🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 303
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Днес не ми е ден!  Hushed След като постоянно забиваше руската озвучка накрая занемя...Стигнах до одумването им след посещението в приюта. Ама той,  Кадир голяма гадюха се очертава. Отмъстителката сестра много бойна се пише, но да не падне усмирена по нежно-развлечения поглед на Ешреф, че това вече ще е втората самоубийствена любов за три серии... Хареса ми фразата на Нисан Purple Heart зад кадър в приюта: Човек внезапно почва да обича.....Красиво...Two Hearts

# 631
Браво на Катето - позна за халвата, позна, че децата ще ги обявят за гаджета, Кадир се вслуша в съвета й за Нимет...абе всичко позна, четете я внимателно! Smile
Защо градят образа на Афра по този скучен начин, може ли да има такава млада жена?!

# 632
Нисан може и да не предаде Ешреф,но Афра  да.А бездействието на комисарката при отвличането ще и изиграе едно неочаквано спасение на Нисан-тя Нисан няма да е предателката.Така си го представям ,но като в Хиляда и една нощ,продължението е в следващата серия.

Точно и аз това си мисля малката е непокорна и ще забърка по големи каши без знанието на кака си.  Нисан направи запис с признанието на Ешреф за Иззет.
Но тя няма да го предаде след като ще ги отвлекат двете и той ще ги спаси ,няма да и е съвестно.  Двамата вече са полудели от любов дори още да го потискат и не признават. Ешреф не иска да я пусне и я държи близо до себе си.
Новият епизод много ми хареса беше върховен. Много динамика и интересни ситуации и повече диалози. С превод ще се изяснят много неща. 

Пуснаха Фраг и за ЕП. 4
Там е Бомба гибиии:bowling: Ешреф Тек 💥 е единствен. С него шега не бива.  Целуфана наближава усещаааам. Вижте само как я спаси и понесе на ръце и грижи за нея.

Този поглед не вещае нищо добро. Така и завърши с пускането на записа с отвличането. Тук с поглед казва ах тииии искаш да си играем на мафиоти и кой кого ли ? Внимавай какво си пожелаваш Нусрет ага и с кого се забъркваш.   

# 633
Супер! Доволна съм от епизода. Демет ще се окаже права, като ни пожела всяка седмица да чакаме следващия епизод с още по-голямо вълнение - градация да има Rocket При мен засега точно така се получава Kissing Face Пак ни бяха дали много подсказки какво ще се случи, но започнаха да си наместват настройките на екипа и по-добре да разказват историята. А може и аз повече да съм се потопила в нея, знам ли People Bath

Не съм доволна от мойте хора обаче:
1. Любимата ми панда от племето веднага посочи Нисан като виновна за началото на войната между племето и Ешреф.
2. Кадир отиде още по-далеч и я представи за гадже на Ешреф пред злата Шлиферка.
Трябва да си подобря вкуса явно Animal See No Evil

Ърмак милата я ожалих - кара първа смяна в хотела с клиентите и втора по болниците да оправя бакиите на мафиотските си братя. Скоро очаквам и с трета смяна да я ангажират, за да не ѝ е скучно Animal Unicorn

Шегите настрана, хубаво заплетоха конфликта между двете мафиотски фракции Sunglasses Нещата вече са лични. Маркираха и някои по-дребни сблъсъци като този между Нимет и баща ѝ. В случая на Нисан отиват и по-далеч, вкарвайки вътрешен конфликт даже Nerd
Скрит текст:
Малко в повече ми дойде само отрязаният език на певицата...

И за финал да отбележа трите рекламни блока преди да пуснат фрага за 4 еп. Много добър знак са Flowers Four Leaf Clover

Нисан: - Между мен и г-н Ешреф няма нищо.
Нимет: - Друго чух аз.
Нисан: - Какво?
Якуп баба: - Има ли нещо между вас?
Кадир: - Такава жена ще влезе в живота ми, че ще ме кара да се чувствам жив.
Якуп баба: - Като ранен вълк нападат всичко.
Ешреф: - Нисан!
Помощникът на Чийдем: - Все още ли вярвате, че Ешреф ще се влюби в Нисан?
Чийдем: - Виж, пролял е кръв заради нея.
Кадир: - Ще мразим Ешреф, ще го изхвърлим от Сираците. На негово място ще дойде някой друг.
Ешреф: - Вие сте всички, а Ешреф е сам (игра на думи с фамилията му, Тек).
Нисан бълнува: - Няма да ме оставиш... (не се чува много добре какво точно казва - може да е и не го прави)
Чийдем: - За да спасиш сестра си, ще убиеш Ешреф.
Нисан: - Тя е всичко за мен.
Ешреф: - Прави, каквото каза.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 00:53 от super_katia

# 634
Кате Kissing Heart Тешекюлер за превода.  
Нисан абсурд да убие Ешреф дори и заради сестра си. Тя през живота  си не е държала пистолет и стреляла.  Плюс това не е такъв човек . Като има чувства ще е още по сложно.  

Явно съм пропуснала тия рекламни блокове по канала а, гледах доста съсредоточено.   Пуснах си го директно от вкъщи на нашия кабелен доставчик  
Видях преди финала на епизода дълга рекламна пауза и после пуснаха фрага.  

