Сливен 6 - Пролет е, Великден идва

• 16 384
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Днес съм го ударила на лаф. Ама ммного ми се иска да споделя усещането:
Вчера си останах в къщи, за да почистя и поподредя. Голям кеф! Снощи седнах и на спокойствие четох книжка. А около мен си стоеше подредено и почистено. Днес ставам - хола един широооок, широооок и всичко на мястото си. А на мънинката играчките - ПОДРЕДЕНИ!  И сега имам да измия само чашата си за кафе и кафеварката.
Не помня от кога не ми се е случвало. Вие помите ли?  Sunglasses

# 91
  • Сливен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ! newsm51
Днес е Благовещение.Ден на майката.
Бъдете винаги много щастливи и обичани с дечицата си.
Поздрави от мен. newsm53

Щастрива съм че изпитавам най-хубавото нещо на света да си МАЙКА. newsm03

БЛАГОВЕЩЕНИЕ! Вярно! Честит празник и от мен! Един от най-хубавите празници!   bouquet

# 92
Честит празник и от мен!!!
Кенга,лично аз не помня и скоро май няма да си припомня Laughing!
Хубав ден на всички  Nature Sunny!!!

# 93
Честит празник! Нека само благи вести да ви носи пролетта!

newsm51

Кенга, наистина приятно усещане!  Peace  Но съм сигурна, че ще се съгласиш - да са ни живи и здрави да разхвърлят.  Simple Smile

Ива, стискам палци за изпита!

И аз съм за среща в Карибу!

# 94
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!
Успех на изпита. Стискам палци, моя е на 31.03. не ми се мисли. Нямам много време за учене, но ще се справя някак.
Сигурно е голям кеф да се събудиш без ангажименти, на мен за 9 месеца не ми се е случвало  Laughing

# 95
Аз предлагам в понеделник след Великден в 10 часа на Карибу в ДРУЖБА.

И аз съм ЗА Peace ...но ако Кенга предложи нещо друго, може и него да обсъдим Wink
За сега значи така остава Wink

Иве, казвай как мина изпита Wink

Теди, страхотни снимки - вече искам на море Cry

...и да не забравя Честит празник на всички красиви, щастливи и обичани майки - зайкиHug  bouquet

# 96
Честит празник майчета и от мен, сутринта забравих ooooh!
Изпита мина много добре, но първо доста ни постреснаха относно неговото протичане Crazy, ако на някой му трябва инфо за Бачковски манастир насреща съм Peace, това ми беше работата.
Аз миналата седмица останах почти сама Laughing, всички без мен и Жорко си отидоха в Сливен Cry и успях да видя къщата чиста, но толкова съм свикнала с децата и алармата, че отсъствието на единия само ми обърква ритъма Rolling Eyes

# 97
Катето Евро, видях че са пуснали великденският ти албум във форум Хоби в темата за Великден.Невероятни неща си направила, направо очите ми останаха!Голяма майсторка си! Peace

# 98
  • София/Сливен
Добро утро и днес!
Как сте с новото време, успяхте ли да се наспите?

# 99
Silva аз нямам никакъв Великденски албум.Явно има съвпадение на имената или нещо е объркано.Бих се радвала ако бях аз.
Дидка отново ти напомням да кажеш на сестра си да изпрати снимките от срещата и с моята сестра на пощата ми.Още нищо не съм получила а тя в неделя си заминава.Хайде я поръчкай малко..........
 smile3538
Днес голям вятър пак.Много го мразя този вятър..............Не може човек да излезе от него.А така ми се излиза  car003

# 100
Silva аз нямам никакъв Великденски албум.Явно има съвпадение на имената или нещо е объркано.Бих се радвала ако бях аз.
Дидка отново ти напомням да кажеш на сестра си да изпрати снимките от срещата и с моята сестра на пощата ми.Още нищо не съм получила а тя в неделя си заминава.Хайде я поръчкай малко..........

Сега пак и писах и тя обеща Peace
Ние пък излизахме - имахме един приятел на гости - дойде си от Канада (живее в Пазарджик) и не можахме да не се разходим Wink

Чаочи и лек ден на всички ви  bouquet

# 101
Здравейте,момичета!
В момента съм на курс и използвам времето докато чакам едно момиче да пише Laughing,да драсна някой ред тук Heart Eyes

# 102
Здравейте момичета!
Искам да ви попитам, някоя от вас има ли абонамент към сп. "МОЕТО БЕБЕ И АЗ"?
Ако ДА, получихте ли го вече и как?

# 103
  • София/Сливен
Здравейте,момичета!
В момента съм на курс и използвам времето докато чакам едно момиче да пише Laughing,да драсна някой ред тук Heart Eyes

Значи все пак започна

# 104
Да,и съм много доволна,защото е някакво разнообразие за този етап Laughing

Общи условия

Активация на акаунт