Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 15 265
  • 687
  •   1
Отговори
La Roche-Posay представя нов гел крем за кожа, склонна към акне

La Roche-Posay представя най-новото попълнение в своята дерматологична грижа – ежедневен лек хидратант, специално разработен за кожа, склонна към акне. Този иновативен гел крем комбинира мощен три-киселинен комплекс от 10% азелаинова киселина, салицилова киселина и хиалуронова киселина, за да осигури двойна ефикасност срещу несъвършенствата и признаците на стареене.

Благодарение на своята бързо абсорбираща се формула, продуктът незабавно хидратира и нежно ексфолира кожата, като намалява появата на петна и следи от акне, докато същевременно се справя с фините линии. Клинично доказаната му ефективност гарантира видимо по-чиста и сияйна кожа само след 7 дни.*

Ключови активни съставки и ползи:

🔹 Азелаинова киселина (10%) – популярна в дерматологията със своите противовъзпалителни, антибактериални и депигментиращи свойства. Нежно ексфолира кожата и подпомага обновяването на клетките, което води до изсветляване на петната и подобряване на текстурата.
🔹 Салицилова киселина – мощен ексфолиращ агент, който отпушва порите, стимулира клетъчната обмяна и предотвратява появата на нови несъвършенства.
🔹 Хиалуронова киселина – осигурява интензивна хидратация, подобрява еластичността на кожата и намалява фините линии и бръчки. Благодарение на способността си да задържа до 1000 пъти теглото си във вода, тя прави кожата по-мека, гладка и сияйна.

С всеки изминал ден кожата става по-равномерна и озарена, а несъвършенствата избледняват. Подходящ за ежедневна употреба, новият хидратант на La Roche-Posay е идеалното решение за всички, които търсят ефективна грижа за чиста, здрава и хидратирана кожа.

Спечелете и тествайте новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay!

Условие за участие в играта:

✍🏻 Споделете в темата дали имате специфични кожни проблеми, с които се борите.

На томболен принцип ще бъдат изтеглени 100 участници, които ще получат новия Effaclar A.Z.
✍🏻 В замяна се ангажирате да тествате продукта ежедневно в продължение на 14 дни и да споделите впечатленията си в специално изготвена за кампанията анкета.

Победителите ще обявим на 4 април 2025 г.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 14:00 от Жaклин

# 1
  • При децата ми
Здравейте,
Боря се със суха кожа и с признаците на стареене на кожата, характерни за възрастта ми. Simple Smile

# 2
Приеближавам 60-те и кожата ми вече не така свежа както преди.
Липсва и блясък.

# 3
Нямам специфичен кожен проблем, но кожата ми е твърде суха.

# 4
✍🏻 Споделете в темата дали имате специфични кожни проблеми, с които се борите.
За щастие нямам кожни проблеми,кожата ми е смесен тип,с редовна грижа и подръжка за момента всичко е наред в рамките на нормалното остаряване.

# 5
Да, по принцип кожата ми е доста чувствителна и предразположена към пъпки, черни точки и широки пори. Понякога прави алергии към слънце, студ или неподходящ козметичен продукт. Вече има и първи бръчки, загуба на еластичност и неравномерен тен. Като цяло напоследък не се чувствам добре в собствената си кожа и се надявам да е само сезонно неразположение и като се затопли времето да бъда и да изглеждам по-добре.

# 6
След бременността кожата ме стана много суха и се лющи. В същото време имам поява на акне в определени зони около брадичката. Също така се боря и с появяващите се бръчки около устата и очите.

# 7
Моята кожа е смесен тип с мазна Т зона. Боря се също така с появата на пъпки от време на време. Бих искала да тествам крема.

# 8
Специфичен кожен проблем при мен е сухата кожа, която все повече започва да личи и видимо, не само като мои усещания.

# 9
Кожата ми вече показва наченки на стареене с фини и не чак толкова линии, торбички под очите, мимически бръчици, които сигурно са нормални за възрастта, но все пак не ги харесвам и се боря с тях.

# 10
Имам бръчки по челото и тъмни петна по кожата, точно такъв крем ми трябва.

# 11
  • Велико Търново
О, би било чудесно да тествам нов продукт, направо засиявам от сега Simple Smile Боря се с всичко - кожата ми вече има признаци на стареене, боря се с кофти УВ лъчите, боря се с пъпки в определени дни от месеца, с недостатъчна свежест, изобщо една постоянна борба Simple Smile

# 12
  • София
Аз се боря с възрастовите изменения, но дъщеря ми се бори със склонна към акне кожа, та за нея този продукт би бил много подходящ.

# 13
Кожата ми е от смесен тип, според сезоните е ту мазна, ту суха. Проблеми имам с акнето всеки месец в периода от 1 седмица. Боря се като използвам уж кремове за моята тип кожа.

# 14
Кожата ми е смесена, с признаци на стареене и несъвършенства. Този крем звучи чудесно, със сигурност ще го пробвам, когато го видя в аптеката.

Общи условия

Активация на акаунт