Тук са много сладки и красиви. Изобщо сцената на крайбрежната с люлките е доста добра и разказа на Ешреф за първата му и единствена  любов без да знае че това са един и същи човек. И двамата не знаят още.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 00:38 от femmi2

# 635
Трета серия на ER, в момента има авт.субтитри:

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 01:16 от Florale

# 636
За себе си съдя дали един епизод ми е харесал, или не по това колко сцени има, които се връщам да си гледам отново. Сега нищо, че стана 100 часа, ще си пусна всичко с Нисан и Ешреф Sunglasses

Фло, благодаря за информацията Hearts

# 637
# 638
Браво за зелените стрелкички Heart EyesTada

# 639

Юхууууу Ашколсун на нашите хора и на екипа. На турците ще им дойде акълЯ да оценят стойностното без бози шалвари ,забрадки и реване нон стоп и кво ли не още. Браво така актьорите ще имат още по голям стимул и канала и продуцента. И рекламата е от значение. Тя е мощна от всякъде. Епизода си заслужаваше беше супер и ще го изгледаме отново и потретим.  

# 640
Още посетители в хотела, точно в началото на вчерашния епизод ми мина през главата - какво ли си мислят истинските гости, когато виждат, че се снима и навсякъде има полиция за нуждите на филма Movie Camera

https://x.com/i/status/1910234718890508572

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 11:20 от super_katia

# 641
  • Плевен / София

Здравейте момичета,
Снощи при мен онлайн превода наистина заби на няколко пъти, но в общи линии разбрах за какво става на въпрос.
За съжаление във всеки сериал има по една нещастно влюбена жена, която да мъти водата на ГГ- В ДГ е Мине, а  тук е полицайката.
Снощи Нисан каза, че също е сирак при станалото земетресение. Това сигурно е било по късно, защото на Ешреф не му светна никаква лампичка. Интересно ми е как ще излезе истината, че Нисан е Руя. Ако е истина обаче, защото не мога да си обясня причината за смяната на името. И откъде полицайката знае, че Нисан е имала бемка, която е отстранила....

# 642
Гости HugHeart, Ешреф и Нисан изобщо не са се познавали. Той дори не е знаел името ѝ, затова си я е кръстил Рюя (Мечта). Вероятно не е знаел и как е загубила родителите си. Т.е. действително няма как сега да направи връзката.

Тя от своя страна пък не знае, че убийството на пастрока ѝ е заради нея и явно не знае кой го е извършил точно. Засега всичко по тази тема е обвито в мъгла. Започнаха двамата малко по малко да си говорят и да си споделят някакви неща, за да може в даден момент (когато сценаристите решат) на някой от двамата да му светне лампичката (ако не научат от някое трето лице, разбира се). Да обобщя напредъка Nerd

Нисан вече знае:
- че Ешреф е сирак
- че е извършил първото си убийство на 14 г.

Ешреф вече знае:
- че Нисан има по-малка сестра
- че родителите им са починали при земетресение

Още много натрупвания трябват, според мен обаче, за да стигнем до момента на истината Hands Nail Care

Как Чийдем разбра, че Нисан си е махнала бенката преди 4 години - не стана съвсем ясно Rolling Eyes Само като я видя да говори с Ешреф пред хотела, веднага се направи на ударена, за да ѝ вземе имената и поръча да я проучат най-детайлно. За обсебена от Ешреф жена с достъп до всякаква информация, това е съвсем достоверно като поведение.  

Сега се очертава интересно, защото и Нусрет ага поръча всички да бъдат проучени. Ще излезнат интересни факти сигурно Kissing Face Не съм 100 % сигурна, но май и бащата на момчето, което се опита да изнасили Афра е бивш полицай, едва ли го споменаха случайно. Да видим кога ще се появи, за да се заплете интригата съвсем. Няма да ѝ е лесно на Чийдем да прикрива всичко сама, особено, ако бащата се окаже познат на началника Сердар Smiling Imp

„Днес бяхме на снимачната площадка на #EşrefRüya Демет е невероятна.“

Зад кадър от приятелката на Демет, Бесте, която явно също е била на снимачната площадка https://x.com/i/status/1910059113863585949

И от друга локация зад кадър https://x.com/i/status/1910224444473106629. Както някой се пошегува, сигурно Чаатай обяснява на Демет как се ловят големи риби Animal Fish

Айде, отивам да посвърша някоя работа, че вече ще ме бият Animal See No Evil

Добре де и класацийки малко да донесем, че първото място ни харесва Stuck Out Tongue

# 643

Здравейте момичета,
Снощи Нисан каза, че също е сирак при станалото земетресение. Това сигурно е било по късно, защото на Ешреф не му светна никаква лампичка. Интересно ми е как ще излезе истината, че Нисан е Руя. Ако е истина обаче, защото не мога да си обясня причината за смяната на името. И откъде полицайката знае, че Нисан е имала бемка, която е отстранила....
Може да имам неточности, но след земетресението всъщност Ешреф я вижда в своя град / на който не запомних името/, където тя отива в приемно семейство заедно със сестра си. Руя е името, което той й даде. Мечта. Те никога не са се запознавали. А полицайката, когато я забеляза пред хотела, възложи проучване на цялото й минало и от там разбра за града, в който са били  по едно и също време и за операцията на бенката.

П.П. Кати, извинявай, публикували сме едновременно. Твоето обяснение е къде по-подробно!

# 644
Aaa, mari08, по-често да пишеш HugHeart Липсваше ни в темата Flowers Hibiscus

Диктофончето Кенан го гримират Wear Lipstick

Гримьорката по кръвта не е като да няма работа Grin https://x.com/i/status/1908116801738649725

Общи условия

Активация на акаунт