
Тук май ни го казаха в прав текст.
В AF Мехмед оцеля след куршум в главата, а Тахир пък направо го застреляха и погребаха.

# 312
Всичко , което ни показват и загатват и пишат не е случайно и е свързано с историята. В прав текст ни ги казаха че любовта ще е "самоунищожителна". Но както казах ще има елемент на изненади и обрати. То само по сериалите може да се оцелее след като си надупчен с куршуми ни има и редки примери в живота.  Този там горе, като иска да живееш ще живееш и оцелееш.
Ако намерят Ешреф бързо и реагират ще оцелее в това състояние може ли да шофира?
Той не издържа и затвори очи на волана. Той няма ли охрана сам ли се движи ? Не вярвам лидер на подземният свят да е без охрана колко са подготвени е друг въпрос. Те и охранителите ли са надупчили. Камери има ли няма ли в това имение?

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 14:56 от femmi2

# 313

Отбелязване на победата при Чанаккале.

Нали се чудехме бабата към кои ще е Kissing Smiling Eyes

Тук феновете малко са допълнили оригиналната снимка:

# 314
  • София
От @esrefruyadizitv:
"Eşref обичаше някога толкова много, че се самоунищожи!"
Тук май ни го казаха в прав текст.
Е  има една приказка ,,Всички наопаки,аз на терсене,,,та и мойто виждане може да е точно такова.Може сам той да се самоунищожава-показно,отработено ,планирано,и документирано за околните.При тяхното минало ,това е единственият начин да изживеят нещо в бъдещето.

Общи условия

Активация на акаунт