Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно - тема 17

• 16 237
  • 666
  •   1
Отговори
# 660
Усложнения ли имаш от операцията?
Болки ли?

# 661
Имам. Жлъчен рефлукс. Освен киселинния. Дълго време лекувах клостридуим инфекция в червата, която “замених” за SIBO. Хранителни дефицити от всички безумни диети, дето пазя и като топ - задух. Вече не знам от какво е. Дали от ниското желязо и B12, дали от самата операция на диафрагмата, дали от нещо със ЩЗ, кой знае. Март съм на ендокринолог, ама с нон-стоп стреса даже не ми се ходи, то ясно че няма да са много цветущи резултатите.
Та да, единственото положително нещо, което излезе от тия операции е, че спрях да пуша, ама… Цената, дето я плащам всекидневно за неуспешните ми операции е много висока.
Помрънках и аз малко, то не искам да спамя и тази тема, защото достатъчно съм написала в другата, дето е точно за такъв вид операции. Трябва да съм благодарна, че все пак оцелях и съм жива.

# 662
Здравейте!
Пуша от... 26г по много.
Правила съм няколко опита през годините да ги спра - неуспешни. Бях чела книгата на Алън Кар, даже на курс по неговия метод ходих - нищо не успях.
Напоследък идеята да спра да пуша все повече се загнездва в съзнанието ми но все още съм на етап " предварителна подготовка и обмисляне". Отново се сдобих с книгата. И ето, че вече съм и тук Simple Smile Да ви чета и да се надъхвам.
Цигарите са ми..... най- голямата слабост. Дано това да се промени.

# 663
Добре дошла сестро.
И моя стаж беше толкова.
Да, първото четене не винаги успява. Хем ми просветнаха някой неща, хем се издразних. Сигурно щото е прав, но преди толкова много години не бях узряла.
После вече я разбрах.
Да, идеята се загнездва, като червейче. Добро червейче. Така се почва.
Успех.

# 664
Нори, добре дошла, моя стаж е 10тина години, с 1 спиране за 1,5г. като забременях и кърмих, но и аз като теб с любов си пушех 😅 дай си време, прочети и Джилиян Райки - Как да откажа цигарите, тя излага психологическата перспектива доста убедително, аз я отворих в момент на криза в който много ми се пушеше и помогна. Днес ми е 30 ден без цигари (ако не броим еднократното ми залитане когато не можех да спя). Дишам в пъти по-добре, имам мега много енергия, кожата ми е супер по-добре изглеждаща и не сива (чак като спрях да пуша оцених разликата)

# 665
Нори, добре дошла, моя стаж е 10тина години, с 1 спиране за 1,5г. като забременях и кърмих, но и аз като теб с любов си пушех 😅 дай си време, прочети и Джилиян Райки - Как да откажа цигарите, тя излага психологическата перспектива доста убедително, аз я отворих в момент на криза в който много ми се пушеше и помогна. Днес ми е 30 ден без цигари (ако не броим еднократното ми залитане когато не можех да спя). Дишам в пъти по-добре, имам мега много енергия, кожата ми е супер по-добре изглеждаща и не сива (чак като спрях да пуша оцених разликата)

Благодаря!
Как се чувстваш на 30тия ден?
Аз обмислям този път да се подкрепя и с Табекс но се чудя кога е най- удачно да го започна, преди или след книгата.

# 666
Значи физически наистина се чувствам уникално, няма база за сравнение, дишам дълбоко, не се задъхвам като тренирам, имам доста повече енергия, дори на 7ч. сън съм наспана. Кожата ми наистина сияе както споделих преди това. Психологически имам моменти в които ми се допушва но вече са много рядко. Не съм ползвала аз нито табекс нито никотинови дъвки, но ако смяташ, че това ще помогне с 2 ръце те подкрепям да опиташ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт