Мъжът Риби-2

• 3 155
  • 97
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Всеки си намира майстора, недосегаеми няма.

# 16
На нас никой не може да  ни отреже квитанциите.. Ножицата е винаги в нас!🙂

Единствено за рибата, от която се оплаквам в темата важи - да, нещо не мога да го отрежа...засега.
Но квитанциите на други риби съм рязала. Привличам мъжете риби по някаква странна причина.

Мъж си, нали?

# 17
  • Тра-ла-ла
Така ви се иска на мъжете Риби 😁 Може би във вашия илюзорен измислен свят ....

# 18

Единствено за рибата, от която се оплаквам в темата важи - да, нещо не мога да го отрежа...засега.
Но квитанциите на други риби съм рязала. Привличам мъжете риби по някаква странна причина.

Мъж си, нали?
Не, жена съм. Достатъчно стара и опитна да ми е през шлифера как ще се отнесе към мен някакъв си... Важно ми е аз да съм добре и в хармония със себе си...
А за мъжете рибчовци, ще ви споделя наблюдение, че те винаги имат няколко варианта: А, В, С...И никога не се оставят да седнат на леда...Една като ги нарита, другата чака зад ъгъла...
То и с жените е така.. Особено ако са на по-млада възраст, хубавички и изобщо имат какво да предложат..А една риба винаги има какво да предложи...Преди всичко себе си и интересно прекарване с вътрешния ѝ шармантен свят.

# 19
  • Бургас
Благодаря за откровеността!

Затова смятам, че ако ти дойде такъв човек в живота е само и единствено, защото имаш карма за изкупуване.
Но ако вътрешният ви свят е толкова хубав и богат , защо на вън към хората излиза това грозно нещо? То може да е замаскирано с красива илюзия, но е точно така, както казвате.

# 20
  • Deutschland
Значи ако дойде Риба в живота ни, имаме тежка карма за изкупуване. При мен дойде под форма на свекърва. Много карма явно съм натрупала.

# 21
  • Бургас
Силно се надявам и вярвам, че има и друг вид  Риби, с по-стабилни характери, с които не се изкупува лоша  карма. Innocent  Жените все пак би трябвало да са по-приятния вариант на знака.

# 22
  • Deutschland
В моя случай изобщо не е приятен вариант. За стабилен характер и дума не може да става. Егоизъм, лицемерие, интриги, детинско държане. Но вярвам, че има и читави хора сред тях!

# 23
Кой казва, че вътрешният свят на риби е "хубав и богат".. По-скоро е "интересен и вълнуващ".. Ние Рибите обичаме да има вълнение, екшън, да се случва нещо. Има хора от другите зодиакални знаци, на които тази нестабилност много им импонира. Без нея животът е скука и еднообразие, тъпота. Затова си вземат партньор Риби...Да ги изкара малко от застоя, тъпотата и скуката.

Защо мислите, че връзката или контактът с Риби е отработване на тежка карма? Не е по-различно от всяко друго партньорството , с всеки друг знак . Всъщност, всяко партньорство е отработване на карма, а кармата не винаги е нещо лошо. Напротив. Има и добра карма, за заслуги от миналото. На санскрит се казва "пурва пуня" и се гледа по пети дом.
Ако имате партньори под знака Риби и ъойтя е благоразположен към вас, гледайте максимално да го оползотворите това време, да си прекарате интересно и вълнуващо, да ви е готино. Ще има после какво да си спомняте и ще сте благодарни. Особено ако вие самите сте родени под някой сухарски , приземен знак. Оставете се да полетите и да поплувате в бурното море с него/нея.
...
Всъщност, ако трябва да съм честна, обобщенията по зодиакални знаци са в някакъв смисъл "ала-бала" защото какъв е един човек зависи от целия му хороскоп, а не само в кой знак е слънцето му. Да оставим, че в сидералната карта и Слънцето не е там, където го мислите..

# 24
  • Бургас
Знаем, но тук  коментираме типажа на този знак и мъжките му представители. Повечето хора нямат представа за доста по-елементарни неща от пурва пуня и  сидерален зодиак, а и в тази тема няма нужда. И двете астрологии дават представа за човек от различен ъгъл и двете са верни.

За мен лично интересен и вълнуващ, не означава да ми е гадно след това. Моят свят е достатъчно интересен, че да ми трябват рибешките измишльотини и лъжи. Никак не е готино да разбереш, че  това  е илюзия и малкото удоволствие ти излиза на двойна, тройна цена. Ако го приема то е защото обичам и уважавам човека, въпреки недостатъците и защото мога да видя по-дълбокия смисъл на това, да е в моя живот-чрез страданието да ми донесе израстване. Smirk Така, че да, зависи от ъгъла, и е създаване на добра карма в по-духовен план, но и е изживяване на лоша в чисто житейски и човешки план.

Факт е, че мненията на различни жени споделени в тази , от различни знаци, имали допирни точки с Риби доста се припокриват.  Тук таме има някоя жена, която да изрази различно мнение и доста често тя също е Риби.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 12:13 от Галчудо

# 25
Знаем, но тук  коментираме типажа на този знак и мъжките му представители. Повечето хора нямат представа за доста по-елементарни неща от пурва пуня и  сидерален зодиак, а и в тази тема няма нужда. И двете астрологии дават представа за човек от различен ъгъл и двете са верни.

За мен лично интересен и вълнуващ, не означава да ми е гадно след това. Моят свят е достатъчно интересен, че да ми трябват рибешките измишльотини и лъжи. Никак не е готино да разбереш, че  това  е илюзия и малкото удоволствие ти излиза на двойна, тройна цена. Ако го приема то е защото обичам и уважавам човека, въпреки недостатъците и защото мога да видя по-дълбокия смисъл на това, да е в моя живот-чрез страданието да ми донесе израстване. Smirk Така, че да, зависи от ъгъла, и е създаване на добра карма в по-духовен план, но и е изживяване на лоша в чисто житейски и човешки план.

