Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 967
  • 688
  •   1
Отговори
# 630
Имам интерес

# 631
Акнеична кожа с несъвършенства.

# 632
  • Stara Zagora, Bulgaria
Аз съм на 42 години и имам постоянно пъпки, черни точки, следи от акне ,зачервяване и изобщо акнеична кожа, ползвам effaclar duo M и съм много доволна от него.

# 633
  • София
За съжаление, кожата ми с напредването на възрастта се промени.
Забелязвам пигментни петна и много други несъвършенства.
Винаги съм полагала грижи, но явно все още не съм попаднала на подходящ продукт.

# 634
Определено имам проблем с хидратацията на кожата ми, а вече и с напредването на годините имам бръчки и кожата ми е отпусната и не е еластична. Бих пробвала нещо ново, ако не е прекалено късно.

# 635
Да, имам проблеми с моята кожа. Предвид възрастта ми - повяхнала, с бръчки, на места червени петна.

# 636
Кожата ми е комбинирана, с разширени пори, имам и пигментни петна.

# 637
Боря се със суха кожа, появата на бръчки и други първи признаци на остаряването.

# 638
Кожата ми с напредването на възрастта се промени.
Забелязвам пигментни петна, комедони, бръчки и други несъвършенства.

# 639
Боря се и аз с проблеми с кожата ... появиха се бръчки и несъвършенства.

# 640
Около 6 месеца се борих с тежко акне (доста по - лошо от това в тийнейджърските ми години), ползвах известно време Зинерит по предписание от дерматолог.

Главните проблеми на кожата ми в момента са белези от акне, разширени пори, дехидратация и понякога някоя и друга пъпка.

# 641
Нормална кожа с първи признаци на стареене.

# 642
  • Стара Загора
Споделете в темата дали имате специфични кожни проблеми, с които се борите.
За съжаление като дете имах проблеми с кожата като акне и омазняване в "Т" зоната. От тогава знаех, че те ще продължат занапред. Сега използвам само медицинска козметика, за да поддържам кожата си в добър вид.
Имам разширени пори, черни точки и омазняване и текстурата ми на кожата не е гладка. Освен това вече с възраста се появяват и бръзки тип "пачи крак" , както и мимически такива Innocent

# 643
Проблемът ми са финните линии на челото и мимическите  линии под очите.

# 644
  • Пловдив
 Днес се боря с несъвършенствата.  След смяната на стрелките на часовника ,кожата ми е по-подпухнала и уморена-не така озарена и не така свежа,колкото би трябвало да е !
ПП. Това е втори мой коментар ! Нов месец -ново начало !

Общи условия

Активация на акаунт