Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 18 701
  • 688
  •   1
Отговори
# 210
Имам смесена кожа, разширени пори в Т-зоната и напредващи брьчици, заради годините. Гельт звучи като обещаващо решение.

# 211
  • Пловдив
Кожата ми е суха,имам нормални за възрастта бръчки около очи,устни.Проблем ми са петна от слънцето,които третирам с подходящи серуми .Предпазвам кожата от повторна поява с крем
 anthelios age correct на La Roche-posay

# 212
За мое щастие имам доста чисто лице,нямам акне,но се боря със стареенето на кожата

# 213
Боря се със суха кожа, липса на плътност, леко отпускане по контура и финни линии. Смятам, че този хидратиращ и изглаждащ продукт е особено подходящ за мен.

# 214
Нямам сериозни кожни проблеми. Синът ми има понякога възпалени пъпки от акне по лицето. Бих искала той да тества крема.

# 215
Боря се с пигментация по лицето и с финни бръчици.

# 216
Имам изключително суха кожа.

# 217
Кожата ми е смесена и склонна към акне, така че с удоволствие бих пробвала крема 😍

# 218
  • София
След бременността ми по слепоочията ми се появиха тъмни петънца, които третирам, но не успявам да залича, кожата ме стана по- суха, но се омазнява в Т-зоната. Също така се боря и с бръчки и фини линии около очите.
#BGMлоялнапрограма Blue HeartHeart ExlHeartbeat

# 219
С възрастта кожата ми се промени от суха премина към смесен тип. Също се боря с признаците на стареене.

# 220
Кожата ми е смесен тип, боря се с разширени пори, пъпки, и бръчки около очите.

# 221
Имам специфични кожни проблеми, с които се боря, и това са най-вече пигментация, хормонално акне и сухота на кожата.

# 222
  • Пловдив
След бременността ми по слепоочията ми се появиха тъмни петънца, които третирам, но не успявам да залича, кожата ме стана по- суха, но се омазнява в Т-зоната. Също така се боря и с бръчки и фини линии около очите.
#BGMлоялнапрограма Blue HeartHeart ExlHeartbeat
Какво общо има постът Ви с лоялната програма?!?
Четете бе хора, четете! Rolling Eyes

# 223
Имам първи фини бръчки, както и пигментни петна, с които все още не съм започнала да се боря. Кожата ми е смесена - омазнява се бързо и се бели на люспички в следствие на себореен дерматит. За последния проблем съм използвала всичко, което се предлага на пазара, за жалост с краткотраен ефект.

# 224
Кожата ми е смесена и първите признаци на стареене са налице. Забелязвам отпускане на контурите на лицето, мимически бръчици и една гневна между веждите. С удоволствие бих използвала този интересен продукт!

Общи условия

Активация на акаунт