Trendyol

• 58 430
  • 888
  •   1
Отговори
# 495
Давам ви съвет да сте една идея по-внимателни .Сега имам над 10 поръчки едно връщане и всичко е било наред, за пръв път реших да им пиша за рекламация. Продукта който купих не беше скъп, три чифта маркови чорапи но не бях от удовлетворен от качеството .Реших просто да тествам системата им колко са коректни трябваше да получа отговор на имейл до три дни ,днес е четвъртия ден, отново написаха че ще получа отговор по имейл до два дни .Не е въпросът за тези три чифта чорапи .Сумата е пренебрежимо малка просто исках да знам защото в кошницата имам продукти за 100 и за 200 и за повече лева и се чудя дали да поръчвам.

# 496
Джулая, аз разбирам, че ако си направила поръчка например за 80 лв. и върнеш от нея продукти за 20 лв., то стойността на поръчката след връщането е 60 лв.и такса за връщане няма да се удържи. Ако обаче от поръчката върнеш артикули за 50 лв., то стойността на поръчката след връщане вече остава 30 лв. и тогава ще се удържи таксата за доставка. Може и да не съм права, но аз така го разбрах. Мистерия остава дали за сума на поръчка имат предвид платената действително стойност (намалена с купони, кодове и т.н) или първоначалната цена.

# 497
Давам ви съвет да сте една идея по-внимателни .Сега имам над 10 поръчки едно връщане и всичко е било наред, за пръв път реших да им пиша за рекламация. Продукта който купих не беше скъп, три чифта маркови чорапи но не бях от удовлетворен от качеството .Реших просто да тествам системата им колко са коректни трябваше да получа отговор на имейл до три дни ,днес е четвъртия ден, отново написаха че ще получа отговор по имейл до два дни .Не е въпросът за тези три чифта чорапи .Сумата е пренебрежимо малка просто исках да знам защото в кошницата имам продукти за 100 и за 200 и за повече лева и се чудя дали да поръчвам.
Нищо не ти се разбра!
Какво има да тестваш колко са коректни? Като не ти харесва качеството си иницираш връщане, връщаш продукта, а те ти връщат парите. Къде е тук некоректното?

# 498
Нищо не ти се разбра!
Какво има да тестваш колко са коректни? Като не ти харесва качеството си иницираш връщане, връщаш продукта, а те ти връщат парите. Къде е тук некоректното?
Кое не разбра?Щом е рекламация се предполага,че продукта е носен.
Като получих чорапите ги изпрах и ги обух.
За 2 часа краката ми станаха в мъх като Горския човек.
Писах им ,че не стават ,очаквах да ми върнат пари или купон.
При сходна ситуация с един пускащ зверски боя суитчер в About you веднага си го поискаха и ми предложиха парите обратно.
Не го върнах,но поне знам,че ако има нещо,те са насреща.
А тук някакъв бот ми праща шаблони.

# 499
Zagoraboy, не мисля, че изобщо може да се сравняват двата сайта. Тук бих похарчила само толкова пари, колкото бих преглътнала да изгубя.

# 500
  • Под кривата круша
Как се свързвате с търговеца? Убих се да търся и не виждам такава опция, даже когато писах за загубената си поръчка  на бота го питах. Отговора беше, не мога да се свържа с него.
И да ги похваля, на втория ден след като казаха, че ще ми върнат парите и бяха в картата. Цялата сага, от отварянето на рекуеста до връщането на парите отне 4 дни.

# 501
Днес получих 2 клина, рипсени и ватирани. Голям размер. Уцелих ги за по 8 лв, иначе ги бяха пускали по 20 и няколко. Харесват ми

# 502
NTG, кой е търговецът? Питам, тъй като очаквам след като задам въпрос чрез асистента, да получа отговор. Но все още не съм питала, се, просто ми стана интересно как наистина ще се свържем с конкретен продавач или връзката е само посредством trendyol.

# 503
  • Под кривата круша
Руми, в моя случай търговеца е vipgross.
Връзката с конкретен продавач става чрез асистента. Съжалявам, че не си снимах чата тогава.

# 504
За колко дни доставят пратките?

# 505
При мен е различно. Вижте в поръчката кога е очакваната дата. Само да отбележа, че поръчките от Trendyol пристигат по-бързо от тези от Sinsay, а ако поръчката от Sinsay е до физически магазин, тогава вече е ужасно дълъг срокът за доставка.
И да споделя нещо, което днес ме развесели. Пиша отзив за този продукт https://ty.gl/49ypibzb96is7, че блузата е мека и не е много дебела и получавам съобщение, че отзивът няма да бъде публикуван, защото нарушава Правилата...Чудя се какво толкова написах, чета Правилата и разбрах, че явно са счели, че "дебела" е обида.

# 506
Здравейте, купували ли сте нещо на nike или jordan,  например обувки, някой модели са с прекалено ниска цена ?

# 507
Редакция: Днес ми писаха,че ми връщат сумата за чорапите и ми дават купон 17 лв при покупка над 30 лв.

# 508
  • В Града на липите
Здравейте! Ще връщам за пръв път, та въпроса ми е следния. Генерирах връщането, залепих етикета и занесох в Спиди. Но никъде не ме попитаха по коя сметка да ми върнат парите. Пратката я платих по сметка, но после изтрих данните. Да считам ли, че след като не ми я искат все още информацията се пази някъде?
Някой имал ли е такъв случай?

# 509
Разбира се, че Ви имат сметката.

Общи условия

Активация на акаунт