Сливен 6 - Пролет е, Великден идва

• 16 381
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Радвам се, че не ги подцениха този път Peace

Моята Мишка днес е направо неудържим Tired
Иска само на ръце, да го разхода, не иска ниро в проходилката, нито в кошарата нито да пълзи.
Вече съм  Sick

# 76
Здравейте момичета - кокичета, това кафе изглежда наистина невероятно вкусно и ароматно и аз вече си взех моята доза справих се с част от работата за днес и хоп пред компа. Времето навън е много гадно мрачно и студено, ама важното е тук да е слънчево и приятно, пък с вас винаги е така. Хайде лек и успешен ден и от мен.

# 77
И аз да се запиша.Аз съм за срещата по Великден.Дано да е хубаво времето.Измислете нещо и пишете.Да обсъдиме и да решиме.

# 78
Аз пак не разбрала(ЕГН-то вече си казва думата smile3560)!Каква среща по Великден?Не зная дали ще мога да дойда,но желание не ми липсва.Каних се и предния път,но не успях.

# 79
  • София/Сливен
Момичета, скоро няма ли да направим някоя среща или ще чакаме Меги да си дойде в Сливен, че тогава?
Хайде лека вечер на всички.
Трогната съм  Hug - за срещата става въпрос. Но май ще се съберете без мен - за Великден ще си дойдем само за почивните дни, т.е. мъжо няма да си взема отпуска пак  Laughing Имаме както знаете 2 места за отчитане - трябва да постоим и на Шивачево и в Сливен, имаме и 2 именички и затова този път ще си огранича срещите само в семейството. Проблема е, че ще решаваме на място кога къде да бъдем и кога да тръгваме и не мога да правя предварителни уговорки.
Но ще се радвам да разгледам снимки от някоя среща, ако пропусна.
И аз да се запиша.Аз съм за срещата по Великден.Дано да е хубаво времето.Измислете нещо и пишете.Да обсъдиме и да решиме.

Ето това е. Както виждаш все още няма уговорена среща. Я да взема аз да ви я организирам, нищо, че няма да мога да дойда.
Кажете първо кога? Предполагам, че на самия Великден ще празнувате със семействата си. Остава събота или понеделник. (Ако бях там може би щях да си избера понеделник). И понеже и двата са почивни дни, позволява да се организира и преди обяд.
Значи събота или понеделник? от 10,00 или 17,00 ? Давайте предложения. А къде - оставям на вас да решите.

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 15:24 от М_е_г_и

# 80
Аз предлагам в понеделник след Великден в 10 часа на Карибу в ДРУЖБА.Тъй като разбрах че на предната среща в центъра са отишли само 3 майки а в Карибуто бяхме към 8-9.Така че решавайте и давайте и вие предложения че има само още 2 седмици. newsm12
А между другото вече можете да видите и моята принцеса на посочената снимка отдолу. newsm03

Ще следя форума какво сте решили.

# 81
Момичета,чакайте всеки момент щъркелите Laughing,днес ги посрещнахме на морето

Малко са размазани снимките,но това е от бг фотото.
Ето и малко снимки от морето ако на някой му е мъчно Wink,по-късно ще сложа още!

# 82
  • Сливен
Ах, морето ..... Cry

# 83
Теди, изпълваш ми душата мила  Hug

# 84
Ето още нещо от днес след дъжда!!!Надявам се са ви харесали снимките!

# 85
Ето още нещо от днес след дъжда!!!Надявам се са ви харесали снимките!

И още как  newsm53

# 86
  • Сливен
Добро утро на всички!
Тази сутрин аз правя кафето:

За нежелаещите да пият кафе, заведението предлага Зелен чай (изключително полезен!!!):

А за любителите на красивите неща чаша и чинийка, в които се влюбих докато търсех снимка на кафе:

Да напомня, ако някой е пропуснал - днес смениха времето. Дали поради тази причина или защото Дени отиде с баща си на село и тази нощ нямаше кой да ме буди, познайте в колко часа станах днес? В 6!!! АМА ПО НОВОТО ВРЕМЕ! Можете ли да си представите - в 5 часа бях будна! Направо ми иде да си изям ушите от яд! Един път ще ми се падне да спя до колкото си искам и аз ще взема да се ококоря по никое време.

Както и да е. Сега да си кажа за срещата. Аз лично предпочитам да е в работен ден. Или дори да е в почивните - да е последната вечер. Обикновено използваме празниците да посетим едните и другите баби, та никога не сме си в Сливен. Което не значи, че трябва да се събразявате с нас, ако на останалите е удобно - направете среща в почивните дни, а ние ще дойдем на някоя от следващите.
Иначе Карибуто много ми харесва, а и ми е много удобно. За там съм с две ръце - ЗА.

# 87
Добро утро, благодаря за кафето,имам нужда защото отивам на изпит Tired

# 88
  • Сливен
Добро утро, благодаря за кафето,имам нужда защото отивам на изпит Tired

Успех! thumbsup fingerscrossed

# 89
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ! newsm51
Днес е Благовещение.Ден на майката.
Бъдете винаги много щастливи и обичани с дечицата си.
Поздрави от мен. newsm53

Щастрива съм че изпитавам най-хубавото нещо на света да си МАЙКА. newsm03

Общи условия

Активация на акаунт