Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 962
  • 688
  •   1
Отговори
# 675
Аз съм с комбинирана кожа, която е склонна към несъвършенства, поява на петна и неравномерен тен. Постоянно търся с какво да премахна несъвършенства и все по осезаемите бръчки, особено около очите.

# 676
Имам много суха и склонна към лющене кожа, която не се повлиява от никакви продукти.

# 677
Опитвам се да се справя със следите на времето - фини линии, сухота, потъмнявания на кожата.

# 678
Опитвам се да поддържам кожата си свежа и да я запазя такава във времето.

# 679
  • София
Кожата на лицето ми след 40 стана с леки пигментации...затова използвам хидратиращ крем и лосион с фактор 30+ когато излизам на слънце...

# 680
Имам много суха и склонна към лющене кожа.

# 681
Моята кожа е комбинирана имам вече бръчки и петна,излизат ми пъпки,като в пубертета и рядко намирам продукт за бръчки,петна и акне за 40+

# 682
С течение на времето кожата ми става все по-суха, като в същото време имам бая черни точки и леко акне. Търся крем, който да я хидратира хубаво, но и да не я омазнява излишно. Кожата ми е и доста чувствителна. С удоволствие ще дам шанс на новия гел крем на La Roche-Posay. Blush

# 683
Кожата ми е смесена и с ужасно акне на 41 г. Дори в пубертета не съм имала такова!

# 684
Кожата ми е с лека пигментация. Нормална.

# 685
Много суха кожа,бръчки,възрастна и няма блясък.С удоволствие ще тествам новия гел крем Effaclar A.Z.

# 686
  • гр.Раковски
Боря се с лъщяща Т-зона, пигментни петна, разширени пори и от време на време по някоя пъпка за разкош. Бих пробвала новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay с удоволствие.

# 687

Изтеглени са късметлиите, които печелят Effaclar A.Z. от La Roche-Posay, като част от 14-дневно ежедневно тестване с ангажимент за споделяне на впечатления и резултати чрез анкета. Честито на:

_di_di_
#Arlina#
Angelche8911
axia
Black Scorpio
boonboon
Borislava i Veselina
Bubeto
Candyasses
Dancer
Doro
elsiii
emiliana123
Evcheto1
FatalSnare
Fever Ray
fify_100
Forest Flower
FortyTwo
ganchevaaa
ghost_lights
hali4ka85
hintt
Iliana Racheva
jenda76
JenniferLopez
JustMila
Koledna elha
Lari lari
lililalova
lille
Linofrina
Lubotran
maia_at
mama66
maria1986
marinadp
MariqR
May-sy
mimetooo
mistbo
moni-m
mpeteva
muleto
nad_tab
NadiaNGX
natka
NevenaV
Nikta
pafza
petia_vj
Petya Jordanova
Princeskata21
Questar
rainy...
Rally16
Ramona
rave
Rumbaci
rumi_m2001
Rusalka:)
Samodivata_f
shushumiga87
sin_zaek
SitaraB
Someone*
stasla
Stefek78
stellad
Stitch.
Sun_in_your_eyes
Šunšhine
TaniaTanq
Tony6789
Tropic
Valerie21
vasi-lena
veni.b
vesela_veli
Vesi2015
vezni_
vils88
vita
Yellow Rose
zazu1
zwetanelia
Антония Г.
Белл
вили55
Елена 6
Захарчето
КалиКали
Киф
Клото
Кристал
кукумицинка
Принчипеска
Пухелина
Соренда
Шишарко

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: games@neg.bg до 13.04.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на La Roche-Posay. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  офис на СПИДИ
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите комплекта. Наградите ще бъдат разпращани поетапно след 08.04.2025 г. от екипа на BG-Mamma. 

# 688

През месец април La Roche-Posay предостави на потребителите на BG-Mamma възможността да бъдат сред първите, които ще изпробват най-новото попълнение в гамата Effaclar – Effaclar A.Z. гел крем. В рамките на специална кампания, участниците тестваха продукта и споделиха своите впечатления чрез анкета, създадена специално за целта.

