Trendyol

• 58 403
  • 888
  •   1
Отговори
# 480
Получих тази жилетка https://ty.gl/pzkmzxghk6eet. Много ми хареса, не е много дебела, изглежда като на снимката, но ми е малко къса. Взех я, защото е подходяща като връхна дреха за по-топло време. И като фен на жилетките, да Ви споделя и за другата, която вече съхне на сушилника https://ty.gl/m33o3ibfx18n7. Много е мека, като я получих реших, че ще "боцка", така изглеждаше в найлоновия плик. Но за моя радост е мека и не ужасно дебела. Предстои й дебют, когато изсъхне, което предвид дъждовното време, няма да е за тази седмица. Поръчах и няколко чифта коледни чорапи, скоро ще пиша и за тях. Има ли конкретни магазини или марки в trendyol, от които сте доволни?

# 481
Това взех аз и съм доволна.

Трите неща с купон отстъпка 80 лв при покупка 200 лв ми излязоха 127 лв. Бяха с намаление. Сега цените са по-високи.
Много съм доволна от покупката.

Скрит текст:

# 482
Само на домашен адрес ли получавате пратките. Моите така идват чрез Еконт и ако ме няма трябва да плащам за пренасочване до офис. Ако дам офис на спиди и си изтрия дом адрес ще стане ли? До нас има и поща и кутии...

# 483
  • София
Аз не съм посочвала домашен адрес,а само адрес на офис на Спиди и ми доставиха пратките там.

# 484
Моите идват със Спиди, Еконт, Експрес уан...всеки път различно.  Това до адрес.

# 485
  • Пловдив
!https://ty.gl/uk66t6azz49vp
 хубав комплект, памук, дойде за 7 дни, офис на Спиди ,

# 486
  • Карлово
Само на домашен адрес ли получавате пратките. До нас има и поща и кутии...
В бокса получих вчера пратка.

# 487
  • Тра-ла-ла
Днес върнах една покупка и ми изписа, че от стойността за връщане ще се приспадне доставка 7.99 лв. защото сумата била под прага за безплатна доставка. А аз съм получила продукта с безплатна доставка , защото е такава промоцията. Не връщам за сефте. Никога не съм имала проблеми. Но тази щуротия явно е нова и при поръчката някак не съм била уведомена, че ако връщам - ще си плащам..... Ще видим каква сума ще възстановят.

# 488
Така здравейте на всички директно имам питане към вас. Бях правила поръчки от трендиол, и вече нямам купони.казаха ми че трябва са си направя нова регистрация за да получа нови купони,но не става пробвах с друг тел.номер с друг имейл и пак не става. Помагайте

# 489
Джулая ,не е ново това за връщането.Февруари връщах едни маратонки,смъкнаха 7.99 от парите.Явно при вас парите за връщане са били по висока сума.

# 490
  • Тра-ла-ла
Джулая ,не е ново това за връщането.Февруари връщах едни маратонки,смъкнаха 7.99 от парите.Явно при вас парите за връщане са били по висока сума.
Ами, не. Вече няколко пъти пазарувам само по 1 продукт с промоция безплатна доставка + намаление  -40% от цената. Стойността на продукта е е била 15-20лв на поръчка. Връщала съм и за първи път ме предупреждават, че ще ми начислят доставката при връщане. Нещо не схващам логиката. Един път ме "наказват" , други пъти - не. Как да разбера кога ще мине номера или не още преди да поръчам?!

# 491
Относно връщането и разходите, свързани с това, вижте в раздел "Помощ", "Връщания и възстановявания". Там има отговори на доста въпроси и може да намерите точно това, което Ви интересува.

# 492
  • Тра-ла-ла
Чета, чета. Но написах, че моите поръчки винаги са били доста под 40лв и никога не са ми таксували разход за доставка при връщане. Сега е за сефте. Взимала съм 2 размера дънки за по 10лв/бр и съм връщала едните. Взимала съм 2 пижами и за по 15лв/бр и съм връщала едната. Възстановиха ми всичко 100%.  

Означава ли, че по принцип върнеш ли нещо под 40лв - 100% ще плащаш доставката?

# 493
Привет!
Бъг ли има в сайта, че за поръчка на стойност на 40 лв, бутонът за наложен платеж не е активен? Досега не съм имала подобен проблем.🤔

# 494
Така здравейте на всички директно имам питане към вас. Бях правила поръчки от трендиол, и вече нямам купони.казаха ми че трябва са си направя нова регистрация за да получа нови купони,но не става пробвах с друг тел.номер с друг имейл и пак не става. Помагайте
На телефона си имаш приложението, излизаш от изход и правиш нова регистрация, като влизаш с друг телефон и данни?
Или пробваш на друг телефон да се инсталира приложението и да въведеш нови данни?
По втория начин няма причина да не стане.
Вчера мъжа ми получи яке и понеже не отговаря на размера веднага попълних за връщане. Писах първо на търговеца дали може да се замени, каза не. Връщаш.
Не пишеше нищо за доставката. Само че ще възстановят купона и че ще е активен до 26.11. Дано не спират пари за доставка, че то не си струва.

Общи условия

Активация на акаунт