Отговори
# 60
# 61
Момичета,днес се обади чувството ми за хумор. Подтисках цял ден да задам този въпрос,но вече не издържам Simple Smile
Кой реши да облече Афра с това яке със шарки на крава 🐄 ? Добре, че Афра е от жените, които каквото и да облече изглежда страхотно.
Каква е идеята зад това облекло? Че Сейран е дойна крава ли? Или Ферит е каубоят,а Сейран кобилата, или обратното?
Умирам от смях просто Grinning Grinning Grinning
Направо този сезон много странно я обличат, все в едни широки панталони и дрехи. Да не ни намекват,че е прихванала стила на Ферит Simple Smile

# 62
Тя Афра има такова с шарка на крава (от париж снимките), на Сейран е с друга шарка като го погледнеш по отблизо се вижда.Като се сетя как я обличаха я началото на сезона с ужасната къса коса, това яке ми е като цвете Grin

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 20:45 от bellie_ellie

# 63
# 64
Наде, такава е модата, стилизирани животински шарки. Дори обувки има такива, много шик е това.

# 65
# 66
Охо,Озан Акбаба на трето място?Браво.Макар да предпочитах да е на второ,а втория да е под него.

# 67
Благодаря, Еве за новата тема🌺
Не съм гледала последния епизод…само му хвърлих един много бърз поглед,за да видя Афра и Мерт…Стана много бързо,защото превъртах сцените на Суна и за 5 минути работа остана 😅
Обаче ви прочетох и по-интересно беше🤗
Ако някога стигна и до Газиантеб ще ми е интересно да видя този замък….
Замък,пръстен с рубин….сценаристите големи ги вадят,а после да гледам откровени простотии..
Мерт беше много Шик в Бърбери…Много сладък….Трябва да ходи по такива места и да трупа контакти…Успява да се превъплати чудесно и в рокендрол излъчването на Лоран и в сладък денди стил на Бърбери….Много ми хареса…От костюма до часовника..

Много изненадващ трейлър…..всички вървят екзалтирано към имението…Има едно доволство и една измамна лекота….Още не съм решила дали ще гледам…
Бях ви споменала,че гледам Маслиново дърво по Нетфликс с Туба Буюстюн…..пак е филм На Онур Г……Много ми хареса.Препоръчвам ви го…

# 68
# 69
Кой има нужда от лечение този път?

# 70
Охо,Озан Акбаба на трето място?Браво.Макар да предпочитах да е на второ,а втория да е под него.

Много харесвам Озан Акбаба….от Мафията не може да прощава….Харесва ми за партньор на Афра….Тя може да го направи истинска звезда….Има излъчването на Анди Гарсия ….

# 71
Фи, всички са за психото. Simple Smile
Сигурно е Халис ага този път ...

# 72
Факт: #MertRamazanDemir беше третият гост с най-много взаимодействие в нощта на събитието #Burberry

# 73
Мисля, че снимката от болницата не е нова.

# 74
https://x.com/Burberry/status/1894822145303142704
Белл и  продължава Мердози

Еви Heart

Ето и един хубав анализ , но според мен в мечтите  на феновете
https://x.com/marwabenrabeh/status/1894824036749783375

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 21:51 от KrasiAnna

Общи условия

Активация на акаунт