Отговори
# 465
Добър вечер  Kissing Heart
Фрага ми хареса Heart Дано и в серията всичко да е ок и да няма дразнения,нооооооо с идването на малкия дракон и с Каран  дебнещ отвън хм еми ще си имам и едно на ум ,че всичко може да се изкофти  Cry.Но ако ни дадат поне един хубав епизод след цялата поредица лоши няма да е никак лошо. Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
В епизода не знам кое как ще е обачееееее е ясно ,че поне ще имаме много ,много красиво Сейранче ,а също и красиво предложение за брак от Ферит.  Heart

https://x.com/afrafanii/status/1896988198485811515

А Мерт и Афра се чудя дали  знаят ,че ходят  с тия хора  с които жълтите медии са ги изкарали ,че са във връзка  Thinking  Simple Smile  Признала съм ги тия техните жълтуроковци на съседите какви са създатели на интриги и на направо да си го кажем понякога невярно съдържание.И  даже съм учудена оная кукумявка Бирсен как още и тя не се е изказала по въпроса.  Thinking  Angry
4-ти сезон на Чапкънчето ако го направят емиииииии ще го гледам със сигурност.Просто няма начин да  не си причиня това удоволствие  още известно време да мога да гледам Мерт и Афра заедно като Ферит и Сейран. Heart Може да има много сериали или филми ,може да има и други екрани двойки които да ми харесват но СейФер са просто друга категория ,те не са на същата писта като останалите и са без конкуренция в моето сърце. Heart   Heart  Heart

# 466
Това влизане на Серпил ми е като влизане на резерва в последните минути на футболен мач. Нищо няма до направи за мача, ама да вземе някой лев.

# 467
Не знам от кога е това стори, но вече е изтрито 😃

То си беше с цел . така или иначе Grinning

# 468
Не знам от кога е това стори, но вече е изтрито 😃

То си беше с цел . така или иначе Grinning

Момичета,малко ми е неудобно, но нещо не схванах тази снимка. Може ли да ми разясните моля Simple Smile
В подкрепа на Афрам ли е?

# 469
Надя, Неслишах е най-добрата приятелка на Афра, а Али е най-добрия приятел на Мерт.

# 470
# 471
KrasiAnna ,  клише до клише са турските дизита , всички. Важно е обаче как е написано това клише.
Скрит текст:
Гледам  Далечен град и ми харесва засега. Интересни диалози , динамика, добри второстепенни линии. След нашите фантасмагории , ми се отразява много добре. Давам си сметка , че е още в началото и има интрига. Най-хубавата фаза - опознаване , ухажване, влюбване . ГГ не са ми първи любимци , но Озан Акбаба ме изненада , голяма харизма.
Като пиша за любимци  , гледам Безгранична любов заради  Дениз Джан Акташ. И там стана една - жените на Халил. Мъча се и с него.
Другият ми любимиц - Чаго , не го гледам заради партньорките. Демет колкото и да ми я хвалят , не е моето.Значи ще пропусна и новото му дизи.
Другият - Алп. Там заради  забулването , абсурд да го гледам.
И то какво остана ? Едното нищо !
Затова  се отдавам повече на четене. И аз като някои съфорумки съм  потънала в дебрите на фентъзито.
Благодарна съм че ми препоръчахте "Марашлъ". Изгледах го набързо. Хареса ми.
Стана дълго , извинявам се.

# 472
Дичката, благодаря ти за разяснението Simple Smile
Признавам си, че не разпознах Али и затова се чудех кой е с Неслишах на снимката. И от там не схванах идеята Grinning

# 473
KrasiAnna ,  клише до клише са турските дизита , всички. Важно е обаче как е написано това клише.
Скрит текст:
Гледам  Далечен град и ми харесва засега. Интересни диалози , динамика, добри второстепенни линии. След нашите фантасмагории , ми се отразява много добре. Давам си сметка , че е още в началото и има интрига. Най-хубавата фаза - опознаване , ухажване, влюбване . ГГ не са ми първи любимци , но Озан Акбаба ме изненада , голяма харизма.
Като пиша за любимци  , гледам Безгранична любов заради  Дениз Джан Акташ. И там стана една - жените на Халил. Мъча се и с него.
Другият ми любимиц - Чаго , не го гледам заради партньорките. Демет колкото и да ми я хвалят , не е моето.Значи ще пропусна и новото му дизи.
Другият - Алп. Там заради  забулването , абсурд да го гледам.
И то какво остана ? Едното нищо !
Затова  се отдавам повече на четене. И аз като някои съфорумки съм  потънала в дебрите на фентъзито.
Благодарна съм че ми препоръчахте "Марашлъ". Изгледах го набързо. Хареса ми.
Стана дълго , извинявам се.

