Фрага ми хареса
Дано и в серията всичко да е ок и да няма дразнения,нооооооо с идването на малкия дракон и с Каран дебнещ отвън хм еми ще си имам и едно на ум ,че всичко може да се изкофти
.Но ако ни дадат поне един хубав епизод след цялата поредица лоши няма да е никак лошо.

В епизода не знам кое как ще е обачееееее е ясно ,че поне ще имаме много ,много красиво Сейранче ,а също и красиво предложение за брак от Ферит.

https://x.com/afrafanii/status/1896988198485811515

А Мерт и Афра се чудя дали знаят ,че ходят с тия хора с които жълтите медии са ги изкарали ,че са във връзка
Признала съм ги тия техните жълтуроковци на съседите какви са създатели на интриги и на направо да си го кажем понякога невярно съдържание.И даже съм учудена оная кукумявка Бирсен как още и тя не се е изказала по въпроса.

4-ти сезон на Чапкънчето ако го направят емиииииии ще го гледам със сигурност.Просто няма начин да не си причиня това удоволствие още известно време да мога да гледам Мерт и Афра заедно като Ферит и Сейран.
Може да има много сериали или филми ,може да има и други екрани двойки които да ми харесват но СейФер са просто друга категория ,те не са на същата писта като останалите и са без конкуренция в моето сърце.

Може да се гласува повече от един път.