Резултатите от проучването показват преобладаващо положителна оценка и висока удовлетвореност от продукта. Най-често срещаните коментари подчертават леката текстура, бързото попиване и липсата на омазняване или дискомфорт – качества, които го правят отлична основа за грим и подходящ дори за чувствителна кожа. Споделените впечатления сочат видими подобрения – по-равномерен тен, по-малко несъвършенства и по-хидратирана, озарена кожа. Участниците оценяват и удобната, хигиенична опаковка.

Effaclar A.Z. е иновативна формула, създадена с грижа за нуждите на комбинирана, проблемна и чувствителна кожа – и според отзивите на потребителите напълно отговаря на високите очаквания.

В следващите редове ще ви запознаем по-подробно с резултатите от анкетата и реалните впечатления на участниците.

Как бихте описали Вашия тип кожа?

Какъв тип проблеми с кожата имате?

Харесва ли Ви текстурата на Effaclar A.Z.?

На въпроса Усещате ли кожата си по-равномерна и озарена? 73,7% oт анкетираните са посочили "Да" за свой отговор.

Какво е общото Ви удовлетворение от продукта?
1 - Не съм доволен изобщо
5 - Много съм доволен

Ето част от впечатленията на тестерите:

Страхотно е действието на крема. Имах 1-2 пъпки, които след две нанасяния на крема изблядняха напълно. Не е мазен, попива бързо и кожата се усеща по-чиста и матирана.

Приятен на допир крем, не прави кир ефект и освежава лицето. Надявам се след по-дълга употреба да видя още по-добър резултат.

Харесва ми като текстура и усещане след нанасяне, хидратира добре но е много лек върху кожата и се абсорбира бързо. Ароматът е приятен, но не е натрапчив, съставките също изглеждат добре подбрани доколкото мога да съдя за седмици употреба, спрямо досегашното впечатление смятам че мога да очаквам и още малко избистряне и освежаване след още някоя седмица. За моята кожа изглежда много подходящ - смесена, с широки пори в средата на лицето, от време на време по някоя пъпка. Нямам някакви драстични недостатъци които да боря, но имах нужда от освежаване и смятам че този крем беше добър избор.

Лек и ненатрапчив аромат, попива бързо и не оставя мазни следи.

Текстурата е много приятна и веднага попива. Още след броени дни виждам действието на крема, защото несъвършенствата започват да завяхват и изчезват. И преди съм ползвала продуктите на Effaclar и съм оставала доволна, така е и с новия крем A.Z.

Попива буквално за секунди. Има видимо изглаждане на кожата и порите. Пъпки не са се появявали, докато го ползвам. Нямам раздразнителност. Кожата ми го понася много добре и се чувства освежена.

На първо място текстурата му-изключително приятна за мен. Следва усещането - не ме дразни, не ми тежи на лицето, нямам негативни проявления, което за мен е учудващо! Сякаш свива порите, и лицето ми има доста по-здрав вид. Лъщенето в Т зоната е минимализирано, което много ме радва. Имам все още от него и просто не мога да си представя, че ще свърши!!! Ако съм сериозна и настоятелна, варвам, че Effaclar A.Z. ще промени лицето ми! Изключителен продукт! Вече зная какво да си взема при следващото ми посещение в аптеката.

Прекрасна и удобна опаковка. Лесно се разнася и попива бързо. Кожата си чувствам хидратирана и омекотена. Позволява използването на фдт и бб крем без да се получи кир ефект.

На 28 г. съм и започнаха да ми излизат фини линии. Този продукт ги заличи.

Премахва появилите се пъпки за една вечер, изчиства порите и изравнява кожата, прави я по-гладка. Единствено понякога се усещаше опъване на кожата след нанасяне и трябваше след Effaclar A.Z. да нанеса и малко хидратиращ крем.

Харесва ми, че веднага матира кожата и че много бързо се справи със съвършенствата. Общо взето страхотен продукт, който ще продължа да използвам.

Колко вероятно е да препоръчате Effaclar A.Z. на Вашето семейство и приятели?
1 - Малко вероятно
5 - Много вероятно

*Обобщаващата публикация е изготвена от редакторския екип на BG-Mamma.

Общи условия

Активация на акаунт