Факт е, че мненията на различни жени споделени в тази , от различни знаци, имали допирни точки с Риби доста се припокриват.  Тук таме има някоя жена, която да изрази различно мнение и доста често тя също е Риби.

Ох, като го чуя това клише как "страданието носело израстване".. Никакво израстване не носи страданието. напротив, озлобява, принизява, смила човека енергийно. За да има израстване трябва да бъдем щастливи, затова повечето хора инстинктивно се стремят към щастието, то им е най-важното,  приоритета в живота. Защото само тогава могат да усетят божественото в себе си и наистина да надрастнат земното притегляне.

# 26
  • Тра-ла-ла
Пак опираме до високите и ниските проявления на всяка зодия. Със сигурност има и готини Риби, които са от светлата страна и се развиват положително. Има и такива, които показват и живеят в негативните си зодиакални характеристики.

Но не съм съгласна, че баш с Риби изкупуваме карма. По кармата работим с всеки важен човек, когото срещаме и с когото имаме взаимоотношения.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 12:54 от Джулая

# 27
Не приемам създаването на типажи, особено когато те целят омаскаряването на една или друга група хора, селектирани по някакъв съмнителен  и много общ критерии. Такива постъпки превръщат астрологията в лъже-наука и забавление за лекомислени индивиди... Астрологията е сериозно знание и то не бива да бъде профанизирано и опростачавано, защото "тоя рекъл оня казал а трети нещо забелязъл". Има си правила, има си закономерности, има си професионални астролози. Това, че на някой не са му се сбъднали  очакванията по отношения на мъж със слънцето по случайност оказало се в Риби ( а всъщност е във водолей) не означава, че всички от  зодиакален знак  Риби са гадове и заслужаваме  публична оплювка. Представете си колко милиарда са хората на земята под знака Риби. Една дванайста от човечеството.. Създаването на типаж, това е схематично, черно-бяло мислене, което не е продуктивно и нищо не носи.

# 28
  • Бургас
Неприемането и отхвърляне не е ли схема също? И защо приемате всичко лично, от вас никой не се оплаква.Все едно аз да се разсърдя какво пишат за мъжа Телец Flushed  Тук изобщо не става въпрос за астрология. Иначе съм съгласна за опростачването, но точно тук е много далеч от това, за което говорите.

При положение, че имате познания в тази област е странно твърдението за клише. Човек израства най-много в трудни условия.  Озлобяват само тези, които не искат да се възползват от опита. Има си времена на радост, има си и времена на страдание и това не зависи от нас. Точно във времена на трудности се вижда що за човек си, а Рибите често се провалят-изоставят, предават, но да кажем, че това е част от техния принос към отработването на карма за други хора и от тази гледна точка те изпълняват ролята си. Обаче горчивия вкус за другия човек си остава.

Впрочем и Водолеите са доста оплювани. Даже Рибите са на последни места, далеч по-гадни има от тях според темата.

Джулая, нали все пак сме в темата за Мъже Риби, тях обсъждаме като важен човек в живота ни. Не става въпрос за случайно минала Риба.

Астрологичната наука е едно типизирано и ситематизирано  знание, с правила и закономерности, за да може да се предава, включително и архитипите на знаците. Как хем е така, хем не го одобрявате?  Типично Рибешко това противоречиво изказване.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 13:39 от Галчудо

# 29
Добре че намерих тази тема, прочетох я както и предходната и доста се успокоих. За първи път в живота си имам контакт и може да се каже връзка с мъж риби и са някакво чудо. Винаги досега са ме привличали и съм привличала огнени зодии овни лъвове стрелец, но риби никога. Контактът ни (за връзка не може да се говори) е особен, и двамата имаме семейства. Но този мъж ме върна към живота и сега на 50 изглеждам по-добре отколкото на 35. Не знам дали трябва да му дам такава голяма важност, може би не е толкова заслугата негова, но откакто съм с него желанието ми да се чувствам и изглеждам добре се върна от преди 20 години. Нооо, това което прочетох от вас по темите почти на 100% ми се случи и на мен. Изчезване, появяване и цикличност в отношенията тази негова временна студенина отдавах на особеността на отношенията ни. Но после в моментите които сме били заедно това беше беше пламенен страстен нежен внимателен. И си мислех нима може една такава страст да е само временна и после като с копче да се спира. Имали сме периоди на много дълга раздяла, отхвърляла съм го блокирала съм го отказвала съм му но той е като водата винаги намираше път да стигне до мене и отново да влезе под кожата ми като вирус. После си казах ще се възползвам само от плюсовете които ми дава контакта с него. Но не мога да огранича емоциите си и дори мога да кажа чувства. Имаше моменти в които бях готова да напусна мъжа си за да съм с него и той винаги слагаше спирачка. Оплакваше се много от жена си от липсата на секс, от лошия секс, от лошото отношение. После в социалните мрежи качва снимки с нея прегърнати усмихнати често ги виждам да се разхождат заедно. И въпреки че усещах че е лъжец и манипулатор му се отдавах защото миговете когато сме били заедно ме карал да се чувствам страхотно божествена. Така както моя мъж, въпреки че знам че ме обича много никога не ме е карал да се чувствам. И знаейки, че това е само една измамна илюзия, открадна миг, това ме енергизираше много и за дълго време и въпреки че емоционално страдах успях от лимона който ми поднесе съдбата да се направи лимонада. Страхувам се обаче че губя своята идентичност а това не ми харесва аз съм водолей и обичам свободата.

Общи условия

Активация на акаунт