Професия учител - 21

• 37 968
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Ваучер за определена сума има при нас.

# 646
За момичетата - бижута и парфюми. За момчетата - геймърска светеща мишка, оптична мишка, малка чанта на Найк, която е за кръста, но носят през рамото.

# 647
Преносима/Външна батерия също..

# 648
По отношение на слушалките, имайте предвид, че младите са доста претенциозни и, ако децата са от семейство с добро материално положение, по-скоро биха били разочаровани от евтини слушалки.

# 649
Слушалки и мишки наистина не се знае ще ги харесат ли. Не е само до това какви възможности имат, ами изглежда и до какво е "на мода" да се купува в момента, че и там е голяма ниша за инфлуенсъри и хлапетата искат каквото са видели от тях. Та не е само въпрос и на бюджет, който и не се споменава какъв е за тези подаръци.

# 650
Абсурдно е на изявени ученици да се подаряват бижута и парфюми. Това не е рожден ден. Зависи на каква възраст са учениците. Луксозни тефтери, флашки, комплекти за рисуване, някакви енциклопедии за по-малките. Училищата нямат голям бюджет за награди и наградите са по-скоро морални.

# 651
На общинско ниво на ученици кмета беше дал едни тефтери с твърди корици, в които имаше явно вградена батерия с извод за зареждане. Много ги харесваха децата, но нямам идея къде и кой ги изработва

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 21:52 от Полина@

# 652
А идеи за малки подаръчета ( учениците завършват другия месец) ?

# 653
Отваряш Тему и има цял един свят от подаръци...

# 654
Зависи кой клас са. На моите петокласници им бях правила пакетче, в което имаше книгоразделител, молив и още някакви дребни канцеларски материали. Всичко закупено от Шийн.

# 655
Кое им е абсурдното на бижутата? Още повече що се отнася до бижутерската паралелка. Те са се записали и излизат с този профил. Това ги влече, те ги съставят и още повече жената пита за подаръци, които до са по-близки до децата. За мен тефтер е най-тривиалния и непотребен подарък. Може би защото изхождам от себе си - имам 4 купа с тефтери и се чудя как да ги изхабя,  живеем в 21 век и основно съхранявам всичко в дигитален вариант. Тефтерът е отбиване на номера, лишен от всякаква артистичност. Прекрасен подарък, но за миналия век.

# 656
Аз съм класна на 7 клас. Поръчах в една рекламна агенция железни бели канчета с печат, с тематична картинка- леко закачлива. Ще ги напълня с нещо, но още се чудя с какво....
Предлагайте идеи.

# 657
  • Sofia
На моите 12-токласници (бившия ми клас) поръчах по една чаша с емблема на класа, която създадох с Chat GPT.  Бях им поръчала от Тему и по 1 черен химикал с послание на английски, за късмет на матурата. Та напълних чашата с бонбони, боднах химикала вътре и завързах в целофаново пликче. Предстои да им ги дам в петък.
Миналата година, когато ги оставих Disappointed, дадох на всеки по едно магнитче във формата на четирилистна детелина с послание на АЕ. Тях поръчах от майка на дете с увреждания. В групата във ФБ има идеи.

На сегашните ми седмокласници засега съм взела от Тему само по един черен химикал с послание на немски език (учат го от първи клас),  да им носи късмет на НВО.

lalla^oopsi, Много харесвам канчета, но не съм се сетила. Можеш ли да ми напишеш на ЛС откъде ги поръча Revolving Hearts Фирмата, в която поръчах чашите, не предлага.

Аз не бих се опитвала да задоволя някакви техни нужди, а по-скоро да им остане някакъв спомен от училището и това, че постиженията им са оценени.

# 658
Здравейте, имам въпрос и се надявам да намеря отговор тук. Става дума за заниманията по интереси или както ги наричат при нас - клубове. Въпросните клубове по желание на учителя ли се правят или директорът казва и си длъжен да го направиш. Имам ли избор и вариант да откажа?

# 659
  • Майничка
При нас са по желание на учителя, но само ако се съберат деца. Директорът не се е намесвал.

Общи условия

Активация на акаунт