Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 962
  • 688
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Споделете в темата дали имате специфични кожни проблеми, с които се борите.

Да, имам мазна кожа, склонна към акне. Съответно имам и постакне. Обожавам крем от серията Effaclar на La Roche-Posay, спасява ме в моменти, когато имам пъпки. Пък когато прекалявам с този крем и вече имам сухост, използвам серия Lipikar или Cicaplast.

# 16
Нямам специфичен кожен пробле, боря се с първи признаци на стареене. Simple Smile

# 17
  • Пловдив
Имам смесена кожа, боря се с разширени пори и първи признаци на стареене. След лятото ми се появяват пигментни петна.

# 18
На 40 съм и с тази възраст се появиха няколко проблема по кожата ми на лицето, които досега съм нямала. Първото естествено са леки бръчки, второто са черни точки и последното са разширени пори.

# 19
  • София
Розацеята е моят кожен проблем.

# 20
Кожата ми още от пубертета насам стана мазна и така си и остана. Към момента е между смесена и мазна, в зависимост от сезона.
Това, разбира се, е предпоставка за лесно запушване на порите, те самите пък изглеждат по-големи и видими, по-лесно се появява и по някоя пъпка, тенът не винаги изглежда бистър. Единственото положително е че нямам съществени бръчки, така че използвам продукти основно за хидратация и от време на време с леки киселини.
Описанието на крема звучи подходящо за моята кожа, бих го пробвала ако имам възможност. Досега не съм използвала ежедневен продукт в който има такива киселини, а само продукти които се прилагат от време на време.

# 21
Моята кожа е смесен тип с мазна Т зона. Бих искала да тествам крема.

# 22
  • София
Кожата ми е много чувствителна и се омазнява в Т зоната. Имам леки бръчки и няма блясък.

# 23
Имам първите признаци на стареенето вече, а и напоследък ми се появиха зачервявания, като спукани капилярчета.

# 24
На 40 г. съм и основните кожни проблеми, с които се боря, са фини линии, загуба на еластичност и понякога хиперпигментация.
Също така забелязвам, че кожата ми е по-суха в някои зони, особено през студените месеци. Опитвам се да се грижа за нея с хидратация и подходящи продукти, но винаги съм отворена за съвети и препоръки за изпробване на нови продукти.

# 25
Следродилни петна, черни точки и широки пори.

# 26
  • София
Нямам някакви особени кожни проблеми, но синът ми продължава да се бори с акне, въпреки редовното почистване на кожата с подходящи продукти.

# 27
В такива игри участвам с най-голямо продоволствие. Грижата за кожата и козметиката за нея са ми слабост. Кожата ми не е много проблемна, но си имам несъвършенствата и признаците на стареене.

# 28
Комбинирана, чувствителна и склонна към омазняване Т-зона, трудно ми е да поддържам кожата си в отлично състояние 🤷

# 29
Нямам особени кожни проблеми. Кожата ми е смесена към мазна. Грижа се за нея с подходящи продукти и хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт