Мъжът Риби-2

• 3 196
  • 97
  •   1
Отговори
# 60
Не знаех, че имало и приказливи риби.
Баща ми е риби, обикновенно с него е дълъг монолог от моя стана.
Скоро започнах отношения с мъж риби, на моменти дори ми е ставало неловко - пълно мълчание, трудно се разприказва. Обикновенно в предишни мой отношения с други мъже времето ни е минавало неусетно в приказки. Доста са ми странни.

# 61
  • Бургас
Не обича да говори, харесва тишината и усамотението, периодично се отдръпва, а с възрастта още повече. Всичко е цикли. Понякога се интересува, понякога не. Може много неща да направи за теб, в друг момент да не можеш да разчиташ. Това са хора, които не са устроени да взаимодействат и да работят в екип.

# 62
  • Тра-ла-ла
Има перманентно дуднещи Рибоци. Има и такива, които са мълчаливи и не са много тук и сега. Честно казано Рибок и Близнаци ми докарват най-голяма какафония в главата.

Имам един фен Рибок от групов курс, който караме.  На живо е stone face., вечно вгледан в мен. Ако го питам нещо или се опитвам да разговарям - отговаря странно и неадекватно...ако отговори. И като се върне у тях си и изведнъж става много активен и разговорлив в Месинджъра.  Интелигентен е, чете доста. Но в същото време е голям  инфантил. А е 40-така. Определено си личи, че ту е в час, ту е в междучасие.

# 63
И аз от скоро съм в отношения с един рибок, имаме връзка от около месец. Случват му се някои кофти неща и на моменти е супер приветлив с топло отношение и се чувствам чудесно с него, в други моменти е много дръпнат и дистанциран. Той ме предупреди, че е на настроения и да не си слагам вина и отговорност за тях, но аз съм доста сензитивна и се чувствам ужасно като стане такъв. Няма оправия, така ли? Не могат ли да си регулират емоциите тези рибоци? Иначе доста си пасваме, аз съм раче. Голяма химия имаме и аз поне съм доста влюбена.

# 64
  • Deutschland
Рак и Риба си пасват перфектно. Смело!

# 65
  • Тра-ла-ла
Всички водни сме в плен на настроенията си и всичко случващо се около и с нас.. При някои е много шизофренно, при други няма чак такива големи крайности и чести смени на емоциите.

Уейв,  ти като Раче трябва да спреш да търсиш вина в себе си за всяко чуждо киселеене, драма и т.н. Нито трябва да търчиш да спасяваш всеки в дупка.

# 66
Здравейте:)
Може ли да ми разнищите зодията
СЛЪНЦЕ В РИБИ
ЛУНА В ОВЕН
МЕРКУРИЙ В РИБИ
ВЕНЕРА ВЪВ ВОДОЛЕЙ
МАРС В ТЕЛЕЦ
ЮПИТЕР В ОВЕН
САТУРН В СТРЕЛЕЦ
УРАН В СТРЕЛЕЦ
НЕПТУН В КОЗИРОГ
ПЛУТОН В СКОРПИОН
асцендент дева
мъж роден първата седмица на март
И дали съм типичен представител на зодията си

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 07:42 от Riboche

# 67
  • Deutschland
Ти кажи. Сърдиш ли се за всяко нещо? Лъжеш ли, лицемер ли си?
Малката вкъщи е Овен, но в първата декада, която уж е взела част от характера на Риби. Едвам се търпим понякога 🤣.

# 68
Сърдя се  на хора които са прекалили много  пъти с мен направо ги отрязвам в отношенията но рядко
Иначе за дребни неща не се сърдя дори ме дразнят хора които постоянно хленчат за нещо
обичам конкретно да ми се казват нещата без недомлъвки ,увъртания и излишни драми
Лицемер по скоро избягвам контакта с негативни хора които ме обиждат за да могат да изпъкнат пред останалите
ако се наложи да контактувам с такива хора гледам да е бързо, кратко с абсолютния минимум в отношенията
Доста съм злопаметен  като видя някои противен за мен човек първото което ми изниква в съзнанието е негативното  което ми е направил
Кротък съм избягвам конфликти понякога страхлив не мога да изпускам парата явно се натрупва в мен
Лъжа рядко когато от казването на истината ще последва конфликт  които няма да доведе до нищо освен изгубено време.Много обичам да се драча в добрия смисъл примерно ми забраняват да ям сладкиша аз си сипвам и казвам трепала се е да готви да не я обидя като не ям от сладкиша

