Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 968
  • 688
  •   1
Отговори
# 615
Моята кожа е мазна и се боря със запушени пори и несъвършенства.

# 616
Суха и нееластична кожа. Петна,бръчки и други първи признаци на остаряването.

# 617
Нямам специфичен кожен проблем, но кожата ми е мазна и избирам козметика, която няма да я отежни и да предизвика допълнително омазняване и образуване на черни точки. Имам си изградена рутина, която работи за мен. Сутрин тонер с гликолова кисилина и крем с вит С, вечер редувам серум с азелинова киселина или ниацинамид с хидратиращ крем.

# 618
Боря се с появата на бръчки и отпускане на кожата.

# 619
Имам розацея и признаци на стареене

# 620
Дълги години се боря със сухата  кожа на лицето. Бръчките се увеличават, еластичността съвсем я няма.Сияйността   невъзвратимо изчезна...

# 621
Имам петна предполагам пигментни, бръчки и поувиснал контур на лицето.

# 622
Кожата на лицето ми е суха през зимата, чак се бели. Трудно се справям, за да овладея положението.

# 623
Кожата ми е мазна с разширени пори. Вече се появиха и бръчки.

# 624
  • София
Кожата ми е като на жена 40 + , малки пигментни петна и поръчки, боря се с хидратиращ крем. 😃

# 625
  • Elhovo
Кожата ми е много суха, в областта на челото и веждите дори се лющи. Имам и пигментни петна, които се появиха по време на бременността. На 44 съм.

# 626
Боря се с мазна кожа , предразположена към излизане на черни точки и много гадни подкожни пъпки . Бих се радвала ако тествам продукта , а още повече ако ми и помогне .

# 627
Кожата на лицето ми си отговаря на годините, боря се с времето. Нямам особени проблеми, освен старческите😀

# 628
Кожата ми е вече суха, има видими бръчки и е загубила блясъка си.

# 629
Моята кожа видимо има доста забележки, започнаха бръчките, които са си видими няколко и по дълбоки. Следе от акне,което на моменти продължава да се появява въпреки годините ми . И ужасните петна , които през лятото са толкова грозни и видими.

Общи условия

Активация на акаунт