Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 970
  • 688
  •   1
Отговори
# 600
  • София
След бременността ми по слепоочията ми се появиха тъмни петънца, които третирам, но не успявам да залича, кожата ме стана по- суха, но се омазнява в Т-зоната. Също така се боря и с бръчки и фини линии около очите.

# 601
Винаги съм имала проблеми с кожата,склонна към акне, разширени пори и петна.С удоволствие ще пробвам и ще се радвам да открия точният продукт за мен.

# 602
Имам кожа склонна към омазняване,боря се с комедони,зачервявания, пигментни петна и хормонални пъпки.

# 603
  • София
Разширени пори, бръчки, черни точки

# 604
Искам да го тествам!

# 605
Боря се със суха и чувствителна кожа.

# 606
Бих тествала гел-крема,имам смесен тип кожа и вече лятото се появяват и пигментни петна.

# 607
Много е трудно да се намери добра хидратация за мазна и смесена кожа.
По наследство, и аз, и дъщеря ми сме с такова кожа. Редовно ни казват козметици и лекари, че кожата ни е дехидратирата.
При дъщеря ми с бонус комедони, при мен с бонус пигментни петна. Ще се радвам ако имаме възможност да изпробваме Ном продукт на любимата марка.

Също моля обърнете внимание, че столичните аптеки НЕ предоставят тестери. Чета, че тестерите са предмет на търговия.

# 608
Нормална кожа с леки слънчеви петна.

# 609
Кожата ми е смесена, към мазна в Т- зоната.
Ежедневно хидратирам, но все повече се виждат и първите признаци на зрялост ☺️
След втората бременност ми се появиха доста петънца!
В момента наблягам на anti- age козметика, както и на такава с избелващ ефект.

# 610
  • софия
Да, кожата ми е доста суха особено зимният период и другата основна грижа е борбата ми с пигментните петна за който полагам ежеднева усилия за тяхното премахване.

# 611
Кожата ми е смесен тип.В мазните участъци доста често ми се появяват черни точки ,които не успявам да преборя.

# 612
Боря се с неравен тен и петна от пъпки и слънце. Също така имам склонност към запушване на пори, излизат ми много пъпки в резултат от това. Имам и отпускане на контура и мимически бръчки, кожата ми е дехидратирана.

# 613
  • БГ
Да, определено имам проблем с кожата на лицето си - омазняване, разширени пори, пигментни петна.

# 614
Някакъв специфичен проблем с кожата на лицето не бих казала че имам, но определено е суха, и, въпреки че по душа се чувствам млада, ЕГН-то се отразява на кожата. Боря и признаците на стареене:)

Общи условия

Активация на акаунт