Сливен 6 - Пролет е, Великден идва

• 16 386
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте да Ви кажа и аз за днес wavey, нашата одисея с Жорко продължава,днес пак бяхме на лекар и ни казаха да минем на АБ, защото всяка вечер вдига 37,3-37,4 и не знаем от какво е, но утре първо ще го заведа да му направят разни изследвания преди да го започнем. Tired

Теди и аз така се чувствам на лекции,разнообразие и почивка Peace
Меги аз се наспах рано,рано, но трудно събудих децата, в събота и неделя скачат в 6, а през седмицата в 7 не мога да ги събудя  Crossing Arms

Желая Ви успешна седмица и много усмивки  bouquet

# 106
  • София/Сливен
Меги аз се наспах рано,рано, но трудно събудих децата, в събота и неделя скачат в 6, а през седмицата в 7 не мога да ги събудя  Crossing Arms

То това си е закон Wink

И бързо да се оправя Жорко.

# 107
То това си е закон Wink

И бързо да се оправя Жорко.

Ох дано Меги, че вече се притеснявам какво става Sad

# 108
Zdraveite na vsi4ki,vuobshte ne mi ostava vreme za forum za da se vklu4a, no s udovolstvie shte doida na sreshtata stiga da ne sum na rabota,pishete koga i kude puk shte vidim.Mnogo mi se iska da vi vidya vsi4kite, dano da uspeya da doida shte mi bude bezkraino interesno!

# 109
  • София/Сливен
Добро утро, момичета!
Наистина, какво стана с вашите предложения. Май везните клонят към "Карибу" в Дружба.
Понеделник, само не разбрах часа. Пишете...

# 110
Добро утро и от мен Hug
Меги, доколкото схванах в 10 часа Peace

Хайде поспаливките - ставайте.
Навън е чудесен ден - нека бъде лек и усмихнат  bouquet

....ние ще обикаляме да разглеждаме за кухни Mr. Green

# 111
Дидке относно кухните мога да ти кажа че мъжа ми се занимава с тези неща.Прави кухни според желанията на клиента и излизат много по евтино от по магазините.Не че го хваля но си е така.Ако те интересува пиши и може да ви срещна.Вие си казвате какво искате-какви цветове и какво разположение и той действа.Така че помисли си........... newsm78
Колкото до срещата аз съм за.
ПОНЕДЕЛНИК  след Великден в 10 ЧАСА в КАРИБУ-ДРУЖБА
Който е съгласен да пише ако не давайте предложение

# 112
  • София/Сливен
При това положение и аз мога да дойда. Да изчакаме още няколко дни преди да го обявим за окончателно - например до петък. Кой каквото има да казва - дотогава.

# 113
Добър ден от мен, виждам, че сте в хубаво настроение, срещи организирате, на пазар ще ходите, затова само ще ви пожелая успешен ден  Hug bye

# 114
Здравейте момичета. С този изпит се побърках, никакво време нямам, а искам да съм сред вас. Още малко остана и ще имам повече време.
Искам да ви се похваля на 21.04 ще ставам КУМА, но да си призная малко се притеснявам.

# 115
Силвина успех с изпитите Peace, а за кумството знам как е и мен ме тресеше същата треска миналата година, но мина чудесно  Party

# 116
При вас имаше ли разни номера измислени от вас, за да е по - интересно. Трябват ми свежи идеи

# 117
Мммм  и ти за същото мислиш, аз изпоизрових форумите, за да търся идеи и едното, което много ми хареса и направих беше три бутилки вино да се украсят в златно,сребърно и в червено, подаряваш им ги с пожеланието червената да изпиете/заедно/, когато се роди първата им рожба, сребърната на сребърната сватба, а златната на златната сватба.Купих спрей сняг, който им напръсках над главите при първият танц, а след това какъв купон стана с този сняг ако намеря снимки ще ти покажа... Можеш да купиш шоколадови бонбони опаковани като Евро и да ги дадеш на младоженеца да пълни с тях обувката.Имаше още, но като се сетя ще пиша.
Само ти ли ще си кума?
Ето от копнатите ми неща:
"А ето и нещо по-весело:
купуваш щипки за простиране и ги закачаш на някаква лента или панделка и я завръзваш-като гердан, готварска престилка с шапка и една метла. Това са подараците за младоженеца, а за булката - една точилка и с пирограф я надписвате ("Таз точилка здрава е за .........(името на младоженеца) глава")."

"На нашата свтба кумовете бяха направили сватбен вестник 24 4аса сватба
Там имаше пожелания от вси4ки гости, снимки от нашето познанство, както и зака4ки и весели пожелания.
Кумовете бяха направили за нас и родителите цветни издания а за гостите 4ерно-бели."

"Моите кумове искаха да пият кафе и преди да дойдат да ме вземат са спирали на околовръсния път.Слагаха им маса столове покривка и им се сервираше кафе докато съпруга ми им държеше чадър, за да не им пече ,нищо че беше декември.А докато си пиеха кафето музиката им свиреше на ухо и всички им играеха.Пожелавам ви приятно изкарване."

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 19:56 от Iva.M

# 118
Ива много ти благодаря мила за идейките.
Няма да се разсърдя и други мами ако споделят някакви идеи.

# 119
На моята сватба кумата и "падна кръвното" точно пред църквата и трябваше да пие спешно кафе, след това я" заболя" крака и моят мъж я внесе на ръце в църквата. Аз пък като ставах кума "имах голяма нужда" от масаж, младоженеца се претече на помощ, после по пътя за църквата ми се припуши ротманс и отбихне цялата колона от коли да ходим за цигари, след това на моето дете му се прияде вафла и му се припи сок и колоната потегли а вафли. Предварително бях разузнала кои са любимите балади на булката и подготвих диск с песни ипървият им танц беше на любима нейна песен. Откраднахме младовенеца вместо булката. Що се отнася до подготовката, да ти кажа големи притеснения, аз 2 седмици преди свадбата не бях яла, не бях спала, но всичко минава добре. Много повече са нервите когато ставаш кума, отколкото когато си булка. Затова успех.

Общи условия

Активация на акаунт