Trendyol

• 39 337
  • 561
  •   5
Отговори
# 525
Благодаря ви!

# 526
Как мога да се свържа с асистент, а не с AI. Получих от една и съша фирма два пъти грешна пратка. Явно си им е практика
Ето така:
Скрит текст:
Здравейте,
Разбираме вашето разочарование и бихме искали да обясним как да се свържете с нашата поддръжка.
Моля, посетете нашата страница за помощ: https://www.trendyol.com/en/help. Превъртете надолу, докато видите оранжевия бутон „Trendyol Assistant“. След като го натиснете, ще се отвори чат прозорец.
Първоначално ще разговаряте с бот, който събира основна информация. Моля, изберете няколко опции, дори и да не съвпадат напълно с вашия проблем. След няколко стъпки ботът ще ви попита дали отговорът е бил полезен. Избирайки „Не“, ще бъдете свързани с агент на живо.
Нашите агенти са на разположение всеки ден от 09:00 до 18:00.
С уважение,
Екипът на Trendyol

# 527
Писах им да проверят къде са дънките ми и защо се бавят и днес ми отговориха, че до 7 дни ще ми върнат парите. Яд ме е, че ги загубиха, защото аз ги взех за 26 лева, а сега са 44, но ще ги дебна пак.

# 528
Преди малко поръчах за пръв път, скъсах си нервите, на няколко пъти бях на път да се откажа. Да видим какво и как ще дойде. Учудвам се, че сайтът им е толкова объркан, с лош превод и трудна поръчка, при положение, че върви толкова масирана телевизионна реклама.

# 529
  • София
Бях писала преди време че си поръчах комплект чаршафи на Cotton box.Имам комплект на същата марка купен от магазин на доста по-висока цена.Ами не,не мисля че в Trendyol са със същото качество.Усещам материята по друг начин.Струват ми се по-твърди,по-изкуствени като материя.Не ми допаднаха макар че са без пари-факт и имат вид,но не е това най-важното.

# 530
Привет и от мен! За пръв път искам да поръчам от приложението на Trendyol, с 300 зора намерих откъде да променя на доставка до България и съответно всичко, което бях харесала го няма. Има огромна разлика в артикулите, които се доставят до България, нали така. Исках да поръчам памперси на детето, бяха на супер оферта, но сега като смених региона и изобщо не мога да намеря памперси. Отделно дрехи, обувки .. всичко е толкова обрано. Нали действително е така, не греша някъде?

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 10:18 от Буболечката

# 531
Привет и от мен! За пръв път искам да поръчам от приложението на Trendyol, с 300 зора намерих откъде да променя на доставка до България и съответно всичко, което бях харесала го няма. Има огромна разлика в артикулите, които се доставят до България, нали така. Исках да поръчам памперси на детето, бяха на супер оферта, но сега като смених региона и изобщо не мога да намеря памперси. Отделно дрехи, обувки .. всичко е толкова обрано. Нали действително е така, не греша някъде?
Да, има артикули( много са), които не се предлагат в бг версията на Trendyol.

# 532
Бях писала преди време че си поръчах комплект чаршафи на Cotton box.Имам комплект на същата марка купен от магазин на доста по-висока цена.Ами не,не мисля че в Trendyol са със същото качество.Усещам материята по друг начин.Струват ми се по-твърди,по-изкуствени като материя.Не ми допаднаха макар че са без пари-факт и имат вид,но не е това най-важното.
Качеството може да е различно, защото производителят е влошил качеството като цяло, а не специално за Trendyol. Например LC Waikiki(турска марка) също занижиха качеството и в допълнение все повече наблягат на полиестер.

# 533
ЧревоУгодник, и аз съм от разочарованите от Уайкики. Години наред съм си купувала тениски, които са били 100% памук, тази година поръчах по навик, без да чета състава и... греда. Оказаха се полиестер и ги върнах.

# 534
Здравейте, получих днес тези пердета. Бях поръчала 4 по две за две от стаите. Сега пуснах в бежаво и за третата, защото ми харесаха. Добре са ушити, цвета е същият - тъмнокафявото, имат сложени и кукички (не са като моите) Пристигнаха всяко с от плата направено да се прихваща лента, сложена към всяко от пердетата, както и резервни кукички сложени. Не са нещо особено, но и аз не исках да са от най-плътни и тежки, но ще затъмняват добре, като цяло съм доволна, също и от бонусите -допълнителни кукички и лентите. Четирите 160-250 ми излезнаха 85лв.
ето ги
https://www.trendyol.com/bg/setekshome/zavesa-s-broderiya-feniks … 1&v=100%20x%20200

# 535
  • Г. О.
Имам две върнати пратки от 14 ноември. Не са ми върнали парите, въобще не мога да разбера какво става. Уж са им нужни седем работни дни, а минаха много повече. Може ли да ми помогнете като ме насочите къде трябва да им пиша по въпроса?

# 536
Пробвай в Профил>Трендиол асистент>Връщания и възстановяване и после опцията с оператор

Ако не се получи, виж коментара ми горе в тази страница.

# 537
На мен вчера ми писаха, че ще ми върнат парите за дънките и днес вече са в сметката ми. Да не би да са платени с наложен платеж и да не сте посочили банкова сметка?

# 538
Здравейте за първи път ще поръчвам от Трендол,има ли опция за наложен платеж или само с карта е плащането.Вие как поръчвате ? Наскоро се опарих с не малка сума от фейк сайт и вече се притеснявам да пазарувам онлайн

# 539
Аз си поръчах с наложен платеж, обаче има такса 4 лв. Предпочитам да ги дам, отколкото да се притеснявам дали ще пристигнат нещата

Общи условия

Активация на акаунт