Сливен 6 - Пролет е, Великден идва

• 16 388
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Дидке относно кухните мога да ти кажа че мъжа ми се занимава с тези неща.Прави кухни според желанията на клиента и излизат много по евтино от по магазините.Не че го хваля но си е така.Ако те интересува пиши и може да ви срещна.Вие си казвате какво искате-какви цветове и какво разположение и той действа.Така че помисли си........... newsm78

Кате, приемам офертата, а можеш ли да ми дадеш нещо негово да видя - т.е. снимки на неща, които е нпаравил Wink

Иве, как сте днес - надявам се всичко е наред Praynig

ТЕди, голяма работа си   bouquet
Радвам се за теб и ти пожелавам в най-скоро време да си намериш хубава и доходоносна работа Hug

Силвина, много хубава идейки са ти дали за кума Peace
И аз бях ноември, но няма какво да допълня Wink

Лек и успешен ден момичета Wink

# 121
... а да..щях да сподем
Ние нали си правим горния етаж (с помощта на родителите ми) и сега умуваме за банята която е 1.50м на 2м  Tired Толкова е тесничка, ама....какво да се прави.Мислехме да избиваме, да строим ...и т.н. отново за нова, но се отказахме, че много работа предстои и вчера тръгнахме да търсим душ кабина 80/80 и какво да ви кажа. Миро се навря в една 90/90 и едва се обърна Sick...и се отказахме от такава.
Може би ще стане баничката ни като в Канада ... Sunglasses
А какво хубаво обзавеждане за бани видяхме....ама не ви е работа за какви пари става въпрос Peace
На Миро сестра му отвориха един магазин за обз. за баня и градински мебели....и такива красоти има, ама ще си останем май само с гледането Wink

...какви проблеми имам само ooooh! Mr. Green ....да ме съжали човек Crazy

# 122
Здравейте  wavey
Дидка положението е все същото, изследванията /половината/ вчера бяха добри и няма да започваме АБ, през деня няма температура, а вечер има, доки каза, че е някакъв хроничен фебрилитет, ще изчакаме и носните секрети и ще видим какво ще правим Tired

Наистина банята е малка, какво решихте последно да правите?Искаш ли да ти пусна някои снимки, които съм си копирала, има и за кухня и за баня?

# 123
Дидке по принцип мъжа ми много рядко снима какво е направил защото винаги се кани а пък накрая забравя.Но както ти казах работи по желание на клиента.Понякога му показват снимки какво искат и така го прави.В неделя ще завършва една кухня ако небързаш може да те заведа на място да я видите защото тя е в къщата на едни наши приятели и може да отидеме да я видиш "на живо" както се казва.Така ще придобиеш по реална представа отколкото на снимка.Ти прецени и ми кажи.  newsm12
Иве много готини идеи си дала за кумуването.И аз ще кумувам на 12 май.Мисля да използвам някои от тях и аз.
 newsm53
 smile3508
За срещата нищо никой не пише. smile3506

# 124
 Simple SmileЗдравейте на всички! Аз съм във форума от няколко месеца, но като че ли предпочитам повече да се ровичкам из темите, отколкото да пиша... И аз съм израснала в Сливен и много би ми се искало да ме включите към групичката на майките от Сливен Simple Smile Въпреки, че с дъщеря ми сме тук само през лятото, ще ми бъде много приятно  да се запозная с всички вас! А и вече имам сериозни подозрения, че с част от майките сме учили заедно  Wink. Завършила съм ГПЗЕ "Захари Стоянов" през 1994 г., френска паралелка - известният "С" клас, в който нямахме нито един съученик, тоест - само и изключително дамско присъствие Simple Smile Дъщеричката ми се казва Анна и е първокласничка... Живеем в София, но Сливен си остава нашият любим град!

# 125
Здравейте и от мен!
Накратко:
Отскоро съм във форума и да се представя.
Казвам се Ваня(22.11.1973).Сестра съм на Теодора(Алексана).
Имам дъщеря Марияна(11.03.1997) и син Виктор(12.11.2002).
Винаги съм живяла вСливен ,защото го обичам!

# 126
здравейте момичета. Първо благодаря на всички за идеите.  Hug
За срещата - не знам дали ще сме в Сливен, но силно се надявам да успея и аз да дойда.

# 127
Исках да ви попитам още нещо, снощи дъщеря ми цяла нощ се буди със силен плач. Възможно ли е да е от зъбките? Днес като станахме нямаше никакъв проблем.

# 128
  • София/Сливен
Възможно е, но и е възможно да е сънувала нещо.
За срещата - ако никой нищо не напише - ще остане така.

katenzeto, mama-Viki i Mimi, здравейте момичета! Много се радвам да се запознаем! Добре дошли при нас! Hug

# 129
Аз може да се включа,но не съм сигурна.Извинявам се,че пак ще искам обяснения,но особено кварталите не мога да ги оправя.Сладкарницата,за която говорите тази до Косара ли е?

# 130
Исках да ви попитам още нещо, снощи дъщеря ми цяла нощ се буди със силен плач. Възможно ли е да е от зъбките? Днес като станахме нямаше никакъв проблем.
Възможно е да е от зъбките, но според мен са кошмари - децата много често сънуват кошмари, дори и бебенцата. И на Миташки му се е случвало...след хубаво гушкане се успокоява  Peace

А ако знаете как си мечтая някой да ме покани за кума  Whistling Направо ви завиждам...благородно  Crazy

Аз може да се включа,но не съм сигурна.Извинявам се,че пак ще искам обяснения,но особено кварталите не мога да ги оправя.Сладкарницата,за която говорите тази до Косара ли е?
Сладкарничката се намира в кв. Дружба - от лявата страна на детски хипермаркет "Хепи"  Peace

# 131
  • София/Сливен
Не, сега има нова - в Дружба. На автобусната спирка преди мебелна къща. Преди се казваше Комсомолец (спирката)

# 132
Момичета аз не съм от Сливен и живея в Речица.Май ще е най- добре с такси.

# 133
  • София/Сливен
Ти от Речица идваш с 5 или 6 и слизаш на центъра, нали? Оттам ако хванеш тролей 20, лесно ще го видиш - т.е. ще видиш Детски хипермаркет Хепиленд - голям е и се вижда, Карибуто е залепено за него. Това е третата спирка след като тролея завие нагоре по "Чавдар"

# 134
Меги този хипермаркет за първи път го виждам.Видях го на снимките в началото.За следващата тема предлагам да се включат и адреси и снимки на възможните сладкарници за срещи.

Общи условия

Активация на акаунт