# 69
Ох, много се филмирах с тия риби. Тези дни си излях открито чувствата към моя (писмено), дето сме заедно от 6 месеца, казах му как се чувствам един вид - зле Simple Smile Е, направих го уж емпатично, без да го обиждам, а фокусирано върху това при мен как са нещата и че ми липсва сигурност най-вече. Та очаквах да се активизира и да ми покаже и каже колко държи на мен, но нищо такова не се случи! Каза, че е много хубаво, че споделям тези неща, щял да опита да промени някои, а на въпроса ми дали той има някакви нужди, които аз пренебрегвам, отговорът беше: "Не, аз съм много доволен от теб!" 🤦Все едно аз съм му някаква служителка и видиш ли шефа е много доволен, да продължавам така. Сега се чувствам още по-несигурна и разочарована. Не знам дали въобще трябваше да повдигам темата, сигурно си има други похвати как да накараш мъжа да изрази някакви чувства, ама аз не ги владея Sad Успокоявам се само, че при рибите никакви похвати не минават. Надявам се да се сети тези дни да направи някакъв специален жест към мен, че иначе явно няма да ни бъде.

# 70
Аз не знам кой така е излъгал, че били чувствителни и емпатични… Аз по-бездушно същество не познавам 😆

# 71
  • Deutschland
Съгласна съм. Ще те гледа как умираш и око няма да трепне, в същото време от устата излиза " Аз съм много добър човек, аз помагам, аз така, аз иначе". Това го владеят до съвършенство. С очи на змия те гледа, а от устата мед се лее.

# 72
Ох, много се филмирах с тия риби. Тези дни си излях открито чувствата към моя (писмено), дето сме заедно от 6 месеца, казах му как се чувствам един вид - зле Simple Smile Е, направих го уж емпатично, без да го обиждам, а фокусирано върху това при мен как са нещата и че ми липсва сигурност най-вече. Та очаквах да се активизира и да ми покаже и каже колко държи на мен, но нищо такова не се случи! Каза, че е много хубаво, че споделям тези неща, щял да опита да промени някои, а на въпроса ми дали той има някакви нужди, които аз пренебрегвам, отговорът беше: "Не, аз съм много доволен от теб!" 🤦Все едно аз съм му някаква служителка и видиш ли шефа е много доволен, да продължавам така. Сега се чувствам още по-несигурна и разочарована. Не знам дали въобще трябваше да повдигам темата, сигурно си има други похвати как да накараш мъжа да изрази някакви чувства, ама аз не ги владея Sad Успокоявам се само, че при рибите никакви похвати не минават. Надявам се да се сети тези дни да направи някакъв специален жест към мен, че иначе явно няма да ни бъде.
Проведохме подобен разговор и нещата ескалираха дотам да се разделим. Страшен пън. Било му много хубаво с мен, но не искал да се водят такъв тип разговори и разправии. Все едно не съм човек с нужди и желания. Много студено ме гледаше през цялото време и ми е много обидно. Естествено, се чувствам ужасно, предвид че бях много влюбена в него.

# 73
Проведохме подобен разговор и нещата ескалираха дотам да се разделим. Страшен пън. Било му много хубаво с мен, но не искал да се водят такъв тип разговори и разправии. Все едно не съм човек с нужди и желания. Много студено ме гледаше през цялото време и ми е много обидно. Естествено, се чувствам ужасно, предвид че бях много влюбена в него.
С този рибок, който ми е в живота даже и разговор не искам да провеждам. Игра на топло и студено, било му хубаво с мен, а действия никакви. Видим се, всичко перфектно и после месец игра на котка и мишка.

# 74
Много ми е трудно да го разбера.
Прекарвахме заедно всеки уикенд почти, цяли дни неразделни, нощите спяхме заедно прегърнати през цялото време. Говорихме си супер много, разказахме си за детството, за всичко. Мислих че изграждаме някаква близост. Все казваше че му е много хубаво, че аз съм първата жена, която е спала у тях откакто се е разделил с бившата си преди 3г. Запозна ме с родителите му, беше казал на приятелите си за мен. Мислих, че нещата вървят.
После каза, че бил по-назад в чувствата си от мен, че не искал да се натоварва с такъв тип разговори, приписа ми някакви сценарии какво щяло да стане (щом сега водим такива разговори по-натам щяло да бъде по-зле). Иска едва ли не само тая част в която прекарваме време заедно, почиваме си, но моите чувства и нужди нямат значение явно. Не ме накара да се чувствам сигурна и спокойна. Каза че не приоритизирал отношенията ни, което го приемал като критика. И сега не му се занимава с връзка и не му било приоритет. И всичко, което беше все едно няма никакво значение… ако му е било само за секса защо не ми каза просто. Щеше да има някаква граница в отношенията ни и изобщо нямаше да си представям светло бъдеще и да имам очаквания. Много е болезнено и гадно. От три дни не съм спряла да плача.

Общи условия

Активация на акаунт