Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 969
  • 688
  •   1
Отговори
# 660
Смесена до мазна кожа с широки пори.

# 661
Здравейте! Като цяло с напредването на възрастта се боря все повече с петна по кожата на лицето. Пробвала съм продукти на различни марки в тази насока. Бих се радвала да тествам и новият Efflaclar.

# 662
Имам суха кожа - особено през хладните месеци. Ползвам специална грижа за ръцете от La Roche-Posay и съм много доволна, бих искала да тествам новия гел крем.

# 663
  • Някъде там
Аз съм на 40+ с комбинирана кожа, която е склонна към несъвършенства, поява на петна и неравномерен тен. Постоянно търся продукти, които да ми осигурят ефективна грижа, като същевременно поддържат кожата ми хидратирана и здрава. Бих се радвала, ако съм сред късметлиите, които ще могат да тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay, за да преценя дали ще помогне за изсветляване на петната, намаляване на несъвършенствата и постигане на по-равномерен и сияен тен.

# 664
Кожата ми е смесена - суха на бузите, по-мазна на челото и брадичката.  Забелязват се признаци на стареене и леки несъвършенства. Липсва и свежест и еластичност.

# 665
Да, имам проблемна кожа, заради което ползвам ежедневно крем. Имам суха кожа и ако не я намажа с крем, се появяват лишеи и червени петна по лицето. Ако ползвам неподходящ крем, също се изприщвам.

# 666
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Имам много бедна на липиди кожа, така че се боря с екстремна сухота, отпускане, фини линии и бръчици, пигментни петънца и  загуба на еластичност. Чувствам я уморена и без блясък.

# 667
Споделете в темата дали имате специфични кожни проблеми, с които се борите.

Да, имам.
Имам петна и несъвършенства по кожата на лицето. Пори, които се запушват периодично и съответно ми създават грижи. Нужда от хидратация и избистряне на тена на лицето.

# 668
Нормална кожа с първи признаци на стареене.

# 669
Имам доста мазна кожа, склонна към акне и черни точки.

# 670
  • София
Кожата ми последните месеци стана много суха, чак ми опъва. Имам огромни пори, които на всичкото отгоре се запушват доста често какъвто и фдт да ползвам

# 671
Суха, чувствителна кожа с признаци на стареене.

# 672
Имма смесена кожа с леки бръчици, както и белези от акне

# 673
Кожата ми е мазна и склонна към акне.

# 674
Доволна съм от кожата ми като за годините ми.Нормална ,хидратирана, но и доста грижи полагам.Редувам различни продукти през ден.Крема звучи чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт