Актуални мнения за 122 ИОУ - Начален етап

• 309
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Имам нужда от актуални мнения за началния етап на обучение в 122 ИОУ. Честно казано няма много информация за това училище, а мненията са на двата полюса - от посредствено квартално училище до най-доброто в Лозенец. Детето ми е набор 2018, в момента е ПУК в частно училище, от което сме доста доволни, с изключение на годишната такса. Прилежащото ни държавно училище е 122 и искам да се информирам за плюсовете и мунусите му, за да вземем информирано решение за първи клас. Благодаря!

# 1
Здравейте. Ако съдим по резултати от НВО след 4ти клас , то наистина е с ниво около средното. Математиката е с нисък резултат също. Ако искате добра подготовка, може би там не е мястотото. За след 5 клас имам познато дете там и избощно не са доволни. До 4 клас обаче май е нормално, без натиск и особена конкуренция, както  е при повечето държавни училища всъщност. Всичко зависи от това къде иска да канидатсва детето след 4ти.

# 2
Здравейте! Имам нужда от актуални мнения за началния етап на обучение в 122 ИОУ. Честно казано няма много информация за това училище, а мненията са на двата полюса - от посредствено квартално училище до най-доброто в Лозенец. Детето ми е набор 2018, в момента е ПУК в частно училище, от което сме доста доволни, с изключение на годишната такса. Прилежащото ни държавно училище е 122 и искам да се информирам за плюсовете и мунусите му, за да вземем информирано решение за първи клас. Благодаря!

Благодаря много за споделеното мнение. Все още не сме се ориентирали за след 4-ти клас. По-скоро ме вълнува детето да попадне в спокойна и сигурна среда със задоволително академично ниво. Т.е. не гоним свръх подготовка, но все пак някакво прилично ниво. Вълнува ме как се отнасят учителите с децата, колко дечица има в един клас, каква е организацията на занималнята,  обратната връзка и изобщо комуникацията между родители и учители и тн.

# 3
И аз искам точно това за детето. В държавните си е на късмет винаги по отношение на начален учител и с какви деца ще е класът също. В държавните има деца със СОП. Аз нямам нищо против тях разбира се, но в нашата държавна градина има такова недиагностицирано дете и е голям проблем, тормози останалите, агресивно е и нищо не може да направи системата, нито да му се помогне по някакъв начин. Родителите също нищо не правят за съжаление. Всъщност училищният тормоз се прилага от всякакви деца. И е  факт в държавните. В частните по правило не е чак така.
За 122 занималнята е винаги следобед и знам, че я има за всички деца. Нека някой друг да се включи с повече информация.

# 4
Някой да се включи с актуално мнение за 122ро?

Общи условия

Активация на акаунт