държа си ги на къса каишка до мен,
обичаме с рибите с всичките им хлъзгави недостатъци,
много са меркантилни, ние телетата пасти да ядем
/,че точно това е причината да имат такова влияние и човек да е в недоумение как е попаднал в мрежата им- някаква част от тях го прави несъзнателно, напълно естествено им идва от вътре, за тях това е нормално да е така, за това другия човек не се усеща, защото инстинктивно го приема като част от човека . Прословутата нептунова мъгла.
, неумение да губиш и пак стигаме до пречупеното им достойнство. На кой себеуважаващ се мъж ще му хрумне да прави такива номерца и ще се злепоставя така? 
За първи път съм с мъж Риба и ми е супер странен. Аз съм Везни...От 6 месеца само сме заедно, но той започна от началото още с това как едва ли не ще сме си цял живот заедно, но и още в началото усетих тия моменти на отдръпване, все едно става друг човек. И просто не мога да го разбера, казвала съм му го, той казва че си е така, на настроения, не било нещо лично спрямо мен. Но все пак не се чувствам сигурна в такива моменти и не знам какво да очаквам всеки ден. Другото което ме дразни е, че все ме прекъсва - тръгна да споделям нещо и той подхваща и започва да разказва някаква негова история по темата. Много е приказлив, постоянно ми обяснява някакви неща, разсъждава и аз само седя и слушам. По принцип съм си тактична и изслушвам хората, но искам и мен да ме слушат като говоря. И това му го казах...не виждам голям ефект засега. Та вече се чудя какво да правя, не съм сигурна дали ще мога да свикна с всичко това. Не сме си казали още, че се обичаме, те рибите казват ли го въобще?!? 🙂