Trendyol

• 39 791
  • 578
  •   5
Отговори
# 570
Аз за плащания в сайтове плащам с Револют и зареждам, колкото ми трябват. И нямам проблеми. Картата си ми стои запаметена.

# 571
Благодаря за отговорите, момичета!
Получих вече част от коледните подаръци. https://ty.gl/9ef7vlghfl0dn Тази пижама ще се ползва като домашен комплект. Много е мекичка и пухкава, ушита е добре, има и качулка. За парите, за които я взех-около 10 лв., ще върши чудесна работа.

# 572
Аз наскоро си изкарах Револют, а сегашната карта съм я кръстила китайската, и я ползвам само за плащания в интернет, с малко пари. Но ще я махам и ще си остана само на Револют. Единствено заради Абаутю я държа още, че в темата писаха, че не връщат пари по Револют.

# 573
Бях писала преди време че си поръчах комплект чаршафи на Cotton box.Имам комплект на същата марка купен от магазин на доста по-висока цена.Ами не,не мисля че в Trendyol са със същото качество.Усещам материята по друг начин.Струват ми се по-твърди,по-изкуствени като материя.Не ми допаднаха макар че са без пари-факт и имат вид,но не е това най-важното.
Подкрепям. Неведнъж съм споделяла, че и моите чаршафи на Cotton box от Трендиол не са същите, които съм купувала от други места. По-тънки са, докато другите са плътни и меки.

# 574
  • Ланкър, планините Овнерог
Уффф, голяма зарибявка, а го бях отписала за известно време този сайт. От вчера до днес 3 поръчки пуснах. Едното нещо е халата за баня, постнат по-назад. Ако някой е взимал вече, моля да каже бива ли го. Днес ми дава доста по-добра цена от вчера и се чудя дали и на останалото домочадие да не поръчам.
Този
Хм, сега не е кой знае какво цената, по-рано днес бяха на по няма и 10лв

# 575
  • Под кривата круша
Точно този халат, от същия търговец ми дойде с различен номер от поръчаното и с дефект. Приготвих го за връщане и се отказах. Тънък е, но попива и не оставя власинки. Мама ми оправи дефекта и си го нося. 🤣 Сега чакам сив и май пак от същото място. Ще споделя като дойде.

Голяма краста тоя сайт. Сега платих 8,65 за ей тия неща. От 2 часа стоят в количката, тръгнах от 11 лв с купон и стигнах до тук и ги платих 🤣
 Рафтчета
https://ty.gl/1pmt1jveg5yji
Стойка за тигани
https://ty.gl/krtpo5qvhxmfs

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 15:09 от NTG

# 576
Аз поръчах комплект хавлиени кърпи за лице. Доста тънички са. Но са свежи и си ги ползвам. Малко по-често ги сменям, но както и да е. Предполагам и халатът ще да е тъничък...

# 577
  • Ланкър, планините Овнерог
Ще го преживея
Днес си поръчах уж кашмирено палто за 6лв. И да не го бива, 6лв е.

# 578
  • Под кривата круша
От няколко дни ми прави впечатление, че цените яко играят. Сменят се търговци на един и същи артикул. Има много ниски цени за някои неща и без купони . Назад писах за стъкления комплект, но забравих да ви покажа тези чаршафи. Имам 3 комплекта от тях, вече редовно експлоатирани и не са мръднали. В петък ми излязохо в оранжев цвят, но с търговец Трендиол. Няма кодове, няма отстъпки, цената за комплект беше 11.17лв. Естествено поръчах 2 комплекта.

Общи условия

Активация на акаунт