Trendyol

• 57 679
  • 888
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте! Не успявам да поръчам. Не получавам код за потвърждение. Случвало ли се е на някой?
Виж това и следващите няколко мнения.

# 841
Привет! Честита Коледа!
Искам да поръчам,но не виждам как да направя до офис на еконт/Спиди

# 842
Няма такава опция. Дава се личен адрес.

# 843
И къде отива пратката? По назад четох,че избират офис на Еконт?

# 844
Не сте чели добре. Обяснявах няколко пъти назад. Честно казано ме мързи да пиша отново. Като дадете адрес, пратката ще дойде на адрес.

# 845
Моите винаги са до офис или кутии на Спиди. В сайта съм с личен адрес.
Но куриерът знае, че рядко може да ме открие в нас и винаги получавам съобщение, че са в офис или в кутия, без да ми е звънял или да трябва да пренасочвам.
Освен това, като получите съобщението, може да пренасочите.

# 846
Ако е с Еконт, носят на адрес. Пренасочването се заплаща.

# 847
Кога ли пак ще имат по-големи намаления. Покрай черния им петък имаше доста добри оферти, сега и купони не пускат. Ще чакаме следващия "тур".
Между другото бях си поръчала дънки, които са ми малко големи. Носих ги веднъж, и писах на служител да ги върна, защото са станали много широки и ми пратиха товарителница. Чак се учудих, но за 12 лв не ми се занимава, а и сега са на тройна и четворна цена.

# 848
Здравейте, само при мен ли в приложението всички цени са в евро? Не виждам и опция да сменя валутата. Неприятното е, че ако нещо е било 20лв преди, сега е 20€.. Дава ми опция да сменя само държавата и езика, но не и валутата, а като избера България всичко е в евро.

# 849
И при мен е в евро, същата стойност. Ако така си остане, ще пропусна по нататъшното пазаруване.
Дала съм личен адрес в приложението, до сега винаги ми идва със Спиди, в повечето случаи в кутия на Спиди, само един път пренасочих пратка към офис, защото явно беше доста голяма, и не се е събирала в кутия.
Аз имам чувството, че не ми връщат парите, само за онези полуизкуствените чаршафи ги върнаха. Имам още 3 върнати пратки, и получавам известие от банката, че са получили заявка, че ще ги върнат(питах ви тук), след време се появява известие в "движение по картата", че са върнати, но не съм ги видяла реално като налични.
Държа малка сума в тази карта, често я проверявам, и не съм забелязала като сума, да са ми възстановявани суми от Тренди.
Решила съм да ходя някой ден до банката, да видя какво ще ми кажат.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 09:05 от Lemy

# 850
На мен много бързо ми върнаха парите. Може би за 3/4 дни. Аз плащам с Револют и си виждам парите.
Моите цени за сега са в лв.

# 851
И при мен са в евро.Колкото бяха в лева,толкова са в евро...

# 852
Имала съм случай за една поръчка с няколко артикула - едни идват с Еконт, другите до офис на Спиди и останалите в автомат на Спиди.

# 853
Тез хептен ни взеха за мезе...Цените ми излизат същите както до сега, само че в евро. До вчера 25лв, днес 25 евро....ще ме прощават ама приключвам с тях.

# 854
Имах компенсационен купон за 10лв, днес е 5€. Но пък стоките са х2 в евро Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт