Trendyol

• 58 430
  • 888
  •   1
Отговори
# 450
Дами, знам че въпроса не е за тук, обаче..колко дни точно (часове) държат в автомат Спиди ? От страх, че няма да успея за два дни да си прибера предната седмица правих големи врътки. Мисля, че е три дни , но не намирам точно.

# 451
Дами, знам че въпроса не е за тук, обаче..колко дни точно (часове) държат в автомат Спиди ? От страх, че няма да успея за два дни да си прибера предната седмица правих големи врътки. Мисля, че е три дни , но не намирам точно.

После я оставят в най-близкия офис за получаване и там имаш 7 дни.

# 452
  • Под кривата круша
Имам пратка поръчана на 10,  която е за доставка 19,но няма никакво движение. Какво се случва ,ако не се достави в срок?
Какво се случва не знам, тепърва ще разбера и аз.
Поръчка от 02.11., платена с карта, разделена на две. Едната пристигна, другата от 04.11. не мърда и вчера писах на съпорта. Прогнозната доставка беше 14.11. като крайна дата. Пуснаха рекуест и до 10-12 работни дни ще разследват къде е пратката и ще ме уведомят…за каквото и да е.

# 453
От автомат на Спиди ги пренасочвам до адрес , защото ми е доста далече .Дано си остане безплатно .

# 454
Аз днес си получих вторите пердета, доставиха ми ги в кутия на Спиди, точно до нас, доволна съм.
Би ли показала пердетата,че търся за сина ми.
И да попитам как докарвате такива ниски цени?Като отварям линкове са поне двойни цените ...

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 10:37 от sasi6

# 455
Харесах си едно яке на оферта, но ме притеснява рязмера и изобщо как ще стои. Няма реални снимки в коментарите. Някой може ли да ми обясни ако не го харесам как да го върна?

# 456
Ето снимка на чаршафите на детето - калъфка и горен плик. Нацелих размера. За 9 лв - толкова.

# 457
аз поръчак този комплект съдове за готвене на карака, дано си заслужава - https://www.trendyol.com/bg/karaca/komplekt-sjdove-za-gotvene-er … D0%BC%D0%B5%D1%80

Някоя има ли опит с марката?

# 458
  • Пловдив
Карача си е уважавана марка в Турция. Цената ми се вижда много добра.
Има и Карача home за домашен текстил.

# 459
  • В Града на липите
аз поръчак този комплект съдове за готвене на карака, дано си заслужава - https://www.trendyol.com/bg/karaca/komplekt-sjdove-za-gotvene-er … D0%BC%D0%B5%D1%80
Някоя има ли опит с марката?
Аз. Много добра марка, на мен ми е от любимите, но съм купувала директно от Турция.

# 460
Карача си е турска марка. Преди две години си купих комплект тенджери от там за 250 лв. Супер са си. Сега от тук поръсчвах сервизи и чаршафи и съм доволна.

# 461
Сервиз Карача взех. Много съм доволна.

# 462
  • София
Странно. Ако е с нейния,  а не вече с използван gmail,  не би трябвало. Потвърдите ли регистрацията от мейла и? Тел. номер също трябва да е неизползван до момента
Не бях потвърдила регистрацията от мейла и.Днес го направих и 60те % са факт😁
Благодаря!🌹

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 00:36 от Даяна1111

# 463
  • Бургас
Някой има ли проблем с приложението?

# 464
Много сайтове имат днес проблем. Cloudflare се срина. Не знам дали тук това е проблема. Само отбелязвам. То и Бг-мамма се срина.

Общи условия

Активация на акаунт