Мъжът Риби-2

• 3 150
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Така се става зависим.  Acuario, сама го разбираш. Това са нарцистични похвати, на тях им се отдавт.

# 31

Все едно моята история разказваш, само дето не беше обвързан...
Как свърши всичко при нас или по-точно кога - точно когато го почувствах най-близък и интимен!
Пак започна с изчезванията, като този път го отдадох на депресията му покрай това, че остана без работа, но не просто изчезна, а ту изчезваше, ту се появяваше да ме пробва и зарибява и така един месец. През този месец показа една манипулативна страна, която не бях усещала дотогава...Бавно и доста болезнено си дадох сметка, че приключихме, но намерих сили и аз да започна да го работя в отговор на манипулациите му. Той се усети, че не се връзвам на номерата му и лека полека престана да ми пише и така. Знаят кога да се спасят, гадовете...
Беше ми гадно близо месец след това и то не за него, а за мен самата - че допуснах да му отдам енергия и време, но сега вече съм ок - дишам свободен въздух!
Намерете сили да си тръгнете от този човек - започнала сте да затъвате...Трудно е, обаче иначе ще платите цената на забавянето. По-зле ще става...Няма да се обърнат нещата.
Две неща ме потресоха - че чак накрая усетих какъв манипулатор и лъжец е, а не съм смотана в живота и усещам хората и другото - как е възможно така категорично да се дръпнеш от човек, за когото довчера едва ли не си примирал...
И пак само риби ми се лепят - това е някакъв кошмар! Mask

# 32
  • Бургас
Същите ги върши и един млад рибок В Ергенът. Не знае какво иска, няма ясна позиция. Ту изпитва нещо, ту слага граници. Все нещо му пречи. Пасивен, неориентиран, само приказва. Две телкини са момичетата, които го изтърпяха и то и те на косъм.

# 33
Феномен са това мъжете риби. Аз мисля, че не изпитва нищо към мен, за това му е лесно да не ме търси. Той казва, че така е по-добре, че иначе отива на влюбване. Колко пъти съм се откъсвала от него, последния път не се бяхме срещали повече от година. Бях почнала да работя върху връзката си. Но явно имам емоционална липса в нея, която мъжът ми не може да разбере и запълни. В пременопауза съм и противно на нормалните проявления, имам страшно либидо. А след срещите си с него съм като болна месец след това. Отключва в мен отдавна забравена страст. Той открито казва, че между нас е само секс. Но последния път като наля вино в чашите каза:"За деня, в който ще сме заедно някой ден!" Не можах и глътка да отпия. Дали наистина го мисли или е част от една голяма игра. Не съм чак толкова без опит с мъжете познавам ги и знам кога е изкуствено ласкателство и кога идва отвътре. Но при него като че ли сърцето ми се бори с разума, спорят непрекъснато. Повтарям си че съм използвана, но това не може да ме отблъсне явно от него завинаги. Казвам му ти ме използваш само за секс, а той отговаря, както и ти. Толкова ли е добър в игричките или просто това е характер който носи. Познавам жена му тя е телец търпелива и добродушна...., докато не ѝ пораснат рогите. Държи го много изкъсо, но явно не достатъчно. Веднъж ми беше казала че цял живот с него е сама. Явно наистина е характер от негова страна. Просто искам да знам дали поне мъничко не изпитва това което изпитвам към него.

# 34
Acuario, второто ти изречение съм го казвала дословно...
По отношение на хубавите думи, които казват и дали наистина ги мислят или е игра, не знам...Моята бивша риба започна с номерата непосредствено след като едва не ми се обясни в любов и го затвърди с много нежност, отдаване и интимност...
Малко след това започна с манипулациите, а бях готова да се закълна, че не е манипулатор...Явно са много изкусни.
А това, което е казала жена му, че цял живот с него е сама - през цялото време с него се чувствах по същия начин - сама.
Затова и сега не мога да се нарадвам на свободата на сърцето си. Мога отново да се зарадвам на живота, да го усетя изобщо...

# 35
Като ви чета откровенията, та се сещам и за едно откровение на баба Ванга, Бог да я прости. В един от документалните филми за нея, още от 70-те години на миналия век си спомням една реплика:..."Мъжете са свестни. Но жените, жените... Всяка втора уруспуя!"
Та, така.

