Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 962
  • 688
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Кожата ми е един от многото проблеми,свързани с алергиите ми. Използвам само най-необходимата козметика именно, защото са много малко нещата, които ѝ понасят.
Обикновено взимам само доказали се продукти и ползвам единствено и само тях, докато не се случи внезапното им спиране от производство (което все още не мога да си обясня!?! При положение, че един продукт се купува и хората са доволни от него, защо по д@волите решаваш, да го "подобряваш"/спираш) Rolling Eyes
Е, в момента точно си търся крем, за ежедневна грижа, който да ми понесе, защото ползвам един хидратиращ, понеже основния, който ползвах не може вече да се намери Sad

# 46
Не бих го определила като проблем , но имам няколко петна по лицето.

# 47
  • Пловдив
Всекидневно се боря с пигменти петна и несъвършености.

# 48
  • Там...
Розацея...

# 49
Боря пигментни петна и следи от пъпки. С удоволствие бих пробвала продукта.

# 50
Суха кожа и характерните за възрастта ми изменния.

# 51
Боря се с пигменти петна и несъвършеностти.

# 52
Най-големият проблем на кожата ми е сухотата през зимата и фините бръчици около очите.

# 53
Напоследък кожата ми е леко помръкнала - липсва усещане за добре хидратирана и сияйна кожа. Някак й липсва цвят. Виждам някои пигментни петънца и няколко останали следи от пъпки. Иска ми се да намеря магичния продукт, който ще върне свежестта и цвета на кожата ми и се надявам да го открия в лицето на новия гел Effaclar A.Z. на La Roche-Posey. Бих се радвала да го изпробвам и да дам своя отзив. Blush

# 54
Аз се боря с чувствителна, суха кожа.

# 55
Боря се със суха кожа, особено в Т-зоната. През зимата още повече и ми е изключително трудно да ползвам един фон дьо тен и основа на цялото си лице.

# 56
Моята кожа е много чувствителна и склонна към акне.

# 57
Боря се със себореен дерматит и борбата е жестока.

# 58
Боря се със суха кожа и с признаците на стареене. Нямам други кожни проблеми.

# 59
  • Бургас
Най-голям проблем са ми пигментните петна, следвани от бръчките и отпусната кожа.

Общи условия

Активация на акаунт