Отговори
# 450
Анабел и Милена, негативно съм настроена, защото 5 тикви винаги пишат лоши неща, когато ние очакваме нещо хубаво, заблудени от фрага.

# 451
Беститата! 🤣

# 452
Белл, само тези двамката ли са във фитнеса?😜

# 453
Защо докато се обясняват в любов, Ферит и Сейран са толкова отчаяни. Като че ли се разделят. Орхан говори, че Ферит ще е баща. Да не завъртят нещата така, че Ферит да отгледа детето на Суна? Или аз вече съм много уплашена от тези сценаристи и техните ужаси.

# 454
Да! По работа са там! 😜
Белл, само тези двамката ли са във фитнеса?😜

# 455
Защо докато се обясняват в любов, Ферит и Сейран са толкова отчаяни. Като че ли се разделят. Орхан говори, че Ферит ще е баща. Да не завъртят нещата така, че Ферит да отгледа детето на Суна? Или аз вече съм много уплашена от тези сценаристи и техните ужаси.

Стига с тези глупости, нищо такова няма да стане. Орхан говореше така, защото той не може да бъде добър баща за Ферит, затова Ферит ще е добър баща за децата си

# 456
Много хубаво не е на хубаво. Щом ни дават щастливи моменти във фрага, значи нещо ужасяващо ни чака. Но с какво ще е свързано: целувката, Карам, Серпил? На много хубав момент би трябвало да е "дивана", но много бързо ще се сложи точка на сериала. Или пък Сейран ще замине, Ферит ще бъде със Серпил. Дрег вариант - Карам прави нещо и Аби умира, Ферит се жени за Суна, че детето да има баща. Нещо по-гадно не ми идва на ум. Сценаристите имат богато въображение за гадории, ще видим какво са спретнали.

Защо винаги трябва да сме негативни за всичко

Анабел,за жалост сме така, защото сериала на това ни научи Grinning
И ние не го искаме,но това е положението, до дук ни докара това Златно момче Wink

# 457

Приятелите им се забавляват/упорито тренират  , феновете се тровят Grinning
Натиска яко Шнура за 4 сезон Една и съща песен вече 2 година
 Много ми хареса това за фрага

https://x.com/marwabenrabeh/status/1896981712326029390
Heart EyesGrinning

Думите на Сейран са същите като в еп 47 Дори и със същата интонация на Афра  Чака  ни и Карам

# 458
Много....  "розов" фраг.  Всички спокойни , усмихнати , няма екшън.  Този сезон ще си го изгледам , каквото и да ми предложат , но за 4-ти съм пас.  Ще дам шанс да други сериали и ще чакам следващите роли на Мерт  и Афра. Не съм в състояние да гледам още един сезон безумия. За пореден път се убеждавам , че ако сценарият куца, дори  и ГГ не могат да спасят дизито.

# 459

Приятелите им се забавляват/упорито тренират  , феновете се тровят Grinning
Натиска яко Шнура за 4 сезон Една и съща песен вече 2 година
 Много ми хареса това за фрага

https://x.com/marwabenrabeh/status/1896981712326029390
Heart EyesGrinning

Думите на Сейран са същите като в еп 47 Дори и със същата интонация на Афра  Чака  ни и Карам

То тези думи ме плашат я,знаем какво се случи малко след като бяха изречени.
Беститата не се забавляват ,а работят.Какво нещо е съдбата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 460
# 461
Добре де, защо да не могат да напишат сценаристите глупости и да имаме разделени Сейфер в края на сезона? Не казвам, че искам такова нещо,но не мисля, че е невъзможно. Нима не гледаме точно това в сезон 3, как почна всичко - разделени Сейфер. Независимо дали е кома или не, Сейфер не са заедно. Във втори сезон не ни ли дадоха Ферит готов да отгледа чуждо дете мислейки го за свое. Пелин все пак го излъга. Нима сега не прекара цели няколко епизода Ферит виждаш ли да спаси Суна. Та и в затвора беше и го игра двоен агент. Всичко, за да изчисти вината си към Суна. И цялата тая целувка на дивана и интригата там. Много лесно ще му лепнат пак чувство за вина. Аз също имам съмнение, че ни очаква тъжен, хайде да не казвам лош, финал. Нищо чудно Сейран да замине сама,а Феро да си се оправя сам както той си знае и може Simple Smile

# 462
  • Ямбол
Добър вечер момичета.Фрага ми изглежда като набързо скалъпен.Много ми е разхвърлен трудно се разбира за какво иде реч. Феро за последен път ще предлага брак на нашето момиче.Ами то лошо няма,ама много бързо ми се струва.С тайната какво стана замете се под килима - сватба ще се вдига 🙄.Серпил за какво се върна и тя един господ знае 🤔. Орхан пък и той чак сега пита дали бил лош баща 🤦. Аз не разбрах Халис къде е ? И пак стария Ферит някакси се проявява :" Да беше отказала работата " както едно време все трябваше да отказва предложение,за нея все не можеше,а аз него всичко е разрешено дори да се натиска с Абла на дивана.Искам да ги сдобрят,ама не го правят по правилния начин.Не може толкова епизоди да не си говорят и хоп хайде ще се женим .Странно е просто.Липсва ми последователност.....

# 463
Много....  "розов" фраг.  Всички спокойни , усмихнати , няма екшън.  Този сезон ще си го изгледам , каквото и да ми предложат , но за 4-ти съм пас. Ще дам шанс да други сериали и ще чакам следващите роли на Мерт  и Афра. Не съм в състояние да гледам още един сезон безумия. За пореден път се убеждавам , че ако сценарият куца, дори  и ГГ не могат да спасят дизито.

Ками , започнах да гледам Далечен град заради високия рейтинг Прехвърлих сериите по бързата процедура Grinning И снощи гледах малко он лайн Еми направо си е разтоварващо Има спокойствие и предвидимост в главните роли Няма го това изнервящо очакване да напишат ,  де що се появи някой да дебне в гащите на главния герой JoyJoy  Това няма разбира се нищо общо с нашия дълбоко травматичен Ферит , който  в този сезон е  извън реалността  на събитията Joy А за Сейран даже и не мога да определя в коя реалност е

ПП Клише е от всякъде този сериал Химията на ГГ е добра , но не уау

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 21:36 от KrasiAnna

# 464
Не знам от кога е това стори, но вече е изтрито 😃

Общи условия

Активация на акаунт