# 36
Gauru, и аз понякога съм си го мислила, че ми е хак, това, което ми се случва, че съм си го заслужила.

# 37
  • Тра-ла-ла
Тези "всяка втора уруспия" не го ли правят със т.нар. "свестни мъже"?! Така, де.  За изневяра трябват 2ма човека.

Мани ги тия пишман разбирания, че все жените са виновни. Направо са изнасилили клетите невинни мъже с пистолет в слепоочието 😂

# 38
  • Бургас
Това са видели, това правят-да не присъстваш, все да те тегли другаде, да си измисляш, да приемаш, че нещо ако ти се иска да е вярно е вярно. Те самите са лъгани, предавани, разигравани, заблуждавани и затова така общуват. От истината изпитват ужас, от това да принадлежат някъде, да трябва да са постоянни, искрени.
Най рано след 30г, най-късно след 60г.ще станат прогресивен Телец. Може би от там идва разликата и все пак съществуват по-стабилни Риби.

# 39
  • Тра-ла-ла
Не е задължително човек да е бил подлаган нан някакви модели на поведение, за да ги притежава.

Рибите лъжат, защото им е трудно да поемат отговоност и да застанат мъжката зад думите си.
Рибите лъжат, защото им липсва увереност.
Рибите лъжат, за да бъдат по-интересни.
Рибите понякога дори не осъзнават, че лъжат....все пак живеят в два свята и си имат някаква тяхна си истина и виждане за нещата, която не винаги кореспондира с реалността.

# 40
  • Бургас
Общо взето живите същества се учат чрез подражание на по-възрастните. В среда, където всичко е ясно, изказва се, държи се на думата, няма проблем с изразяването на емоциите, няма тайни и заблуди, по-трудно ще излезе фантазьор и лъжец. Все отнякъде са го видели.

# 41
  • Тра-ла-ла
А нещо като натюрел,? Да ти е дадено по рождение? По натална карта?! По карма?!

# 42
Е, всички ли риби есе в такива среди са живели?! Това с изопачаване на истината е малко мъжко, не толкова рибешко.
Шефът ми също е риба, една ясна и конкретна заповед не може да даде. Накрая остава да постъпиш по своя преценка. Ако сработи - добре. Ако не се получи - ти си виновен. Иначе е шармантен, с усет за хубавото и детайла, ценител на женската красота и хубавото вино. Жена му го остави преди 3 г след някакво разкритие след гинекологичен преглед и беше като бездомно куче. Търси жени с изявен социален статус и пари.

# 43
  • Бургас
Наталните карти също носят родов отпечатък, много често има повторения на теми ако не с родители, то с баби и дядовци. Ти се раждаш на определено място за определена опитност. Самия факт, че си мъж и се раждаш в женски знак е признак за трудна карма в някаква степен по себеутвърждаването като мъж, както и с фигурата на бащата. А и този натюрел нали го наследяваш от някой?

Не знам дали всички Риби са живели така, но болшинството може би. Не е задължително родителите да са лоши, понякога хората вредят от криворазбрана обич. Например моята свекърва пробутваше на внуците боклуци за ядене. Като дава  мисли, че прави услуга на детето.Детето дори да не иска тя му го бута в ръцете. Не е лош човек по принцип, но де факто вреди мислейки си, че прави добро - първо на здравето, после подкопава родителите. Такъв човек как ще възпита някой на уважение на чуждите граници.  Аз не познавам мъже Риби, които да са с категорично мъжкарски характер, винаги присъства този изменчив елемент къде повече, къде по-малко. Външно  може да изглеждат мъжествени, дори и постъпват така понякога, но характерът им хлъзгав и никога не може да си сигурен. Но пък съм видяла и много добрини от Риби затова ги харесвам като цяло и се опитвам да ги разбера.

# 44
  • Тра-ла-ла
Натюрелът е същността, характера, темперамента, с които се ражда човек.

Аз също имам наблюдения над добри Риби...,което хем може да е плюс за тях и другите, хем може да е минус. Ако добрината  не стига до баламурщина и не е за сметка на близките - всичко е ОК. Попадала съм в ситуации, когато мъж Риби е трябвало да бъде по-твърд, да отстои нещо, да се застъпи, да защити или просто да каже, ако нещо не му харесва...и като дойде моментът и хън-мън, хлъз-хлъз. Та така - Рибокът все да отстъпи, да не се разправя, сакън да не излезе черен от някаква ситуация, да не стане нехаресван.

Но наистина са готови да помогнат без задни мисли.

Общи условия

Активация на акаунт