Скрит текст:
Да , добре е за сега ДГ
Мине , макар и в ролята на любовница не ме напряга , както нашата Пелин То даже и "терапевт " ще се окаже Grinning
Чаатай и Демет ми харесаха  Ще ги погледна

И тук има символика , но и какво от това

# 474
Бирса, нали се има за “голяма тежест” ,едва ли ще напише нещо за гаджета, ако не е сигурна,че е вярно….Иначе става смешна….От вашите постове за нея се убеждавам,че по-скоро се опитва да обяснява коя актриса е добра….и т.н😅
Този пръстен не е паднал от небето….Възможно ли е да ни изненадат приятно с някоя сцена в която Ферит и Сейран изгарят един за друг…Дано!

Но, Суна и Абидин ги превъртам..Не мога да ги гледам…Определено няма да си губя времето с тяхната история..

Скрит текст:
И аз гледам Далечен град…Не съм гледала подобен сюжет и за мен е интересен…Много ми харесва Озан Акбаба от друго дизи,което гледах преди години,а за Синем Юнсал мога да кажа,че прави прекрасен образ..

# 475
Знаете ли момичета, да не се окаже този епизод като хубавата сцена в 47 епизод и след това пълна катастрофа.
Предложение, сватба и на сватбата някой идва с лоша новина, или Каран да направи някоя издънка и ето ти
наново сме качени на черешата.
Не очаквам нищо хубаво от петимата писачи , защото когато фрага е сладникав, в епизода ни пилят нервите.

А, за пръстена прочетох, че е детски, но те се намират в някакъв детски дом и искат да осиновяват дете, като по този начин изпълняват желанието на Фуат и Асуман.

ПП. Не знам за вас, но аз не харесвам Нешлихан.

# 476
Да споделя и аз какво гледам и имам намерение да гледам. Simple Smile
Скрит текст:
Намислила съм да погледна новия сериал на Чаатай и Демет както и новите дигитални сериали на Мурат Йълдъръм и на Баръш Ардуч и Ханде Ерчел.За "Далечен град" чета хубави отзиви и тук и в Х попадали са ми и клипчета,но нещо главния хич не ме кефи и не мога да се накарам да го загледам.Имам намерение да погледна "Пазар" ,но точно заради забулената главна героиня нещо ме спира за сега да го направя ,но поне първия епизод мисля да го видя ,че Алп си го харесвам.Иначе сега доглеждам по Войо "Семейство" и "Името ми е Фара".Но нито един сериал и нито една главна двойка не може да ме развълнува така както ме вълнуват нашите Сейфер и Чапкънчето и това е положението.  Simple Smile
За вероятността да има 4 сезон на "Рибарче" честно казано при тези обстоятелства  в момента направо ми се струва невероятно да се случи .Но в крайна сметка нищо не е ясно докато не стане ясно така че ще поживеем и ще видим какво ще се случи.Но сега просто си гледам сериала ,радвам се на красивите ни главни  герои и хич вече не се чудя кое как и защо става.
Красивите ми те .Heart

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 00:00 от Eny87

# 477
Добро утро ! Heart

Да започнем с добри новини.

# 478
Добро утро Kissing Heart

Сикорски, Ураз дава линкове за гласуване за тези награди. Аз вече го направих, присъединете се и вие Stuck Out Tongue Winking Eye Може да се гласува повече от един път.

# 479
Добро утро, момичета! Пожелавам на всички слънчев ден Simple Smile
Аз също гласувах, предавам нататък

Общи условия

Активация на акаунт