Отговори
# 585
Надя,понеже не съм гледала сериите,не мога да дам адекватен отговор
Възможно е да си права,не отричам
Но има нещо,което забелязах още в първи сезон
Вижда се повърхността,вижда се действието,без да се разбира причината.
Възможно е да има причина,възможно е така да е на повърхността,а всъщност нещата да са много по-дълбоки и по-трудни за обяснение.Но все пак да има обяснение
Защото защо тогава Сейран толкова да го иска?Ние всички,вкупом и пожелаваме да го зареже,да се маха,да не си го причинява.
Това би трябвало да е нормалното,което се вижда на пръв поглед
За да си го иска обаче,със сигурност вижда нещо,което ние не виждаме,или пропускаме
В случая аз не защитавам Ферит /не ми приписвайте това/
Казвам само,че може би Сейран вижда в него това,което да което заслужава да му бъде даден шанс,въпреки него самия

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 21:21 от VAL*

# 586
VAL, това е проблем на сценария - показва необяснимо поведение, а причините си ги търси зрителят.

# 587
Надя,понеже не съм гледала сериите,не мога да дам адекватен отговор
Възможно е да си права,не отричам
Но има нещо,което забелязах още в първи сезон
Вижда се повърхността,вижда се действието,без да се разбира причината.
Възможно е да има причина,възможно е така да е на повърхността,а всъщност нещата да са много по-дълбоки и по-трудни за обяснение.Но все пак да има обяснение
Защото защо тогава Сейран толкова да го иска?Ние всички,вкупом и пожелаваме да го зареже,да се маха,да не си го причинява.
Това би трябвало да е нормалното,което се вижда на пръв поглед
За да си го иска обаче,със сигурност вижда нещо,което ние не виждаме,или пропускаме
В случая аз не защитавам Ферит /не ми преписвайте това/
Казвам само,че може би Сейран вижда в него това,което да което заслужава да му бъде даден шанс,въпреки него самия

Вал, харесва ми това, което си написала.
За жалост според мен не ни показват достатъчно добре причината. Явно така пишат нещата,че да видим само повърхността. Опитвам се и до ден днешен да си обясня много неща и може би да видя невидимото,но не ми се получава. Не ми дават сценаристите достатъчно довършени действия или някакви показателни неща,с които да видя задълбочено идеята, причините или нещото, което не се вижда на пръв поглед. Не разбирам вече какво искат да ни кажат и преди съм го писала. Вярно,че и аз не гледам редовно и съм пропуснала по-голямата част от сезона, но все пак Simple Smile
Накратко луди ни направиха Wink

# 588
# 589
Връщаме ли се с тази измислена сватба  , тук
https://www.youtube.com/watch?v=Ban-z8F2fTI
 Сейран в промото е с бяла рокля , Ферит е с костюм

Може би наистина  края на  дизито  е близо Ако няма 4 сезон ще запомня този сериал с тъга и сезон 1

# 590
Предчувствам нещо лошо с тази сватба
Всеки път се съживяват,въпреки стрелби,болести,побоища,физическо насилие,но всяко нещо си има първи път
Дано да не съм права

# 591
Сценария е повърхностен. Колкото и да далдисвахме в причините и обстоятелствата , не мисля че се справихме с техните "загадки". Всичко е недовършено , неизяснено, нелогично ........... ами отказвам да се задълбочавам.
Гледам заради нашите гарджета и това е.

# 592
След всяка следваща серия все по-тежко ми става да гледам. Сърцето ми е все свито. Вече мечтая да ги видя двамата като партньори в романтичен филм или комедия, но не в подобен сериал.

# 593
Според някои мнения в Х, Сейран и Ферит трябва да са на сватбата като в интрото на първи сезон.
Ферит е в подобен вид, Сейран трябвало да е в нещо такова

# 594
Аз съм наясно, че Ферит от голяма емпатия взе да целува Суна, а не от любов, но пак не ме грее. От емпатия сега се възхищава каква прекрасна майка ще бъде Суна, но в болницата до Сейран емпатията му беше колкото на дърво. Нещо гъвкава ми се вижда емпатията му. Wink

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 22:00 от Fi79

# 595
Еванджелин, струва ми се, че това е снимано в имението, а там снимат и сватбата. Това може да е сватбената рокля.

# 596
Фи Grinning

Зайче, това са образите им за интрото на сериала в първи сезон.

# 597
Аз съм наясно, че Ферит от голяма емпатия взе да целува Суна, а не от любов, но пак не ме грее. От емпатия сега се възхищава каква прекрасна майка ще бъде Суна, но в болницата до Сейран емпатията му беше колкото на дърво. Нещо гъвкава ми се вижда ематията му. Wink

Спокойно, Фи, като излезе от комата нищо от това няма да се е случило. 😉

# 598
Аз съм наясно, че Ферит от голяма емпатия взе да целува Суна, а не от любов, но пак не ме грее. От емпатия сега се възхищава каква прекрасна майка ще бъде Суна, но в болницата до Сейран емпатията му беше колкото на дърво. Нещо гъвкава ми се вижда ематията му. Wink

Спокойно, Фи, като излезе от комата нищо от това няма да се е случило. 😉
Дано, Лилия!!! Ако той не излезе от кома, скоро аз ще изпадна в кома, заради това, което ни се поднася като готова продукция!

# 599

Общи условия

Активация на акаунт